![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Шось дуже підозріло дешево. Ось, в аптеках https://tabletki.ua/%D0%A1%D0%BF%D0%...pharmacy/kiev/
Але мити скло таким спиртом??? |
Тут спирт екстра разом з доставкой близко 90грн літр
Я розводжу 1:1 з водою На омивачку алергія не тільки в мене... А чхати. В епоху корона віруса це вже краще зразу ритмічно пердіти |
Круто живете) главное чтоб алкаши местные не просекли тему и не поставили краник на бачок омывателя
|
Цитата:
Тут 90грн літр умовні -96 Так що Економія |
В мене також алергійний ніс, минулого року брав Arni синього коліру, ціна була порядка 75 грн за 5 літрів, запах слабкий майже не відчуваєтся і має порівняно з тими що використовував раніше дуже хороші миючі властивості. Головне не брати омивайку червого коліру, бо там якийсь малиновий запах при нагріванні бачка омивайки під капотом рідина воняє страшно, потім бачок ще буде кілька років воняти.
https://images.ua.prom.st/3401599814...zimnij-25c.jpg |
При -15 якщо тулити по трасі то мерзне на склі
|
Цитата:
|
А хіба на скло тепле повітря не доходить?
|
Цитата:
|
А, це буває. Деколи безкаркасні рятують, колись були балачки про щітки з підігрівом
|
Поставив новий датчик на увімкнення стопів
Ту саму "жабку" Залив дистилят для крайньоїї промивки перед антифризом Счас трохи постоїть остигне і буду лити антифриз |
Цитата:
|
регулювання куліси
200грн термостат замовив новий треба буде забрати |
Знову в гаражі наткнувся на опрокидувачі для тавріїї... Нащо вони пока не понятно
|
кріпляться до коліс..?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Там нічого складного просто тяжкі |
Цитата:
|
Цитата:
Я б сказав кооператив або дуже добре зроблені в гаражі |
Термостат не видержав і при довгому ппогріві 30хв у мороз відкрився...отаке понаблюдаю а хфранзуц вернет почекає
|
Займався з пічкою в гаражі ...з старого розібраного сейфа роблю пічку
Замітив що треба електроди 5мм купити |
Сенс зміг
Приїхав на роботу Зараз піду рашен вінтер картонка інсталювати |
Трохи підтікав антифриз піджав патрубки
Залив води Покатався Заправив ГАЗ |
"Капіталка" ДВС 22900грн погнуло клапана міняли поршня на правильні з виборами під клапана
Комплект гур 3400грн з доставкою Ще хочу сідухи з мікроліфтом |
А хто підсунув неправильні поршні?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
шо за комплект гур за 3400? я бу комплект с ланаса за столько брал, а к нему ж еще сенсо кронштейн, шкив, ремень нужен
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Катаю на сенсі
Тігу продав таксисту) |
500 розвал
400 заміна ступічного підшипника |
Таки замітив що щось часто вмикається Карлсон. Так термостат не працює . Завтра постукаю., Як не відійде то маю вернет
|
Переробіть термостат як у Ланоса 1.4.
|
Текущее время: 09:20. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.