ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Айфон (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=88310)

redpas 19.10.2021 09:23

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3818967)
І багато ти напівлежачи напрацюєш? І куди 2й екран поставити?
А для тупити в інтернетах планшет зріучніший

П.С. Я ващєт чисто поржав стосовно захисту, але бачу, що це клініка

1) второй экран можно через эплТВ на телек вывести. Только вот не знаю зачем, кроме как кино посмотреть. Но и это уже не актуально. Телек и сам может.
2) планшет на пузе не стоит, и его покупать надо. А зачем он мне? Что такого я с него смогу, чего не смогу с макбука и айфона?
3) что мешает его поставить на стол во время работы? Чехол? Он не мешает.
4) поржал относительно защиты? Ну ок. Мне с напарником в один день выдали по Деллу. Специфика работы такова, что в рюкзаке с ноутом, находится не только ноут и бумажки, там еще и разводные ключи обитают. Через полгода, у напарника ноут ушёл в утиль. А мой уже 7 лет работает. И не пошарпаный. Точно так и с макбуком. У меня не офисная работа. У меня в рюкзаке железяк килограмм на 15, а не папочка с бумажечками. Так что ржи дальше.

Cayenne 19.10.2021 13:23

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3818963)
Юзаєш теж в кейсі?

а чим кейс роботі мішає?

https://drive.google.com/file/d/1xgN...GjXsw7/preview

porsche1984 19.10.2021 17:05

Цитата:

Сообщение от Cayenne (Сообщение 3818976)
а чим кейс роботі мішає?

https://drive.google.com/file/d/1xgN...GjXsw7/preview

не по андроидславному это. купил хуйню за 150 баксов,и убиваешь.зачем андроиду кейсы и чехлы если вечером им пиво открывать?!:)

Mobilom 19.10.2021 17:06

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3818967)
П.С. Я ващєт чисто поржав стосовно захисту, але бачу, що це клініка

тю а нафига тогда 3жды пропуканый ведроид за 1к обклеивают со всех сторон пленками и берут самый бронебойный чехол ? )

Mobilom 19.10.2021 17:09

да будет срач ;-)

Цитата:

Apple запустила в продажу собственную салфетку для дисплеев. Она совместима с айфонами, часами, мониторами Pro Display XDR, практически со всеми макбуками, айпадами и айподами, кроме самых первых. Цена новинки — 1990 рублей.

короче 28 уе

https://knife.media/wp-content/uploa...enshot_1-9.png

AndrewK 19.10.2021 18:13

2й екран має бути на співмірній відстані інакше за пару годин банально очі втомлюються. На телевізор шарити і так працювати відверто не зручно.
Планшет +/- 10" банально зручний для дрібних активностей, там де мікроекрана телефона відверто недостатньо, а ноут витягати і носити з місця на місце надлишково і ліниво.
7річний ноут це дрова. Для актуальних робочих задач вже недостатньо.
Кейс - я хз, не люблю я ці нашльопки. Юзав переважно dell/hp по пару років в несприятливих умовах. Були і падіння зі стола. Крім потертих країв і забитої системи вентиляції - нічого.

AndrewK 19.10.2021 18:14

Цитата:

Сообщение от Mobilom (Сообщение 3818988)
тю а нафига тогда 3жды пропуканый ведроид за 1к обклеивают со всех сторон пленками и берут самый бронебойный чехол ? )

Я хз. Юзаю сток.

AndrewK 19.10.2021 18:17

Цитата:

Сообщение от Mobilom (Сообщение 3818989)
да будет срач ;-)
короче 28 уе

Клас. А я всю дорогу гаджети об футболку на пузі витираю коли плями дратувати починають.
Монітор раз в пів року чим попало можу витерти

redpas 19.10.2021 19:54

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3818993)
2й екран має бути на співмірній відстані інакше за пару годин банально очі втомлюються. На телевізор шарити і так працювати відверто не зручно.
Планшет +/- 10" банально зручний для дрібних активностей, там де мікроекрана телефона відверто недостатньо, а ноут витягати і носити з місця на місце надлишково і ліниво.
7річний ноут це дрова. Для актуальних робочих задач вже недостатньо.
Кейс - я хз, не люблю я ці нашльопки. Юзав переважно dell/hp по пару років в несприятливих умовах. Були і падіння зі стола. Крім потертих країв і забитої системи вентиляції - нічого.

1) у меня нет задач для двух экранов
2) макбук весит чуть больше килограмма. и мне он удобнее
3) 7 летний ноут имеет СОМ порт. мне больше ничего не нужно. обслуживаемое мной оборудование, стареет значительно медленнее гаджетов. по этому напарник мой, это оборудование банально не может обслужить. и ездит он теперь просто на монтаж. где и условия не те, и заработок не тот. зато с новым ноутом.

AndrewK 19.10.2021 21:22

Перехідників USB-COM як гамна за банею.
Але нормальне обладнання конектиться через LAN

Cayenne 19.10.2021 22:30

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3819008)

так вот же ж воно!
тепер можете з спокійною душею брати богомерзкий айфон і ні в чому себе не винуватиити

https://content.rozetka.com.ua/goods.../173015040.jpg

AndrewK 19.10.2021 22:46

Я в курсі. Пару тижнів тому збирав з таких тестовий прототип.
Але це redpas страждає на некро-ноуті, бо на нових СОМ порта нема.
Хоча підозрюю, що таке круте обладнання можна реально з телефона чи планшета настроювати.
Що там, до речі? Принтера термотрансферні?

Yurasvs 19.10.2021 22:54

Цитата:

Некоторый старый софт работает только с аппаратным компортом и даже из чистого ДОСа. ЮСБ переходник может предложить только виртуальный компорт, к тому же очень ненадежный в условиях промышленных помех. Поэтому на многих производствах до сих пор рулит RS485 и токовая петля для аналоговых сигналов.

