![]() |
|
Принимай поздравления!)
|
Вітаю!
|
дякую)
|
і так: відмітилися Стас з товаришами, Русік, Мартін, Коля і я. Ітого 300грн(( Якшо в когось ше буде бажання додати - можна через мене, або зразу на карту Маші. Я ще гроші не перекинув - перекину як тільки Маша скаже на яку карту кидати. Приєднуйтеся хлопці. Разом ми переможемо.
|
Борода які ями на дорозі. Це просто ппц якийсь.
|
Цитата:
|
Як після війни бл...
|
Колян1981 З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!:beer::beer::beer:
|
Наливай. С днем варения друже бобер
|
Вітаю !!! :ny06:
|
ойоптить - приєднуюся!
|
Вибачай, пізно не буває! Отож, Вітаю=)
|
С Днём Рождения!
|
Колян1981, як кажуть- краще пізно, ні ніколи. Зднем народження тебе, крепкого здоров"я і довгих років жття!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Всім велике дякую за привітання !!! :)
|
для бестера схема імітатора сігналки
https://www.youtube.com/watch?v=YcahQ5PduNw |
уже ненада.купили...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1. ліва фара новіша за праву; 2. бампер фарбований бо свіжий колір; 3. ці люки дуже не надійні і ставлять їх тепер в основному для того щоб відвести погляд можливих нерівностей даху машини; 4. треба подивитись чи йшли таврії цього року в такому кольорі (можливий повний перекрас через аварію чи численні пошкодження фарби). |
Вложений: 1
Хтсь пробував ставити таку штуку ? Купив сьогодні та й незнаю як підключити
|
Це що таке i нафiга воно в машинi ?
|
Оптимизатор момента искрообразования ОМИ -012 октан корректор ручечкою крутиш і підстраюєш роботу двигуна під бензин электронный октан-корректор зажигания. Советую - ОМИ-012. Он недорогой, просто устанавливается и, что немаловажно, проходил заводские испытания именно на Таврии. Этот прибор позволит Вам оперативно изменить момент зажигания в случае, если Вы залили некачественный бензин! |
| Текущее время: 23:55. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.