ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Решение бытовых проблем (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Стиральная машина... - а какая она? (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=13268)

кук 26.09.2011 19:53

Это где же вы такой кашьмар абсурдный вычитали-олифу в подшипник? Страшнее/жутчее не могли придумать? Убийственные свойства масла подсолнечного/олифы для узлов трения/качения были доказаны два века назад.

Aliance 26.09.2011 20:01

тут : http://service-home.com.ua/phpBB/vie...hp?f=51&t=5760
Dukat советует .

Aliance 26.09.2011 20:02

теперь думаю-гадаю :
-стоит отдавать машинку в сервис или сразу идти покупать новую ?

кук 26.09.2011 20:03

Это он себе делает или клиентам? Бред.Никогда олифа не была смазкой,ну разве что первые две-три недели.

AndreyZ 26.09.2011 22:18

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 1351634)
Это он себе делает или клиентам? Бред.Никогда олифа не была смазкой,ну разве что первые две-три недели.

"он добавил картошки, лук, зелень, посолил, поперчил и поставил аквариум на огонь...." (С)

Володимир 25.06.2021 13:16

Є пралка LG, замітив що останнім часом почала шуміти на режимі віджиму. Зняв з приводу ремінь, то барабан якщо його крутити повільно, то крутиться легко без заїдань і тихо. Якщо крутнути швидко то шумить. Люфтів барабан не має. Я так розумію що до підшипників добралась вода і вони зашуміли, потрібно як найшвидше міняти доки не заклинили і не покоцили вал та посадочне місце?

Rambo 25.06.2021 13:22

Цитата:

Сообщение от Aliance (Сообщение 1351628)

То якийсь стрьомний сайт. Мене пошук кілька разів туди приводив. Склалося враження, що статті туди пишуть рукожопи на основі порад типу із "Бабушкиного лєчєбніка". І хоститься в кацапстані.

Yurasvs 25.06.2021 15:08

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3812511)
Є пралка LG, замітив що останнім часом почала шуміти на режимі віджиму. Зняв з приводу ремінь, то барабан якщо його крутити повільно, то крутиться легко без заїдань і тихо. Якщо крутнути швидко то шумить. Люфтів барабан не має. Я так розумію що до підшипників добралась вода і вони зашуміли, потрібно як найшвидше міняти доки не заклинили і не покоцили вал та посадочне місце?

Да, меняйте подшипники. Я тоже недавно менял на Самсунге. Посмотрел в Ютубе видос, как это делается, заказал комплект (подшипники + специальная водостойкая смазка), разобрал и сделал (заняло полдня с непривычки, много времени ушло на очистку от грязи, всяких отложений). Надо быть готовым, что после сборки бака на старый резиновый уплотнитель может потечь по стыку, лучше сразу промазывать автомобильным силиконовым герметиком.

romuald 29.10.2021 11:37

Підбираю собі пралку. Вибір упав на Virhul з вертикальною загрузкою. Люди кажуть, що краще Електролюкс. Що порекомендуєте?

Володимир 29.10.2021 13:57

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3819526)
Підбираю собі пралку. Вибір упав на Virhul з вертикальною загрузкою. Люди кажуть, що краще Електролюкс. Що порекомендуєте?

А чому вертикальна загрузка, мені щось не дуже подобається коли в пралці мале вікно для загрузки, бокове якось зручніше, можна вільно зимову куртку загрузити чи навіть ковдру.

romuald 29.10.2021 14:32

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3819535)
А чому вертикальна загрузка, мені щось не дуже подобається коли в пралці мале вікно для загрузки, бокове якось зручніше, можна вільно зимову куртку загрузити чи навіть ковдру.

