![]() |
Цитата:
|
Подтверждаю. Сколько прививались в советское время - проблем не было.
Щас куча случаев, когда после АКДС или другого дерьма если не косоглазие, то аутизм. И не надо мне тут про антипрививочников втирать. Мой крестник нормально развивался до 3 лет, пока очередной АКДС не уехал в мир аутистов. Сейчас ему 13, он не разговаривает, а общается исключительно картинками - хочу кушать, гулять, и так далее. У моей мелкой после первой АКДС глаза стали косить. Страшно, когда она смотрит не на тебя, а левым глазом вверх, правым в сторону. И никакая блять сука даже в карточке не записала, что это произошло. Наоборот, все наперебой мне рассказывали, что мол это с прививкой никак не связано. Слава Б-гу, все окончилось удачно - косоглазие прошло. Теперь учудить такую хуйню, как колоть своего ребенка непонятной хуйней я себе не позволяю. |
Так раніше і трава зеленішою була. А Пломбір який! Мммм...
|
А еще я в лапту играть в пионерлагере научился...
|
Цитата:
|
Цитата:
Розумієш яка штука. Було при совку і було все. Було нечасто, як і зараз. Просто ніхто не пов'язував одне з іншим, а газета Сільські Вісті і УТ 1 про таке не розказували. А зараз інформація поширюється в мільярди разів швидше. |
При союзі наркоманії і проституції не було (с).
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Да-да, и в советское время, как щас помню, родителям давали подписывать бумажку, что мол в случае чего претензий не имеем.
Я семейному врачу сказал - пишите расписку. Он - Какую? - Я: - что согласны нести криминальную ответственность за вред, причиненный моему ребенку прививками. Он - че за херня? Я: - ну вы же мне даете бумажку, что я претензий не имею. А я не врач, откуда я знаю, может у ребенка аллергия, вы же на аллергопробу не направляете, значит вы на 100% уверены, что ЭТО моему ребенку не повредит. Ну а в таком случае для вас расписка особой роли не играет. Дальше рассказывать чем закончилось? |
Не ходіть до лікарів та й усе.
Беріть приклад з Соладко. Вчіться самі ставити діагнози і лікуватися. |
Так и делаем. Благо инет и знакомых врачей никто не отменял. На худой конец есть платные, типа Медикал Плаза, где за 400 грн можно получить нормальную развернутую информацию.
|
Цитата:
У мене в сусідньому кабінеті олень сидить, котрий пробує без дотримання процедури тестування та покрокового протоколу роботу здати. А я вже загрався з замовником виясняти. Але від цього принаймні ніхто не помре. |
Цитата:
Чому впевнений, що саме це вакцинування - місце набрякло, що сидіти не міг. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Не знаю, не колемся.
|
Цитата:
Якщо ремінь безпеки не дає 100% захисту від смерті в ДТП, то навіщо пристібатись? Якщо каска на будівництві не дає 100% захисту, то навіщо її надягати? Якщо середня освіта не гарантує дитині на 100% хорошої роботи, то навіщо ходити в школу? Якщо онкологічна операція не дає 100% гарантії життя, то навіщо її робити? Якщо при інфаркті виклик швидкої не гарантує 100%, що людина виживе, то навіщо її, ту швидку викликати? І хвороба, і вакцинація не дає 100% результат, лише близько 90 %. Чи значить це, що не потрібно вакцинуватись? |
Цитата:
Наш мудрий нарід краще знає, що робити.:D |
Цитата:
Заодно підкажіть єдину вакцину від всіх штамів грипу:-D |
Цитата:
|
Жарт для аудиторії квартал 95
|
Текущее время: 02:41. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.