Просмотр полной версии : Нарушение пользователю masster: Срал политикой вне специально отведенных места.
Тильберт
26.02.2019, 23:31
Сообщение: "Високий" кримінал. (http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?p=3705227)
Пользователь: masster (http://tavria.org.ua/forum/member.php?u=4325)
Нарушение: Срал политикой вне специально отведенных места.
Баллов: 7
Примечание администрации:
Сообщение для пользователя:
Оригинал сообщения: Доки одні життя та здоров'я втрачають на війні. За країну, за людей, -"еліта" стриже "капусту".
А ми хочемо щоб, міномет "Молот" не розривало. Або танкова гармата, на танковому біатлоні, не тріпотіла як листок на руской березі. Пам'ятаєте? Якщо ви це пропустили, то пошукайте відео, там наші танкісти розповідають, що не можуть прицільно стріляти, бо гармата тремтить при запущеному двигуні.
https://www.youtube.com/watch?v=lGTf2nUyxfw
Ну яка ж це політика? Там же (в назві відео) ясно написано-КРАДУТЬ!
Ви прикриваєте тих хто краде? Не повірю. То в чому ж справа?
Злочини можуть робити чоловіки і жінки. Так що тепер? Про жіночі злочини писати в дамський розділ? А ще може лікар вчинити злочин. То тоді, за Вашою логікою, треба писати суто на медичному форумі? А може ще почнемо ділити злочинців по національності??
Не заганяйте самі себе в стойло. І так вистачає бажаючих, нас туди запхнути.
Деякі й не пручаються.
Чібурнет на окремо взятому українському форумі?
Ну яка ж це політика? Там же (в назві відео) ясно написано-КРАДУТЬ!
Ви прикриваєте тих хто краде? Не повірю. То в чому ж справа?
Злочини можуть робити чоловіки і жінки. Так що тепер? Про жіночі злочини писати в дамський розділ? А ще може лікар вчинити злочин. То тоді, за Вашою логікою, треба писати суто на медичному форумі? А може ще почнемо ділити злочинців по національності??
Не заганяйте самі себе в стойло. І так вистачає бажаючих, нас туди запхнути.
Деякі й не пручаються.
Чібурнет на окремо взятому українському форумі?
Ща еще прилетит за обсуждение действий модератора... ;-)
Ща еще прилетит за обсуждение действий модератора... ;-)Це дискусія.І нормальний модератор, не опуститься так низько.
Це дискусія.
Зависит от того, с какой стороны посмотреть... Пациенту - дискуссия, врачу - сбор анамнеза для постановки диагноза... ;-)
Зависит от того, с какой стороны посмотреть... Пациенту - дискуссия, врачу - сбор анамнеза для постановки диагноза... ;-)Навозному жуку, і гавно-їжа. Так чи що?
Тильберт
28.02.2019, 09:45
Ну яка ж це політика?
А обычная. Предвыборная агитация против действующего президента.
Высосанная из пальца зрадонька, дистилированная, квинтессенциальная.
Как раз для таких неокрепших умов, как ваш.
Я не против зрады на форуме, она отображает, в какой-то степени, тренды и чаяния населения. Но срать ею нужно в ветке "политика". Так тут заведено...
А обычная. Предвыборная агитация против действующего президента.
Высосанная из пальца зрадонька, дистилированная, квинтессенциальная.
Как раз для таких неокрепших умов, как ваш.
Я не против зрады на форуме, она отображает, в какой-то степени, тренды и чаяния населения. Но срать ею нужно в ветке "политика". Так тут заведено...Це зловживання владою, а це кримінал. Політик -злочинець. Так що? Тепер про злочини політиків писати тільки в політику? А за злочини торгашів, тоді писати в купипродайку?? Так виходить? Нехай політики займаються політикою, тоді і ми будемо писати в "Політиці". Я так розумію.
Хтось ще вірить йому, а хтось вже розібрався в ньому. Так завжди буває. За його політичні справи, піду писати в політику. Наприклад за ...призначення там когось на посаду, за договір з кимось, угоду.
І де це написано, що про політику треба писати саме в політиці? Це що? Технічний розділ, куди людина приходить знайти якусь пораду по ремонту, і тому важливо, щоб там було мінімум "води" і максимум технічних відповідей. А тут Курилка. Хочу за баб, хочу за рибалку... Тоді давай всіг гнати в розділ про рибалку в "Хоббі"! Ну не маразм?
Здається мені, це все від страху перед владою, перед начальством. -Тихенько. Щоб ніхто не почув, йдіть подалі...
Можливо це якось може зашкодити форуму, я й це припускаю. Тоді напешіть. Можна в Л/С. Тоді без проблем, я не буду тут писати, і навіть поширювати це не стану тут.
Как там Михо?
Сначала вы затрахали весь ГФ грузином, но потом вас отпустило. Теперь вы промахиваетесь разделом форума... А дальше? Что будет дальше? Проголосуете за Зе? (Кстати, отличный Идиотентест).
Масстер занял позицию Мочанова. Который не может предложить кандидата, и без Президента быть, вроде как, нельзя. Поэтому на вопрос : " кого Вы видите Президентом Украины?" Начинает нести всякую ересь.
Тильберт
01.03.2019, 12:43
Тепер про злочини політиків писати тільки в політику?
Да
І де це написано, що про політику треба писати саме в політиці?
В правилах форума. Озаботьтесь прочтением.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot