![]() |
Цитата:
|
Денис, выдыхай. Коля ещё юн и задорен.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ви двоє така мила сім'я підарків:-D |
Обратили внимание, что никто, кроме ЭндрюК, не разбирается ни в членососах, ни в милых семьях пидорков?
|
ну, хоть в чём-то он эксперт.
|
тегніть мене коли буде драка раз на раз
|
Цитата:
Стосовно другого... Мабудь відсутність необхідності пам"ятати що у відроїді треба чистити кеш вбиває у власника огризка здатність пам"ятати щось взагалі і в цілому. Я ж писав що у мене є ейрпорт екстрім ж5 який мені віддали поламаний а я його відрихтував і тепер це гівно працює як нове. Тільки не потрібне воно нікому це гівно, розберу його на алюміній. Там люмінь дорожче коштує ніж отой витвір збоченців. |
Цитата:
|
Посмотрите, кто страдает такими доказательствами.
|
Народ, як вицепити UDID для Apple Watch простим способом? Чувак дуже далеко, компа на МакОС немає, тому через Хкод не варіант.
|
Цитата:
Причем тут мак. Тупой и еще тупее |
Ти просто казкова тупа пізда. Хоч не позорся
|
продолжаю наблюдать за подопытным гнусмасом ... после обновы прикол с набором экстренного номера ушел . теперь вылазит диктофон и пытается все писать . и еще на мордобуке видео вылетает каждые 1-3 минуты . ну классно же :cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
просто пользуюсь телефоном ... он у меня не для показать :D и что самое забавное огрызок ничего подобного не умеет делать ... от лохи ;-) |
Ну я реально хз. У мене стокова актуальна прошивка і стандартні аплікухи. Такого бардака нема і сенсор наближення працює норм.
|
|
Цитата:
вот собственно https://drive.google.com/file/d/18Ad...ew?usp=sharing |
Ну шо вы тут, на 13-й про
|
Текущее время: 08:36. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.