Та нормально все загружається і в вертикальну. Мені думається, що у вертикальній менше навантаження на підшипники...бо з обох боків. Та не буде проблем з ущільнювачем дверей. Але основний аргумент - жінка звикла до вертикальної...:)

Володимир 29.10.2021 15:02

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3819543)
Та нормально все загружається і в вертикальну. Мені думається, що у вертикальній менше навантаження на підшипники...бо з обох боків. Та не буде проблем з ущільнювачем дверей. Але основний аргумент - жінка звикла до вертикальної...:)

Моїй 7-ми кілограмовій ЛЖ 15 років, підшипники міняв цього літа, і тільки тому що в сальник набилось мусору і він почав сопливити, верхній підшипник тупо заіржавів і почав шуміти. Так що про підшипники це казка, вони живуть доти доки в них не попаде вода.

romuald 01.11.2021 21:53

Оце трохи начитався...з інверторним двигуном вже брать...?...чи зі звичайним..?

Yurasvs 01.11.2021 22:08

Конечно брать инверторный. Намного тише обычного. Там инвертор всего на 300Вт, на современном ИЖБТ модуле он очень надежен, как правило гораздо раньше летят подшипники, как и в других стиральных машинах.

romuald 04.11.2021 21:27

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3819535)

В Вашій машині при пранні тонкі простирадла не куйовдить у вузли..?..через тертя об дверцята...
Поки на отакій зупинився...

кук 05.11.2021 08:49

Цитата:

Сообщение от Yurasvs (Сообщение 3819877)
Конечно брать инверторный. Намного тише обычного. Там инвертор всего на 300Вт, на современном ИЖБТ модуле он очень надежен, как правило гораздо раньше летят подшипники, как и в других стиральных машинах.

Это то, что раньше уже было, только называлось иначе? Например, двигатель с прямым приводом?

Володимир 05.11.2021 10:17

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3820204)
В Вашій машині при пранні тонкі простирадла не куйовдить у вузли..?..через тертя об дверцята...
Поки на отакій зупинився...

Ніколи про таке не задумувався. Якщо з боковою загрузкою все так погано, то навіщо роблять пралки з боковою загрузкою та це й з додатвовим активатором в барабані, той може ще більше замотувати речі.

romuald 05.11.2021 11:06

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3820227)
Ніколи про таке не задумувався. Якщо з боковою загрузкою все так погано, то навіщо роблять пралки з боковою загрузкою та це й з додатвовим активатором в барабані, той може ще більше замотувати речі.

То була стародавня пралка з трьма пластиковими ребрами на барабані. Може зараз все інакше...
Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3820224)
Это то, что раньше уже было, только называлось иначе? Например, двигатель с прямым приводом?

Зараз пишуть "інверторний двигун з прямим приводом"

Володимир 05.11.2021 12:51

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3820238)
То була стародавня пралка з трьма пластиковими ребрами на барабані. Може зараз все інакше...

Все так само, тільки на задній стінці є активатор.

https://www.youtube.com/watch?v=h0K5wEplSHs

romuald 06.11.2021 22:12

Придбав те, що і планував. Брав у Фокстроті...з доставкою майже 12 К.
Великувата...думав, що менша буде. Ну і важкувата. В цьому плані, пралки з вертикальним завантаженням менш габаритні. У функціоналі багато всього, в тому числі діагностика через смартфон. Побачим що воно таке...Гарантія всього рік. А на двигун Direct Drive 10 років. Встановив, але ще не вмикав, бо треба перехідний шланг для підключення води.

кук 07.11.2021 09:33

А слабо було взяти MIELE ?

e u g 07.11.2021 11:16

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3820278)

Буквально на днях психанул на стиралку Samsung и присматривался к Миле. Понял, кто в то место, где стоит Самсунг, Миля не влезет по глубине. Уж очень он. Глубокие все. Правда могу допустить, что невнимательно смотрел.

romuald 07.11.2021 15:26

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3820278)

А в чому прикол? Про такі взагалі не чув...

skipper 07.11.2021 20:31

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3820285)
Про такі взагалі не чув...

Это типа премиум класс среди стиралок :)
Хотя я отдаю предпочтение Сименс/Бош. Это моё личное предпочтение.

romuald 07.11.2021 23:28

Підключив...Перше враження, що не чутно двигуна...зовсім...чутно як наповнюється водою, як полощеться білизна...а двигуна нечуть...А в решті пралка як пралка...

PS таки при віджимі двигуна чути...

Текущее время: 23:59. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.