![]() |
Ладно , одним словом треба клапан однозначно!!! тепер хтось продайте , або обміняйте на ГТЦ робочий ВУТ, клапан мені знімуть з тої самої машини що зняли ВУТ і ГТЦ я вже дзвонив і уточнив в патрубок є врізаний клапан доречі є ланос з польщі на розбору може кому що треба
|
Цитата:
|
Цитата:
Ну ніяк не може "бенз" потрапити до впускного колектора у ІНЖЕКТОРНОМУ моторі,........ ніяк..... |
Цитата:
Я так розумію що там клапана все-таки нема і його там не треба? |
Цитата:
Саме так |
Сегодня еще на одну Тавру с ВУТ и ГТЦ Ланос стало больше...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Будемо ставити клапан і вут №4 , дзвонив на оф. сервіс питав за ВУТом ціна космос 1086грн
|
Андрей,в лс кинул координаты
|
Отличный вариант решения проблемы ! Надо себе деньжат накопить и поставить сей девайс
|
Всім привіт!Поставлений знову ВУТ,але цього разу з клапаном, все вроді класно тепер чекаю на результат
|
Сьогодні встановив ВУТ з ланоса (діаметр ГТЦ 22, регулятори торм зусиль 3\30, між ВУТ і колектором "обратний клапан") результат перевершив всі сподівання... )) не вистачає тільки АБС))
з мінусів(покищо): -якщо інтенсивно (на ХХ) декілька разів натиснути педаль гальм може заглохнути двигун(при витягнотому підсосі не глохне); -динаміка при "топці" в підлогу трохи тупіша ( але я ще не підключав до ноута, можливо треба підкоректувати налаштування ДАД) Дякую Тімікусу, порадив толкового токаря))) |
Цитата:
2)Какое отношение имеет вут к динамике?! |
Цитата:
а по 1 пункту , у всіх оберти дещо падають на хх при натисканні гальм??? |
у меня обороты растут при нажатии на тормоз, пару раз было такое, что заглохла когда резко вытормозился.
повторюсь еще раз - при нажатии на тормоз в коллектор поступает большое количество воздуха, что сильно обедняет смесь. без клапана ездил неделю - обороты сильно прыгали. с клапаном стали меньше, теперь при нажатии на тормоз обороты растут с 950 до 1100 где-то |
Всем привет,поставил наконец-то себе ВУТ и ГТЦ ланос.ощущения-супер.тормозит ефективно,а главное-правильно.однозначно ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ну шо.... +1 до толпы
|
Сколько у вас б/ушный комплект ГТЦ+ВУТ(с регуляторами) стоит? Тоже загорелся этой идеей.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Еще такой вопрос. У меня такой конфиг тормозной системы. Перед 14 вентеля, зад ЗДТ 13. Кто ставил с таким конфигом. Какую систему делали. Диагональную или перед-зад?
|
Текущее время: 02:51. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.