ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   КоронаВирус (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=103988)

OL_75 29.05.2021 10:24

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810420)
Те, що ріка замерзла, а міст вздовж ріки і зліплений з гімна і палок вони не уточнювали звісно;-)

Давно так не сміявся :-D :-D )))
представив собі картину, як після їх діалогу тупий антиваксер перетинає вплав(!) річку яка замерзла (!)
:lol:

Ваш коментар тільки добавив епічності !!))
Дякую це реально вартувало того мінуса

LegosX 29.05.2021 13:21

https://getimg.germany.ru/g/https://...529_021022.jpg

AndrewK 29.05.2021 13:58

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3810425)
Давно так не сміявся :-D :-D )))
представив собі картину, як після їх діалогу тупий антиваксер перетинає вплав(!) річку яка замерзла (!)

Ваш коментар тільки добавив епічності !!))
Дякую це реально вартувало того мінуса

Чувак, ти реально смішний. По тій замерзлій річці реально народ шастає пішки. Звісно, деякі, що не дивляться під ноги або кому не пощастило, реально провалюються. Але це не привід лазити по тому обледенілому уроду без настилу ;-)

AndrewD 29.05.2021 14:24

Цитата:

Сообщение от LegosX (Сообщение 3810432)

Жителі довакцинного періоду історії ставлять лайк!
А є така картинка про пеніцилін?

OL_75 29.05.2021 14:25

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810435)
Чувак, ти реально смішний. По тій замерзлій річці реально народ шастає пішки. Звісно, деякі, що не дивляться під ноги або кому не пощастило, реально провалюються. Але це не привід лазити по тому обледенілому уроду без настилу ;-)

нєх.й шастать нехай щастить!

AndrewK 29.05.2021 17:05

Ну якщо варіант або перейтись пішки, або з ризиком карабкатись верхом, то для нормальної людини висновок очевидний. Список застережень і ризиків, котрі бере на себе громадянин, в "моста" для того ж ЄС доставляє ;-)

AndrewD 29.05.2021 17:17

Шкода, Задорнов не дожив. Зараз би, наряду з "тупими американцями" розказував би і про "тупих європейців"

Petro 29.05.2021 21:15

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810420)
Те, що ріка замерзла, а міст вздовж ріки і зліплений з гімна і палок вони не уточнювали звісно;-)

Наскільки я пам'ятаю шкільні підручники річки в яких крокодили з піраньями не замерзають :D

LegosX 29.05.2021 22:33

как ковиданутые полицашки спасали пару пересичных от крокодилов с пираньями

https://youtu.be/ys5Ta20e6kA

AndrewK 30.05.2021 00:51

Цитата:

Сообщение от Petro (Сообщение 3810463)
Наскільки я пам'ятаю шкільні підручники річки в яких крокодили з піраньями не замерзають :D

На скільки я пам'ятаю так званий карантин також має великі проблеми з законним обгрунтуванням;-)

AndrewD 30.05.2021 08:37

В сучасному світі будь якийфакт можна підвести під юридичну колізію :)

AndrewK 30.05.2021 10:49

Не заперечую. Але допоки одні навіть не намагаються, інші банально компенсують грішми. Якось так.

Petro 30.05.2021 10:57

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810477)
На скільки я пам'ятаю так званий карантин також має великі проблеми з законним обгрунтуванням;-)

Не вмієте в аналогії - нічого страшного. Просто старайтесь не демонструвати :D

AndrewK 30.05.2021 11:00

Це коронофобія так впливає?
Буває.
Рекомендую перевірити антитіла, за їх відсутності перехворіти і заспокоїтись. Принаймні теща зовсім іншою людиною стала, а то рік з нею нормально спілкуватись неможливо було :-D

LegosX 30.05.2021 13:26

Я переболел, антител нет, мать переболела с пневмонией антител нет. Я вот думаю как же мы без антител то выкарабкались? А тут ещё знакомые, граждане ес, сообщили - укололись пфайзером, решили в урочный срок проверить наличие антител а антител то нихрена и нет! Причем проверить если хочешь то за свои бабки анализ надо сделать, после прививки никого не интересует образовались у тебя антитела или нет. Странно, да? Не ради ли антител вся эта вакханалия затевалась?

