![]() |
Пойдешь по рукам, сопьесси...
|
Так я ж не буду сам пилить, для этого кум есть, он как раз в селе проживает. С меня готовая конструкция механического колуна и бензопила, с него техасская резня пилой+раскол, прибыль пополам.
А там сопьется он, или по рукам пойдет - мне как-то побоку, главное, чтобы прибыль приносил исправно :D |
Цитата:
|
Бензопила Штиль 180, ну наверное самая распространенная модель.
На холодную заводится " как оса" , немного поработала и надо подгазовывать, на холостых пытается заглохнуть. Если заглохла, не заводится :( пока полностью не остынет. 3,14ец поршневой ? Пиле лет 10, может больше , шина стандартная, бодяжного масла никогда не лил, режим использования - домашний (дрова, деревья , разное по надобности ) , на шабахах не работала. Есть какие-то методы диагностики без вскрытия? |
А регулювати оберти ХХ на гарячу пробували? Якщо поршневій кирдик, не буде розвивати оберти під навантаженням, не буде тягнути. Ну і повітряний фільтр, я думаю, не забитий?
|
Цитата:
|
Там, по-моєму, одн гвинт ХХ. Просто симптоми, як збагачена суміш на хх. Механізм повітряної заслонки треба глянути, чи повністю повітряна заслонка відкривається. Але, якщо тяга нормальна, то просто регульнути хх.
|
Цитата:
|
В неті про ці карбюратори- вагон і тачка.
|
Спіртовий бензин і двохтактна техніка (мотокоса, бензопила) як дружать?
Цікавить дане питання, бо звичайний бензин не завжди у продажу. Хто вже користувався, користується? Враження, емоції, експертні оцінки?))) Бо одні кажуть що це смерть для інструменту, інші нічого страшного, а працювати треба. |
Пробував, матюкався. Запуск і пилки і коси поганенький, тому спочатку запускав на нормальному, потім доливав спиртовий. Нічого, пиляло, не треба завантажувати сильно. Правда, це було трохи раніше, не в таку спеку, як зараз.
|
У нас 100-150 грн/куб. 100 грн - бензин і мастила замовника. Але, поважаючі себе робітники йдуть зі своїм.
До речі, на Дружбу-2 радянську бачив додаткові приспособи типу колуна чи ще чогось. Але, там зчеплення друге. |
Цитата:
|
У Коломойського просто скрізь різний спирт...
|
Откручивается карбюратор.
Доброго времени суток, коллеги!
Вопрос такой: на бензопиле ("АЛ-КО") после снятия и установки карбюратора, он теперь откручивается. Затягивать сильно нельзя, продавливает прокладку. Поставил вот такие шайбочки: https://images.prom.ua/1113924525_w6...1113924525.jpg - все равно откручиваются. :no: Что там было изначально - не знаю, пила попала мне в сломанном и разобранном виде. Если кто сталкивался, подскажите как зафиксировать винты не повреждая проставки (пластик) и прокладки. :) |
В мене на мотокосі було таке саме, постійно відкручувався з покупки, то в головках болтів просверлив отвори, і протягнув через них мідний провід. Ще можна болти посадити на різьбовий герметик.
|
Цитата:
|
Спасибо!
Спасибо! :)
|
А потом як?
|
Цитата:
|
З матом.
|
Меня єтот момент тоже немного смущает. Болтьі вворачиваются прямо в цилиндр, а он сильно нагревается. Может прикипеть...:(
|
Взагалі, такі шайби йдуть під головку чи гайку самі по собі при контакті з металом. Коли деталь не металева, завжди ставлю металеву шайбу, збільшеного діаметра, є такі, а вже потім ота фігуриста шайба чи гровер.
|
|
Авіакосмічне фіксування болтів.
Х/з, косі 10 з гаком років, нічого не відкручується. |
Текущее время: 21:33. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.