![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
автор не написал какой аккум, вдргу он на самом деле гелевый, герметичный.
|
Цитата:
|
Та бо в мене ще автореєстратор, вентилятор, зарядка для мобілки. Це все включається через розгалужувач. Пробував також в розгалужувач включити автохолодильник - згорів запобіжник в розгалужувачі. Вивести додаткову розетку-прикурювач не знаю як. Їжджу з холодильником рідко, легше зарядити вдома додатковий акумулятор.
|
Цитата:
|
думаю не менее 5 ампер
|
Пише:
6А, потужність 46Вт, споживання 43Вт, номінальна 72Вт. |
Цитата:
|
Не иначе, как китайцы такие мощности придумали.
|
Ну почему? Он же не все время работает. 72 Вт это когда морозит, а иногда и выключается, когда температура достигнута. в среднем получаются обещанные 43Вт.
|
А что там столько жрет, если не морозит? Там наверняка Пельтье, если он отключен, что остается, причем- больше половины мощности?
|
Среднее потребление зависит от теплопотерь, А жрет от либо 72Вт, либо 0.
|
Цитата:
https://s31.postimg.org/6j9j1in4b/za...0de1f078fc.jpg Скільки там ампер - не знаю, потім подивлюся. І щось сумніваюся, що бувають такі на 6 ампер. Та й якби такий існував - навряд чи я би його поставив. Витримає запобіжник в розгалужувачі - перегорить тоді штатний автомобільний. (або блін - не перегорить, а поплавиться - вже таке було, погоріли стопи) |
Цитата:
|
Правильно- холодильник на эл-та Пельтье так и работает- одно колесо вентилятора сдувает холод в камеру, второй- выдувает на улицу тепло.
Ток на предохранителе всегда указывают номинальный, ток плавления выше раза в три. Ток предохранителя в цепи прикуривателя можно было бы узнать, если бы вы написали хоть слово про свое авто. Но обычно не менее 16 ампер. |
Таврія "Нова". Запобіжник штатний видно колись попався бракований і не перегорів, а поплавився. Тепер дую на холодне.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ближайший + нормального сечения должен быть на замке зажигания. Из Вашей подписи непонятно, у Вас Люкс или или просто Нова стандарт?
|
Здається мені, джентельмени, нас тупо тролять:)
|
Цитата:
|
Цитата:
Насправді питання для мене "вирішилося", коли я зрозумів, що якщо я не заряджаю додатковий акумулятор (звичайний свинцевий), то в салоні возити можна. Далі просто трьоп. |
Всім знову привіт.
А ще таке цікавить питання. Заряджаю після дороги додатковий акумулятор. В мене зарядка автомат, тобто сама виставляє потрібну кількість ампер в залежності від ступеню розрядки акумулятора. Значить ставлю на балконі і починаю заряджати, амперметр показує 4 А. За ніч стає 0,5 А (і якщо далі продовжувати заряджати, то буде ще трошки менше, ніж 0,5 А). Це нормальна поведінка акумулятора? Я розумію, що це не всі показники, ще можна густину електроліту міряти, але я не маю чим поки що і не вмію. Виходжу з того, що є зараз. Хочу бути прошареним в тємі. |
Цитата:
|
| Текущее время: 02:24. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.