Вход

Просмотр полной версии : Нарушение пользователю masster: Отпуск по состоянию здоровья

Тильберт
20.01.2019, 17:17
Сообщение: Выборы! (http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?p=3699813)
Пользователь: masster (http://tavria.org.ua/forum/member.php?u=4325)
Нарушение: Отпуск по состоянию здоровья
Баллов: 11

Примечание администрации:

Сообщение для пользователя:

Оригинал сообщения: Зеленский агент кремля. Юля-агент кремля. Саакашвілі агент кремля. Всі хто не за Порошенко-агенти кремля. Нікому не здеється це підозрілим? Причому всі ці люди були проукраїнськими, поки не стали кандидатами в президенти.
А що ж коїться тут, на форумі? Тут всі такі чесні та безкорисливі?? Особливо модератори.
Коли порошку загрожував Саакашвілі, то варто мені було щось написати за Саакашвілі, то одразу на мене накинулися модератори. Варто було мені щось написати за Юлю, то це теж не лишилось без "уваги". А коли я написав, що Зеленський -шут, то отримав тільки підтримку. Це не дивно, з огляду на те, що Зеленський -реальна загроза порошку.
Невже це все зовсім безкорисливо? Не думаю. А можливо просто не хочу думати, бо інакше лишається тільки дурість.
Выделено мной. Чтоб было понятно, зачем человеку уходить в отпуск по состоянию здоровья.

GidraM
21.01.2019, 08:30
Тільберт, це його особиста думка і по великому рахунку він правий. Рейтинг Вови на початок року доволі високий, ну не просто ж так, заради справедливості на нього накинулися і приділяють стільки часу. А що буде далі час покаже.
Ну він же не сєпар і у нас не країна ім. Порошенка, подобається йому хтось, та хай хоч лоба собі в молитвах на нього розіб'є - пофіг.
Згадай з якою місією ти прийшов на форум.

Андрей Олегович
21.01.2019, 10:08
Интересно, а с какой миссией коммуняки приходят на форум.

Тильберт
21.01.2019, 10:16
Згадай з якою місією ти прийшов на форум.
Эээээ... И с какой же, мне прям интересно?

GidraM
21.01.2019, 10:49
Ну на скільки я пам'ятаю - повідстрелювати відверту сєпарню, до якої наші модератори ставилися доволі лояльно.
А зараз тебе чогось понесло. Ну не подобається тобі масстер чи зазік, ну то таке. Але вони не сєпари, не рашисти. Так чого їх банити? "Лаври" АО спокою не дають?

Тильберт
21.01.2019, 11:22
Причины бана указаны в заголовке. Можете жаловаться в спортлото.

GidraM
21.01.2019, 11:28
Все. Питань немає.