![]() |
Терміново потрібен гараж в будь якому районі,на місяць або хотя на 2 тижні..Може хтось має вільний або чув де здається. Оплата будь яка .
|
Оплата будь яка. То я свій тобі здам. :D 100грн за день :yahoo:
|
От ти добрий:) Спитай може в тебе в масиві хтось здає ? Дуже потрібно..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Нарешті прийшла весна )))
|
робко пробиваются из-под юбок первые коленки
|
Цитата:
|
був сьогодні в гаражному масиві, там повний піз...єц, сугроби в рівень з кришою гаража, ніхто невиїзжає і незаїзжає. Я підійшов під свій гараж, постояв, розвернувся і пішов додому. шо буду його розкапувати, та ну його, хай стоїть до весни, колись саме розтане
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитую:
Ребята.в.ЧЕТВЕРГ.на.9.00.на.це нтральной.площади.города.о ганизовуется.митинг.в.подд ержку.борьбы.с.ямами.на.дор ге! Поддержует.это.движение.па тия.СВОБОДА! Все.кто.может.приходите.или .приезжайте.на.площадь.на.с райк… Кому.нада.больше.информаци .пишите.в.ЛС! (Лутше.приходите.пешком, дабы.не.было.противоправны .действий.со.стороны.сотру ников.ГАИ) Ну.и.по.возможности.передав айте.эту.информацию.всем.св оим.друзьям.и.знакомым! Так що, хто зможе - приходьте, будемо ЛАЯТИСЬ разом! :blea::blea::blea: |
Поперше, толку з такої акції, м'яко кажучи, не багато. А подруге, час не зовсім вдалий. Більшість буде на роботі.
|
це така хирня шо просто страх. пішоходи проти ям. ідіотізм
|
Цитата:
|
Дааа, весела буде католицька паска, знов засипає!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
P.S. Wy, panie jest Polak? |
|
Вітаю усіх Католиків з ПАСКОЮ!!!;)
|
Христос Воскрес!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 07:23. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.