![]() |
справжні механіки запаюють газовою сваркою та невеликим акумулятором)))))))))
|
серый а мож то мазута капнула и кажеться что мокрое?
я б варил:yes:,паяйку не рассматриваю как действующий элемент,а если уж и паять то нафиГ эпоксидка???o_O если она(смола) держать должна то паять зачем?для верочки:fool:,тогда поверх всего просите антона мастикой замазать и поменяйте бак,тогда паяный в гараже долго прослужит:yes: аааа скотч и суперглю никто не отменял |
Откуда там мазута, Взял на палец пробу и понюхал - бензин
|
Цитата:
Не важливо що ти робиш: паяєш, чи зварюєш має місце підвищена температура, якої досить для спалахування. Р.S.: ти хоч знаєш температуру плавлення олива чи припою? І береженного Бог береже...!! Коли не доведи щось трапиться, тоді будеш умнічати та розповідати шо і до чого. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Проблема в тому, що ви хлопці не хочете уважніше читати, а починаєте додумувати усілякі нісенітниці, типу паяльної лампи чи ще чогось, чого я не згадував. І при цьому ви натискає кнопку "пожалітись модератору", бо вам ніби здається щось образливе у моєму повідомлені. Чи не здається вам що треба частіше дивитись у дзеркало, тоді і світогляд буди інакшим і не таким обмеженим? |
|
Цитата:
|
Цитата:
|
на кровь было мало желающих,на мочу думаю поболее будет
|
Цитата:
І можеш розповісти (чи взагалі знаєш) про фракційний склад бензину, дп, нафти?! По-друге, паяють варять баки не із заповненими пмм, а коли вони злиті, і щоб себе перестрахувати від випарів, які можуть іпанути і зняти тобі башню, проводять комплекс запобіжних засобів!! По-третє, ніхто не цікавивсь що пив слєсар, і від чого затлілась фуфайка?! По-четверте, мож ти мене навчиш, як клеми на АКБ відновлювати (напаювати), так шоб не іпануло, бо рвуть вони нівроку файно, перевірено?! Ти ж у нас ввумний шибко! |
Цитата:
Алекс, переход на личности прекратите |
Цитата:
|
мені особисто пох! Налив би води і варив би!
В пзду всякі басні. аби тримало і не текло... |
Антоха, то не басні, то є досвід, подекуди гіркий. І хто ти за професією? Нагадай мені. Агроном, чи механік?
Фсв, засобів чи заходів, як тобі подобається, але зміст від цього не змінюється, Сірожа, бо основне, це здоровя, та безпека!!, ібо не дотримання другої шкодить здоровю!! |
Цитата:
З.Ы. И состав бензина знаю, и как его производят, и классы безопасности давали нам. |
Цитата:
Теорію десь чули, а практики 0, ну мож ти щось бачив у порівнянні із іншими. І знаєш що таке крекінг бензину, і який перший бенз при цьому виходить. І т.д. |
Ви нічого не понімаєте ... варити требе з повним баком бензина, но під водою ...космічною варкою Патона і ніяких тобі проблем!
|
кто чем мыл мотор? меняю помпу, тосол рыжий, хочу помыть внутри чуток.
|
8 пакетов лимонной кислоты
|
Цитата:
|
На обьем всей системы
|
Цитата:
|
Текущее время: 03:21. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.