Michurin |
26.07.2017 18:31 |
Цитата:
Сообщение от Out_law
(Сообщение 3556930)
ну типа мухошлёпки тока на вазъ ставяд?
|
Нет, конечно, но мне прилетело именно с ВАЗа ;-). Да и процент этой хрени на ТАЗах значительно, я бы сказал, на порядок выше, чем на других авто. Да и по роликах с Ютюба видно, что улетают они чаще всего с ТАЗов. А вообще, я лютый противник всех этих мухобоек и ветровиков на любой машине.
Цитата:
Сообщение от Baks
(Сообщение 3556933)
А у меня внутренний АБС не дает так резко рулем дергать на скорости... И никак не могу себя пересилить, иногда из-за этого в такие ямы влетаю, что машина переломаться может:shit:
Еще в юности на квадрике так вильнул, от помехи увернулся, но потом так знатно убрался, что до сих пор в дождливую погоду чувствую в пояснице отголоски того полета;-)
|
Цитата:
Сообщение от Out_law
(Сообщение 3556935)
мы так перевернулись когда-то, чувак тоже вильнул
|
Цитата:
Сообщение от Petro
(Сообщение 3556939)
Такий маневр називається Лосиний тест
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B...B5%D1%81%D1%82
Я колись бачив як 2109 собачку пробувала так оминути. Потім її на колеса ставили. Я не маневрую. Легше бампер чи фару поміняти, чи навіть колесо, якщо яма, ніж дах в машині рівняти:)
|
Все вірно, мені теж стрьомно було так вильнуть, а потім ловить машину по асфальту - добре, що дорога була суха і ззаду нікого на смугах не було. Але з іншого боку, коли з темряви на тебе летить якась хрень незрозумілого походження і маси (це лише потім я роздивився, що то була мухобойка з ВАЗа), то спрацьовує інстинкт збереження того, хто сидить справа.
Ось був випадок в Росії - жінка загинула. У цьому відео вкінці вирізано звук. Колись я бачив це відео в оригіналі - як там кричав водій, коли побачив свою жінку з цеглиною в голові! Я зараз як згадую, то мурашки по шкірі. Тому навіть ХЗ, як в такій ситуації краще поступити - вильнути, чи ні.
|