![]() |
Это где же вы такой кашьмар абсурдный вычитали-олифу в подшипник? Страшнее/жутчее не могли придумать? Убийственные свойства масла подсолнечного/олифы для узлов трения/качения были доказаны два века назад.
|
|
теперь думаю-гадаю :
-стоит отдавать машинку в сервис или сразу идти покупать новую ? |
Это он себе делает или клиентам? Бред.Никогда олифа не была смазкой,ну разве что первые две-три недели.
|
Цитата:
|
Є пралка LG, замітив що останнім часом почала шуміти на режимі віджиму. Зняв з приводу ремінь, то барабан якщо його крутити повільно, то крутиться легко без заїдань і тихо. Якщо крутнути швидко то шумить. Люфтів барабан не має. Я так розумію що до підшипників добралась вода і вони зашуміли, потрібно як найшвидше міняти доки не заклинили і не покоцили вал та посадочне місце?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Підбираю собі пралку. Вибір упав на Virhul з вертикальною загрузкою. Люди кажуть, що краще Електролюкс. Що порекомендуєте?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Оце трохи начитався...з інверторним двигуном вже брать...?...чи зі звичайним..?
|
Конечно брать инверторный. Намного тише обычного. Там инвертор всего на 300Вт, на современном ИЖБТ модуле он очень надежен, как правило гораздо раньше летят подшипники, как и в других стиральных машинах.
|
Цитата:
Поки на отакій зупинився... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
https://www.youtube.com/watch?v=h0K5wEplSHs |
Придбав те, що і планував. Брав у Фокстроті...з доставкою майже 12 К.
Великувата...думав, що менша буде. Ну і важкувата. В цьому плані, пралки з вертикальним завантаженням менш габаритні. У функціоналі багато всього, в тому числі діагностика через смартфон. Побачим що воно таке...Гарантія всього рік. А на двигун Direct Drive 10 років. Встановив, але ще не вмикав, бо треба перехідний шланг для підключення води. |
А слабо було взяти MIELE ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Хотя я отдаю предпочтение Сименс/Бош. Это моё личное предпочтение. |
Підключив...Перше враження, що не чутно двигуна...зовсім...чутно як наповнюється водою, як полощеться білизна...а двигуна нечуть...А в решті пралка як пралка...
PS таки при віджимі двигуна чути... |
Текущее время: 23:59. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.