![]() |
Мля, я фігію. Дура на рівному місці на серйозних щах звинувачує, що Ланголін хоче її обжулити і потім ображається, що її назвали дурою.
Колян якісь міфічні мейзу за 40 баксів бачить. Небось накидався на радостях, що свіжий огризок предзамовив. Вас там що, гнилими яблуками з галюценогенною плісінню годують? |
Епать там пинг как в андроите
|
Що, протверезів? Ну так похмеляйся. Доречі, а внатурі, нахуя 12 на 13 міняти?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ты бумер. Глюки уже не так ловят. Но тебе уже это вредно.
|
Яка глибока обізнаність в наркоті. Невже і за наркоту "мозолі заробляєш" ;-) ?
|
Скучно становится.
|
Цитата:
|
обдолбленый торчок в польше писал . на иос 11 . наркоман нищеброд короче ;-)
|
|
Цитата:
От живеш собі із відроїдом, тобі пофіг на усе, пофіг хто тебе як називає і ким вважає через твій відроїд. А з огризком все не так. От ще вчора був ти крутим і модним, на гребені такий екосистеми знаходився зі своїм 12-им огризком а сьогодні прокинувся - і вже ніщєброд, наркоман і обдовбаний торчок. І ннада терміново бігти у чергу ставати за крутістю. А якщо у тебе 11-ий так взагалі - біосміттям став. І так живеш у постійному стресі, балансуючи на лезі. :( |
Цитата:
|
Цитата:
но все же столько внимания к огрызкам в этой теме ))) я уже ушел с ведра на огрызок . как было пофиг так и осталось ;-) |
Цитата:
|
Вы так говорите, как будто хек - это что-то плохое или горбуша- это что-то хорошее.
|
Значить стосовно оверпрайса заперечень немає?
|
Оверпрайс у каждого свой. Кому-то овер, а кому-то- в самый раз.
|
Конкретики як я розумію не буде?
|
Цитата:
Вопросы сами собой отпадут. |
Єбать ти лох
Ти вже 13й купив? Поспіши, а то з секти виженуть ПС. Так і не почув обгрунтування нафіга потрібен айфон |
Текущее время: 18:13. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.