Petro 30.05.2021 13:30

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810504)
Це коронофобія так впливає?
Буває.
Рекомендую перевірити антитіла, за їх відсутності перехворіти і заспокоїтись. Принаймні теща зовсім іншою людиною стала, а то рік з нею нормально спілкуватись неможливо було :-D

Кажуть в 40 тисяч українців не вийшло реалізувати ваш геніальний план

LegosX 30.05.2021 14:16

Вы полагаете если бы удалось они бы стали кощеями бессмертными? Не хотелось бы вас разочаровывать но эти 40 тыс были и год и два и пять и десять лет назад, и бывало даже не 40 тыс а по более как мы уже выяснили по данным держстата. Просто прежде никто ещё не додумался с таким размахом профитизировать данную тему.

AndrewK 30.05.2021 14:18

Цитата:

Сообщение от LegosX (Сообщение 3810518)
Я переболел, антител нет, мать переболела с пневмонией антител нет. Я вот думаю как же мы без антител то выкарабкались? А тут ещё знакомые, граждане ес, сообщили - укололись пфайзером, решили в урочный срок проверить наличие антител а антител то нихрена и нет! Причем проверить если хочешь то за свои бабки анализ надо сделать, после прививки никого не интересует образовались у тебя антитела или нет. Странно, да? Не ради ли антител вся эта вакханалия затевалась?

Тут є два варіанти:
- це був не ковід; грип звичайний також прекрасно пневмонію дає.
- аналіз робився від балди
Переборотий вірус антитіла дає
Про фейкові або незрозумілі прививки - взагалі не цікавить.
Цитата:

Сообщение от Petro (Сообщение 3810519)
Кажуть в 40 тисяч українців не вийшло реалізувати ваш геніальний план

Ваще пофіг. Власне здоров'я пильнувати треба, не вдалось - не пощастило. Або вони були слабкою ланкою.

AndrewD 30.05.2021 14:24

Так і власні доходи пильнувати треба. Не вдалось - не пощастило. Це ж універсальна методика ))))

AndrewD 30.05.2021 14:25

Цитата:

Сообщение от LegosX (Сообщение 3810518)

Пишіть наукову роботу. Можу порадити одного хорошого куратора. Він як раз нещодавно захистився сам. ;-)

AndrewK 30.05.2021 14:29

Цитата:

Сообщение от AndrewD (Сообщение 3810526)
Так і власні доходи пильнувати треба. Не вдалось - не пощастило. Це ж універсальна методика ))))

Ну так я ж можу і за рахунок ковіднутого співгромадянина поправити. Якщо він бажає не працювати, а сидіти вдома, то йому гроші не потрібні;-)
Я вмію бути дуже переконливим з застосуванням підручних предметів;)

Petro 30.05.2021 14:37

Цитата:

Сообщение от LegosX (Сообщение 3810524)
Вы полагаете если бы удалось они бы стали кощеями бессмертными? Не хотелось бы вас разочаровывать но эти 40 тыс были и год и два и пять и десять лет назад, и бывало даже не 40 тыс а по более как мы уже выяснили по данным держстата. Просто прежде никто ещё не додумался с таким размахом профитизировать данную тему.

Мені здавалось, що ті 40 тис були + до того що було раніше. І ні вони б не жили вічно, але трохи довше. Чи це не важливо? Тоді давайте медицину зовсім скасуємо. Адже ніхто не житиме вічно

Petro 30.05.2021 14:39

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3810525)
Тут є два варіанти:
- це був не ковід; грип звичайний також прекрасно пневмонію дає.
- аналіз робився від балди
Переборотий вірус антитіла дає
Про фейкові або незрозумілі прививки - взагалі не цікавить.

Ваще пофіг. Власне здоров'я пильнувати треба, не вдалось - не пощастило. Або вони були слабкою ланкою.

Не звертайтесь до лікарів взагалі, а якщо не виживете - ви слабка ланка

AndrewK 30.05.2021 14:50

Цитата:

Сообщение от Petro (Сообщение 3810532)
Не звертайтесь до лікарів взагалі, а якщо не виживете - ви слабка ланка

Так і роблю вже 15 років. Лікар у мене виписує довідки, рецепти за необхідності, максимум з ним обговорюю варіанти лікування.

LegosX 31.05.2021 10:48

Цитата:

Сообщение от Petro (Сообщение 3810531)
Мені здавалось, що ті 40 тис були + до того що було раніше.

вам действительно здавалось, ссылки на данные держстата тут уже приводились до того как потерли форум

http://d.zaix.ru/pGzU.jpg

Текущее время: 15:19. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.