![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну шо блин, личность отпустило? :)
|
Наверное нет,уж больно резко и конкретно Вадика торкнуло!Так что это надолго!Цеж просто жах-так на гарну українську мову його ПЕРЕМКНУЛО!
|
Я вважаю, що ви упереджено до мене ставитеся. І скільки вам повторювати - я кинув палити в кінці вересня 2010 і не хочу починати знову. У тому числі і траву. Це все брехня - посилка від критика не дійшла. Просто я вирішив відповідати державному стандарту і розмовляти на форумі державною мовою - українською. Вдаримо українським язиком по бидло Янукевічу! Ура товаришi!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Зiзнайтесь, яка сука додала мiтку "Имбiцили"? А ще той, хто ii додав сам iмбiцил - тому що, навiть грамотно написати слово не в змозi. "Имбицилы"(на росiйськiй мовi).
|
Цитата:
|
Цитата:
Навiщо мене питати... Головний тут Andy76, у нього потрiбно питати дозволу... |
Кто подскажет по поводу Новой почты ..на прГарарина 112 она есть?...говорят что переехала на Янгеля 40.... Кто владеет инфой... С ув Витала
|
Цитата:
|
Цитата:
http://novaposhta.ua/frontend/brunchoffices?lang=ukr складу на вул.Гагарiна вже 100 рокiв як не має... |
Я был на оффсайте и Гуголь курнул трошки.... решил переспросить...за это на Тавро сайте не бьют ...?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та все ОКей ребята...
|
Цитата:
|
Сам туди йди :) такий собі національний хлопчина зі щирою українськой хвамілією:D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Свидетели нужны? ЫЫЫЫ?
|
Цитата:
|
Текущее время: 09:39. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.