![]() |
Куплю решітку радіатора для таврії
|
70 грн, на Зеленій.
або віддам за пиво свою "тіпа цюнінг" (літню). але її треба допаювати (до купи зібрати). колись заморочувався шоб гарно виглядало, а потім зима почалась, зняв взагалі |
Продам
Рульова рейка
Передня+Задня праві дверки до Славути Пічка Генератор Задній бампер Славута Передні барабани в зборі (ліво+право) Пластмаса по салону в більшості Славута Трамблер з бензонасосом в зборі (карб) 2шт Тросік відкривання капота з ручкою Переключатель підрульовий (Поворотів,фар,щіток) Бак Вакуум |
Продам
Шаровая (стадарт)почти не юзаная проехал пару км (3-4) оказалось что надо брать ремонтную (стучала);-)
|
|
Вложений: 1
Продам білет на (Фестиваль ЗАХІД 2012)
с.Родатичі, Львівська обл., Сонячна Відбудеться 17.08-19.08 детальніша інформація - http://vk.com/event10149263 http://www.myfestival.pp.ua/index.ph...festivals&n=62 Ціна - 100грн. |
Цитата:
|
Запчасти на Таврию 1102 б/у
Всем привет!!! Есть запчасти на Таврию. Кому интресно - обращайтесь))
АВТОРАЗБОРКА ПО ТАВРИИ Возможна отправка по Украине. |
Продам новые передние рычаги и шаровые (Fenox) на Таврии-Славуты. Цена за всё 300 грн.
|
Міняю пропановий балон б/у 50-ти літровий на 30 літровий або продам.
зв*язок у пп. |
куплю 3 тавробублика(дика)))) б\у не дорого
пишите)
|
|
Куплю
Ищу мотор для таврии 1,2 в хорошем состоянии
|
Продам свою Славуту:
- 2003 рік випуску, 97 тис пробігу. - Люксова комплектація з мегапанелькою та заводськими склопідіймачами, ЦЗ. - Сигналка, мафон рідний. - Мотор 1,3 карб, в суперовому стані, масла не бере, не капіталений - Кузов в нормальному стані, підфарбовувались бампери, крило та задня дверка (сусід на стоянці притерся). Ремонтувались пороги (постирались, почала зявлятись іржа), поміняні накладки порогів. - Ходова зроблена, правильні стійки KYB, нові тяги, опорні, поміняна рульова, зчеплення. В навантаження 2 комплекти коліс на дисках, і купа всякого ЗІПу (бензонасос, тросіки, свічки, трамбльор, комутатор і т.д.) Ціна 2300 тел 067 -508- три девять девять три |
Може хто має 4 диски для Славути не дорого?
|
Цитата:
|
Вот себе ищу всякую чепуху в виде:
пластмасса в багажник зеркала люксовые(могу обменять на завод) Капот цвет не важен(хотелосьбы с славуты если пойдет на таврию, не знаю) Спойлерок с стопом на таврию Передний бампер славута(думаю на таврию пойдет) Сидушки какие то нормальные ну и что еще есть интересненького или не нужного предлагайте |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
по чем зеркала, то?
|
Народ відам!!!!!!!!!!!!!!!!!!, дві дверні карти для таврії праву та ліву :) (стан Б/У потрібно помити і почистити ніяких дір нічого вирізаного немає СТОК просто брудні в пилюці)
063369711один Олег) |
Цитата:
|
куплю
Всім привіт, пишу перший раз, так що сори якщо щось не так, купив я тавролёт 1990р.н. , і тепер в мене постійно болить голова :)), поможіть хто чим може, треба за невеликі гроші:
-сидіння передні, можна тільки водія, -диски, -решітку радіатора (можна тюнінговану) -спойлерок -бороду Наперід дякую! тел. 0984359193 ser7wer2@yandex.ru |
сидухи
Цитата:
0984359193 |
Текущее время: 06:09. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.