![]() |
Цитата:
Чому Атлантік? Тта банально тому, що кріплення під просверддлені дири підходять. В тому, що повернув не було можливості виставляти часу включення-виключення так як мені потрібно. Там з заводу закладено 5 програм переходу з режиму Комфорт в режим Економ і навпаки. Гратись можна тільки температурами самих режимів, а от час переходів редагувати не можна. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Если серьезно, то я даже задумался, и не знаю что ответить. Ближе к гуманитарию таки, если вы не Джон Нэш
|
Цитата:
|
2,71828...
Так что либо 2,72 либо с третьим знаком после запятой. |
Цитата:
Щоб не офф. Забрав з Єбіцентру простий 2кВт Атлантік і розетку -таймер |
Хвилин через 30 пробуй чи не гріється розетка таймер. Якщо гріється дуже град на 40, то вертай. Якщо трохи тепла, то просто не довго їй
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А как так вышло, что вы в 41 впервые услышали о е? Или вы просто забыли школьный курс? )))))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Теперь я понял, про кого это.
Цитата:
|
А тим часом, я вже 2 дні приходжу в теплий офіс.
|
Дякую топік-стартеру за тему. Ви заощадили мені грошей, поменьшали клопіт і все таке інше. Бо з ранку я збиралася їхати купляти терпомлазу )
в мене дуже схожі умови приміщення і однакові проблеми з обігрівом. Тільки ви працюєте, а я живу. Всій спільноті дякую за прєнія, як завжди конструктивно і дуже корисно |
Витрати електроенергії зараз в режимі роботи конвектора 7.30-16.00 - 13-15 кВт/день.
|
Ферму бы поставили вместо того конвектора. У нас клиенты-майнеры своих соседей по офису отапливают бесплатно, в качестве благотворительной помощи. Просто вывели к ним воздуховод...
|
Цитата:
|
Летом на улицу трубу.
Вчера приносили в ремонт БП, что мы им весной собирали. Тогда по незнанию я им поставил китайские переходники на питание райзеров. Тупо поотгорали, сечение провода китайцы сэкономили... |
Цитата:
|
Собираем из 8шт. 1060, потребление (оно же тепловыделение) чуть больше киловатта. За сутки майнить будет приблизительно 16$, то есть 440грн, жрать 25кВт*ч, то есть 60грн. Нормально, чо.
|
Цитата:
|
Это уж как сможете их оторвать. Говорят, у Вас контрабандистки их под юбками из Европы таскают...
|
Цитата:
|
Текущее время: 06:10. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.