Просмотр полной версии : ЛЬВОВ
Алё, ЛЬВОВ..... есть тут вообще кто из Львова, а то у меня предчуствие, что я тут одинёхинький :) :roll: :evil:
Вот в Днепре, Запорожье и во многих восточных городах делают сезды тавров, так почему же мы не можем организовать, что, у нас мало тавров есть??? (не в обиду тем, ато живёт на востоке:) )
На третій день Соколине Око зауважив що в турмі немає стін. ти пошуком пошукай - знайдеш і де, і коли зустрічі відбуваються :)
Чудова нагода для львів"ян аби зустрітися і поспілкуватися http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=2956&highlight=
Crazy ТТ
19.07.2005, 00:31
Буду з 1.08.05 до 7.08.05 у Львові!
Що є цікавого у цей період?
Залежить що тобі цікаво. наприклад навіть просто погуляти містом - вражень вистачить на той тиждень :)
А може все таки організуємо регулярні таврозустрічі?
Ну, можливо не раз в тиждень, ну але раз в місяці думаю що можна!
Та без проблем. тільки давай цікаву тему :)
Crazy ТТ
19.07.2005, 19:23
Залежить що тобі цікаво. наприклад навіть просто погуляти містом - вражень вистачить на той тиждень :)
"Просто гуляти містом", я завжди гуляю і не тільки містом, коли я буваю у своєї бабусі, я про тавропоганялки якісь
АНДРЕЙКА
20.07.2005, 00:29
приїзжай у Тернопіль 31 числа ми тут пробуємо трохи організовуватися ...
на першій зустрічі було 7 машин, на цій має бути у 2 - 3 раза більше... відірвемося... :lol: :lol: :lol:
телефонуйте Львівські тавроводи.. :-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot