![]() |
Яб тебе поменял масло за 3000
|
Бля, та шо там додаткового в отих супортах???
|
Цитата:
|
Таки Інз привертають увагу
|
Поміняли по гарантії наконечники рульові але ж не тяги в зборі
Тому постукування при ритмічному обертанні кермом на місці залишилося але набагато меньше стукає..... То 3 аж 6150грн Тєрпімо Бо наконечники і розвал то 1650 безкоштовнихробіт....а наконечники там як на таврії шарові расходнік Таки усенса крепша ходова в рази |
Все в стиле укравто, поменять то шо нах не нужно, а то что нужно не найти, единственное что странно, что бесплатно.
|
О, та УА таки крута хвірмА! Коли в 2003-му на першому ТО дер шльоссер пробував всунути в інжекторну версію повітряний фільтр від карбюраторної, а перед цим пробував піднімати капот спереду, більше моїх коліс там не було.
|
Ну бля.... Аіс невозить норм авто
А всі ті фав то срака На них запчастин у самого аіса емвє |
Цитата:
Типова для нас картина. |
Ну я хз. Я б крузука взяв але ж не по сєнці шапка
|
Цитата:
Он, у нас офіс Хуньдая- як палац, клерки як нардепи, а як не міняли, "міняючи" в рахунку, ремінь приводу генератора/кондиціонера, так і вийшло авто з "сервісу". А добитись, хто і де монтував сигналку з ЦЗ так і не вдалось, хоч робилось у них, їх персоналом. Правда, потім вияснилось- блок є, сигналка таки верещить, от тільки нічого не блокує- ні стартер, ні ЕБН. Видать, ліньки було. |
Після ТО впала витрата газу 66літрів на 760км тобто 8.7 на 100км а газ по 18грн 35коп 1.6грн/км по паливу і 62коп по ТО + Мийки і омивайки і десь того 2.5грн за кілометр це без амортизації
Тому таки не дешево |
У мене також на старій джагі впала витрата газу нижче 10, а було 11,5 мінімум.
Причому без то |
Перестрахував
Цивілка 1750грн Каско 11450грн Кредит 6100гр Ітого деньги закончілісь ((( |
А что, каско не входит в кредит?
|
Цитата:
І ТО і заправки і мийки це все треба оплачувати самому |
Потрапив камінчик між брудозахисним кожухом і переднім гальмівним диском.... Сєкас ще той діставати його....
|
Таки тіго могєт. Успішно звалив з під Борисполя.... С300 робота по бпла і крилатим 5:10-5:15 24.02.22
Через 1:30 був на правобережжі в Черкасах.... Кому зміг дозвонився .... Хто повірив і встиг дякують... Інші не повірили і сидять по сховищах отакє.... Розхід 18.39 на 180км як раз з вечора заправився...як чуяв сука....і продуктів купив на всі наявні гроші....напевно чуйка |
Півень побачив свого відзеркаленого супротивника у тігго і розхуярив двері під перекрас
Мінімальний прогрів ірозхвд овер 14літрів газу і десь 3літра бензу на 100км і десь тиждень |
Про твою тигу снимут фильм)))) Что ни пост, то триллер))
|
Я правду пишу. В сільському режимі розхід газу 12 і більше а бензину десь 10
Катаю бензин )))) |
Цитата:
на мою калину, тоже в селухе тк нападали:okay: |
Намоют машину, до блеска, а петух виноват, ага.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 01:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.