![]() |
Цитата:
2) планшет на пузе не стоит, и его покупать надо. А зачем он мне? Что такого я с него смогу, чего не смогу с макбука и айфона? 3) что мешает его поставить на стол во время работы? Чехол? Он не мешает. 4) поржал относительно защиты? Ну ок. Мне с напарником в один день выдали по Деллу. Специфика работы такова, что в рюкзаке с ноутом, находится не только ноут и бумажки, там еще и разводные ключи обитают. Через полгода, у напарника ноут ушёл в утиль. А мой уже 7 лет работает. И не пошарпаный. Точно так и с макбуком. У меня не офисная работа. У меня в рюкзаке железяк килограмм на 15, а не папочка с бумажечками. Так что ржи дальше. |
Цитата:
https://drive.google.com/file/d/1xgN...GjXsw7/preview |
Цитата:
|
Цитата:
|
да будет срач ;-)
Цитата:
короче 28 уе https://knife.media/wp-content/uploa...enshot_1-9.png |
2й екран має бути на співмірній відстані інакше за пару годин банально очі втомлюються. На телевізор шарити і так працювати відверто не зручно.
Планшет +/- 10" банально зручний для дрібних активностей, там де мікроекрана телефона відверто недостатньо, а ноут витягати і носити з місця на місце надлишково і ліниво. 7річний ноут це дрова. Для актуальних робочих задач вже недостатньо. Кейс - я хз, не люблю я ці нашльопки. Юзав переважно dell/hp по пару років в несприятливих умовах. Були і падіння зі стола. Крім потертих країв і забитої системи вентиляції - нічого. |
Цитата:
|
Цитата:
Монітор раз в пів року чим попало можу витерти |
Цитата:
2) макбук весит чуть больше килограмма. и мне он удобнее 3) 7 летний ноут имеет СОМ порт. мне больше ничего не нужно. обслуживаемое мной оборудование, стареет значительно медленнее гаджетов. по этому напарник мой, это оборудование банально не может обслужить. и ездит он теперь просто на монтаж. где и условия не те, и заработок не тот. зато с новым ноутом. |
Перехідників USB-COM як гамна за банею.
Але нормальне обладнання конектиться через LAN |
Цитата:
тепер можете з спокійною душею брати богомерзкий айфон і ні в чому себе не винуватиити https://content.rozetka.com.ua/goods.../173015040.jpg |
Я в курсі. Пару тижнів тому збирав з таких тестовий прототип.
Але це redpas страждає на некро-ноуті, бо на нових СОМ порта нема. Хоча підозрюю, що таке круте обладнання можна реально з телефона чи планшета настроювати. Що там, до речі? Принтера термотрансферні? |
Цитата:
|
Ну вот не нада ля-ля. Спокійно воно працює.
А якому некрофілу чистий DOS знадобився? На лінукс-ядрі відносно свіже промислове обладнання бачив, на вінді хіба HMI крутиться і то для сіменса та інших PLC. А DOS... епік фейл |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
В принципі можна і самому розпаяти. А лан - з кінця 90х юзають. Обладнанню вже 20років |
Цитата:
специфика такая. увы. хотя оно и к лучшему, нехер туда лазить всем подряд. |
напомінаю що тєма про ябло-дрочєрство! перестаньте матюкатись на дрєвнє-комп'ютерному!
|
спеціально шоб розкрутити вентілятор
прікупів собі еппл тіві 4к самої нової моделі ;-) не знаю нащо поки що але надіюсь тут мені розкажуть що з ним моно робити ? |
ну, я им пользовался как смарт-тв приставкой. ну и иногда вывожу на него содержимое макбука. ну там фотки, видео. в общем всякое.
|
Цитата:
|
Хз, можеш ютуб дивитись, можливо преміум до нього купити. Можеш нетфлікс купити ;-)
Андроїдні юзери в такій ситуації будуть страждати і тратити 10хв часу щоб прикрутити ютуб вансед з мікро-джі і якийсь клієнт для кінотеатра щоб отримати це саме безкоштовно :-D |
Цитата:
епл тіві куплявся не стільки для того, щоб почати тратити бабки, бо платні підписки на ютуб нетфлікс вже давно і так в мене є а для того щоб покращити мій юзер експірієнс і на основі хомподів зробити нормальний звук з телека нервів моїх на менюху ЛЖ телека вже не хватає, а про звук взагалі мовчу але поки що не знаю наскільки це буде відповідати моїм очікуванням.. і можливо було краще купити саундбар JBL, який сам по собі виходить дорожчим чим еппл тіві + два хомпода так що поки що це проходить в рамках "експерименту" |
А може ти і
Я не бачив проблем дивитись відоси з рекламою, але коли реклами стає більше ніж самих відосів, то я починаю роздавати таблетки від жадності ;-) Так само, я люблю піти в кінотеатр (хоча зараз з цим проблема), але деякі речі не вартують ціни квитка, але в фоні чи під засинання можна і переглянути. Тим більше не бачу змісту купувати на них підписку. Про старіші фільми питання взагалі не стоїть. Я, доречі, думав він дорожчий |
Текущее время: 20:39. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.