AndrewK 19.10.2021 23:00

Ну вот не нада ля-ля. Спокійно воно працює.
А якому некрофілу чистий DOS знадобився?
На лінукс-ядрі відносно свіже промислове обладнання бачив, на вінді хіба HMI крутиться і то для сіменса та інших PLC. А DOS... епік фейл

redpas 20.10.2021 09:33

Цитата:

а вот и нет! это мы проходили уже. USB-COM не существует переходников, чтоб работало со всем оборудованием. даже если вдруг один переходник и заработает с конкретным станком, то с другим он уже не работает. пока было три вида оборудования, мы таскали с собой три вида переходников. потом видов стало 7, потом 11. сейчас их более 20. стабильно работает со всем оборудованием, только переходник PCMCI-COM, но ведь и этого порта давным давно нет нигде. а LAN- это в современных станках, эти ещё не начали массово ломаться. как начнут- так и LAN исчезнет...

AndrewK 20.10.2021 20:40

Цитата:

Сообщение от Mobilom (Сообщение 3818989)
да будет срач ;-)

короче 28 уе

Крчє, тут зрада. Салфетказ купою старих девайсів несумісна

AndrewK 20.10.2021 20:46

Цитата:

Сообщение от redpas (Сообщение 3819020)
а вот и нет! это мы проходили уже. USB-COM не существует переходников, чтоб работало со всем оборудованием. даже если вдруг один переходник и заработает с конкретным станком, то с другим он уже не работает. пока было три вида оборудования, мы таскали с собой три вида переходников. потом видов стало 7, потом 11. сейчас их более 20. стабильно работает со всем оборудованием, только переходник PCMCI-COM, но ведь и этого порта давным давно нет нигде. а LAN- это в современных станках, эти ещё не начали массово ломаться. как начнут- так и LAN исчезнет...

Ну я хз. Значить шлаком торгують. Або не всі контакти розведені, або штекера г.. но.
В принципі можна і самому розпаяти.
А лан - з кінця 90х юзають. Обладнанню вже 20років

redpas 21.10.2021 09:02

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3819036)
Ну я хз. Значить шлаком торгують. Або не всі контакти розведені, або штекера г.. но.
В принципі можна і самому розпаяти.
А лан - з кінця 90х юзають. Обладнанню вже 20років

та оно то юзают, да только вот этот ЛАН для соединения станков между собой, и для управления, а не для сервиса (в моём случае). и даже современныё (мои) станки не обслуживаются через ЛАН. через баркодридер, через ЮСБ, через ЛПТ!!!, и даже я могу удалённо подключиться с любого утюга, но основной сервисный порт - рс232.
специфика такая. увы. хотя оно и к лучшему, нехер туда лазить всем подряд.

Cayenne 21.10.2021 11:03

напомінаю що тєма про ябло-дрочєрство! перестаньте матюкатись на дрєвнє-комп'ютерному!

Cayenne 21.10.2021 11:04

спеціально шоб розкрутити вентілятор

прікупів собі еппл тіві 4к самої нової моделі ;-)

не знаю нащо поки що
але надіюсь тут мені розкажуть що з ним моно робити ?

redpas 21.10.2021 11:42

ну, я им пользовался как смарт-тв приставкой. ну и иногда вывожу на него содержимое макбука. ну там фотки, видео. в общем всякое.

Langolin 21.10.2021 12:42

Цитата:

Сообщение от Cayenne (Сообщение 3819063)
спеціально шоб розкрутити вентілятор

прікупів собі еппл тіві 4к самої нової моделі ;-)

Якщо це вважати одним реченням, то для користувачів Айфонів це норма, нема за що переживати.

AndrewK 21.10.2021 15:42

Хз, можеш ютуб дивитись, можливо преміум до нього купити. Можеш нетфлікс купити ;-)

Андроїдні юзери в такій ситуації будуть страждати і тратити 10хв часу щоб прикрутити ютуб вансед з мікро-джі і якийсь клієнт для кінотеатра щоб отримати це саме
безкоштовно :-D

Cayenne 21.10.2021 16:20

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3819081)
Андроїдні юзери в такій ситуації будуть страждати і тратити 10хв часу щоб прикрутити ютуб вансед з мікро-джі і якийсь клієнт для кінотеатра щоб отримати це саме
безкоштовно :-D

хліб і чекушку в магазі ви також за пазуху пхаєте і мімо каси несете ?

епл тіві куплявся не стільки для того, щоб почати тратити бабки, бо платні підписки на ютуб нетфлікс вже давно і так в мене є

а для того щоб покращити мій юзер експірієнс і на основі хомподів зробити нормальний звук з телека
нервів моїх на менюху ЛЖ телека вже не хватає, а про звук взагалі мовчу

але поки що не знаю наскільки це буде відповідати моїм очікуванням.. і можливо було краще купити саундбар JBL, який сам по собі виходить дорожчим чим еппл тіві + два хомпода

так що поки що це проходить в рамках "експерименту"

AndrewK 21.10.2021 18:57

А може ти і м'яса не їси торрентів не скачуєш?
Я не бачив проблем дивитись відоси з рекламою, але коли реклами стає більше ніж самих відосів, то я починаю роздавати таблетки від жадності ;-)
Так само, я люблю піти в кінотеатр (хоча зараз з цим проблема), але деякі речі не вартують ціни квитка, але в фоні чи під засинання можна і переглянути. Тим більше не бачу змісту купувати на них підписку. Про старіші фільми питання взагалі не стоїть.

Я, доречі, думав він дорожчий

Текущее время: 20:39. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.