![]() |
йа собі ставив на 16.бо 18 болтається.
|
Цитата:
механізм замерз, відігрів, змастив. |
ребятки советуйте термостат-производитель,температурн е параметры.интересны мнения и ощущения,цена не особо играет роль.мой не закрываеться-можно постучать(у меня же ТАВРИЯ;-))
|
бери любой - все работают одинаково.
|
Позвони
|
Ю ну ти понял да?
|
у кого кулиса завалялась без дела?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
про ту я знаю, знаю даже у кого стоит ;-)
|
понил, снимаю
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Відремонтував стартер - підгоріли п’ятаки втягуючого. Заводиться легше.
Промив краник пічки. Почав працювати обігрів, треба ще промивати усю систему від того болота шо там назбиралось. Вованідзе! Признавайся, шо ти заливав за тосол (чи шо там), що аж так забилось??? Давно у тебе пічка відмовила? |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
ты б сам уже передачи снимал, даже у себя на сто)))
|
Сьогодні сцуко, прорвалась діафрагма на бензонасосі, спершу не було видно, вже коли заглухла, а при знятті повітряного ф-ра, на корпусі були краплі якоїсь рідини, на смак солодковатої+до цього білий парок із сапуна. Спершу подумав, що пробило прокладку і тосол у мастило, а на щупі підвищений рівень, но мастило не біле чи мутна емульсія, а просто тнуло бензом. То отой спиртовий бенз має солодковатий присмак
Як підсумок бензонасос і мастило під заміну. |
Гаааа, тавропроблема, иза конченого насоса замена масла с фильтром, став электронасос, забудешь за все проблемы, типа масло из под него сопливит или такая проблема как у тебя. У меня при электро в -15 пуск очень лёгкий, при вкл зажигания он качает дозу бенза в поплавковую камеру.
|
Цитата:
|
Та проблему швидко вирішив.
Сирога, при -15 проблем із пуском не було, слизить він також ну і уйх із ним. А про електро ще не думав, нада буде в живу побачити, помацати, а там вирішено буде. :yes: попередній насос прослужив від 07.08.року, і проблем із ним не було до сьогодні, перетерлась діафрагма об ті метал.тарілки, що їх тримають, і так я вважаю що для оригінального даазовського насоса це дуже добре, хоча верх у ньому гууд, клапана тримають, можливо заміню діафрагми, залию керосином, на патрубки пробочки та прозапас в ящик до ЗИПа положу, на всяк випадок, щоб доїхати.. |
обясните мне. каким образом я катаюсь по дорогах неньки-Уркаины с 2004 года без единого ключа в багажнике, а, тем более, запчастей на всякий случай?
|
Серий, раз на раз не приходиться.
Можливо фінальною крапкою в житті насоса став отой бенз на спирту, хз, досвіду їзди на ньому, та про наслідки його використання та його вплив на двигун, ще мало відомо. |
Цитата:
|
Текущее время: 18:21. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.