![]() |
Цитата:
представив собі картину, як після їх діалогу тупий антиваксер перетинає вплав(!) річку яка замерзла (!) :lol: :lol: :lol: Ваш коментар тільки добавив епічності !!)) Дякую це реально вартувало того мінуса :lol: |
|
Цитата:
|
Цитата:
А є така картинка про пеніцилін? |
Цитата:
|
Ну якщо варіант або перейтись пішки, або з ризиком карабкатись верхом, то для нормальної людини висновок очевидний. Список застережень і ризиків, котрі бере на себе громадянин, в "моста" для того ж ЄС доставляє ;-)
|
Шкода, Задорнов не дожив. Зараз би, наряду з "тупими американцями" розказував би і про "тупих європейців"
|
Цитата:
|
как ковиданутые полицашки спасали пару пересичных от крокодилов с пираньями
https://youtu.be/ys5Ta20e6kA |
Цитата:
|
В сучасному світі будь якийфакт можна підвести під юридичну колізію :)
|
Не заперечую. Але допоки одні навіть не намагаються, інші банально компенсують грішми. Якось так.
|
Цитата:
|
Це коронофобія так впливає?
Буває. Рекомендую перевірити антитіла, за їх відсутності перехворіти і заспокоїтись. Принаймні теща зовсім іншою людиною стала, а то рік з нею нормально спілкуватись неможливо було :-D |
Я переболел, антител нет, мать переболела с пневмонией антител нет. Я вот думаю как же мы без антител то выкарабкались? А тут ещё знакомые, граждане ес, сообщили - укололись пфайзером, решили в урочный срок проверить наличие антител а антител то нихрена и нет! Причем проверить если хочешь то за свои бабки анализ надо сделать, после прививки никого не интересует образовались у тебя антитела или нет. Странно, да? Не ради ли антител вся эта вакханалия затевалась?
|
Цитата:
|
Вы полагаете если бы удалось они бы стали кощеями бессмертными? Не хотелось бы вас разочаровывать но эти 40 тыс были и год и два и пять и десять лет назад, и бывало даже не 40 тыс а по более как мы уже выяснили по данным держстата. Просто прежде никто ещё не додумался с таким размахом профитизировать данную тему.
|
Цитата:
- це був не ковід; грип звичайний також прекрасно пневмонію дає. - аналіз робився від балди Переборотий вірус антитіла дає Про фейкові або незрозумілі прививки - взагалі не цікавить. Цитата:
|
Так і власні доходи пильнувати треба. Не вдалось - не пощастило. Це ж універсальна методика ))))
|
Цитата:
|
Цитата:
Я вмію бути дуже переконливим з застосуванням підручних предметів;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://d.zaix.ru/pGzU.jpg |
Текущее время: 15:19. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.