Просмотр полной версии : Варшавская трасса, Коростень
vlad-1.2S
03.05.2007, 13:59
Поделитесь информацией, продолжается ли ремонт на варшавской трассе (гостомельское КП, Буча, Бородянка, Коростень и так далее) в районе Коростеня? Раньше всегда приходилось кто знает кудой объезжать, потом стал ездить через Ровно. Сейчас снова хочу по Варшавке проехаться.
Заранее спасибо!
Поделитесь информацией, продолжается ли ремонт на варшавской трассе (гостомельское КП, Буча, Бородянка, Коростень и так далее) в районе Коростеня? Раньше всегда приходилось кто знает кудой объезжать, потом стал ездить через Ровно. Сейчас снова хочу по Варшавке проехаться.
Заранее спасибо!
В районі Коростеня вже все закінчили, за Коростенем не знаю... З Київа на Коростень місяць назад було ще відкрито, в понеділок буду їхати на Київ, напишу що і як...
Судячи з цього http://www.ukravtodor.gov.ua/clients/ukrautodor.nsf/0/E8ADB7D08886D89EC2257250005A9740 траса поки що відкрита...
vlad-1.2S
03.05.2007, 16:13
Да я впринципе в понедельний уже и сам буду возвращаться с Ровенщины. А туда ехать собираюсь в субботу поэтому и спрашиваю.
Да я впринципе в понедельний уже и сам буду возвращаться с Ровенщины. А туда ехать собираюсь в субботу поэтому и спрашиваю.
до поворота на Новоград_волынский точно всё ок. Ездил недавно.
vlad-1.2S
04.05.2007, 13:11
Судячи з цього http://www.ukravtodor.gov.ua/clients/ukrautodor.nsf/0/E8ADB7D08886D89EC2257250005A9740 траса поки що відкрита...
звоню по телефону автодора - занято
звоню по телефону-факсу - отвечает барышня, на вопрос есть ли проблемы с проездом по трассе М-07 говорит: "Я только факсы принимаю и ничого сказать ни магу".
звоню опять по телефону - отвечает дежурный, на аналогичный вопрос отвечает вопросом "А шо это за дорога", объясняю человеку из автодора!!! что это за дорога, ответ: "закрыто, идет ремонт", вроди сказал, что закрыта трасса до Коростеня.
вот и разберись называется
Їздив на майські до Овруча по Варшавці - все Гуд, ніяких натяків не було
До Коростеня траса поки-що відкрита
Desperado
08.05.2007, 16:21
А мне даже чем-то старая бетонка от Украинки до Коростеня нравилась :)
Красиво было...
Взято звідси: http://www.ukravtodor.gov.ua/clients/ukrautodor.nsf/0/E8ADB7D08886D89EC2257250005A9740
Рівненська область
З 10 травня по 31 грудня 2007 року буде закрито рух великовагового, великогабаритного і транзитного автотранспорту на ділянці автодороги Київ – Ковель, км 257+750 – км 303+700 (від перехрестя на Рокитне – Косоричі до м. Сарни).
На вказаній ділянці автодороги будуть виконуватися наступні роботи:
ремонт моста, км 266+445 та шляхопроводу, км 281+300;
ремонт дорожнього одягу методом ресайклінгу;
влаштування щебеново-мастичного асфальтобетонного покриття на всю ширину проїзду;
влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.
Coronator
29.05.2007, 21:11
ремонт дорожнього одягу методом ресайклінгу - Was ist das? :shock:
Ежжу к родителям по этой трасе, до коростеня дорога просто супер, дальше до Сарн так себе, ехать можна.
Desperado
29.05.2007, 22:34
ремонт дорожнього одягу методом ресайклінгу - Was ist das? :shock:а это едет такая машино которая асфальт или шо там лежало хавает, а потом "переваривает" у себя в аццких нутрях и назад укладывает :)
это если примитивно объяснять :)
ремонт дорожнього одягу методом ресайклінгу - Was ist das? :shock:
цім методом:
Ежжу к родителям по этой трасе, до коростеня дорога просто супер
Від перехрестя за Іршею до КПП в Клочках біля заправки WOG дорогу робили цим методом...
а почитати можна наприклад тут:
http://emulbit.webzone.ru/pict/tehnol/risikl.htm
до коростеня дорога просто супер.
Подтверждаю, ездил в субботу, дорога сказка. Ремонт только на мосту через р.Тетерев, но проезд свободный.
Все, Варшавку закрили!!!
Якщо їхати зі сторони Києва, то дорога перекрита відразу за мостом через Тетерів, повністю засипана купами піску... Позавчора ще проовз через ліс поміж дерев, однак вчора назал туди вже не пхався і об'їзжав це місце. Для об'їзду перед Тетерівом пішов праворуч по вказівнику на Іванків. Після проїзду мосту через Тетерів та села Кухарі відразу пішов ліворуч, далі по дорозі весь час прямо. На в'їзді в ліс асфальт закінчується і далі йде грунтова дорога, при чому пару кілометрів відверто паганої дороги - пісок та підсипангий грунт з великими грудками, тому хто не впевнений у машині - краще туди не їхати. За лісом вже в житомирській області виїзжаємо на кільці на асфальт і там ідемо ліворуч. Далі по селам по знакам в напрямку головної дороги виходимо на Варшавку за Іршею біля Українки.
Взагалі дорога закрита від Тетеріва до перехрестя Малин-Народичі, там лежать бетонні блоки та встановлено шлагбаум. На вже зробленій ділянці від Українки до того перехрестя роблять узбіччя, зупинки, з'їзди тощо... Позавчора-вчора шлагбаум був відкритий і там нікого не було біля нього...
Desperado
24.06.2007, 22:49
Від перехрестя за Іршею до КПП в Клочках біля заправки WOG дорогу робили цим методом...
а почитати можна наприклад тут:
http://emulbit.webzone.ru/pict/tehnol/risikl.htm
я ездил по дороге на которой тренировались... получилась стиральная доска :)
чем больше делали - тем лучше получалось :)
Ну, таким методом об'їзну Житомира ще десь в 2004 зробили, нічого, досі у відмінному стані...
Desperado
25.06.2007, 13:34
Ну, таким методом об'їзну Житомира ще десь в 2004 зробили, нічого, досі у відмінному стані..."научились значит" (с) :-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot