![]() |
Ціни на бензин все більше радують з кожним днем.
|
Цитата:
|
заправляюсь на ANP вроді нормально до цього на ОККО різниці не відчувається тільки ціна.
|
Цитата:
|
А я на Укрнафта 95-премиум.Просто класс!
|
Я теж той преміум вже третій раз підряд заливаю. Ніби непоганий.
|
Да,но ясегодня внимательно прочитал чек,так там написано А-95 evro-2o_O
|
Може це код просто в нього такий. Бо євро-2, то вже дуже застарілий стандарт.
|
Газ зараз рулить !!!:D
|
Не підскажеш скільки зараз коштує обладнання і встановлення цієї радості?
|
Цитата:
pearl може тобi сказати точнiше, вiн ставив недавно. |
Ого. Це ж тільки з грошей на встановлення 360 л. бензину можна купити. А ще ж і газ не безкоштовний і теж не дешевіє з кожним днем. А ще коли-неколи ДАЙ можуть пристати, а це ще додаткові витрати.
|
Оформлення обiйдеться десь до 800грн а може й менше( знайомий оформляв ланос- обiйшлось 780грн).
|
Так в мене ж машина не на мені, а по дорученню, так що з оформленням гемор.
|
Цитата:
|
Та скоріше за все я заб'ю і буду кататись на бензині. Дуже дороге задоволення той газ.
|
Ціни на бензин впали на всіх заправках. І тільки УкрНафта, на якій я постійно запрвляюсь щось зовсім не рухається. Чи вони вирішили цінову політику змінити.
|
Про заправки "ЛАН".
Бензин постійно білоруський. Дві заправки я знаю, траса Хмельницький - Івано-Франківск на перехресті перед Городком, поворот на станцію "Вікторія"; траса Хмельницький - Вінниця якийсь 4? кілометр, перед лісом. |
Та на Україні є ще багато непоганих заправок, але їх нема в Хмельницькому.
|
Цитата:
|
Заправляюсь газом на Шелл (Красовського і Трудовій) як не дивно чомусь на довше вистачає ніж Укрнафти.
|
Цитата:
|
саме так і в мене.
|
Цитата:
|
Заправляюсь вже 2 місяця біля катіона SHELLом 92-м, мені подобається, на 50 грн. - 55-60 км.
Пробував заправляти V-POVER - обіцяли потужвість більший пробіг, - потужності то хватало, а от розхід на 50 грн. - 37 км. Я був в шоці! Взагалі непогана заправка, от тільки надоїдає те що постійно касири пропонують КАВУ, МАЛЬБОРО і той V-POVER!!! |
Текущее время: 15:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.