![]() |
Може ще довбати катушка запалювання, той же лямбда-зонд (хоч і пробіг ще малий). Треба толкова діагностика і все вирішується.
|
лямбди нема. а де катушка?
|
Он оговорился- не катушка, а две, в одном корпусе, то,что ошибочно у М-10 модулем матерят.
|
тобто це той модуль який "іскрит" свічки? його на діагностиці міняли на новий - проблему не усунуло(((
приїхав з роботи. неполадок нема. це капець. чекаю туман знов |
Проблемы контактов мабуть. Почистите и дожмите 2 уха масс ЭСУД вблизи датчика фаз(можно даже пропаять). Перед откручиванием ушей отключить аккумулятор обязательно! В проводке Микаса еще засада, в жгуте есть несколько (штук 5) обжимок, которые соединяют одноименные провода между собой. Они иногда окисляются (особенно если течет на жгут с печки или лобового стекла) и начинаются выкрутасы. Обжимки находятся в жгуте не далее 25см от разъема ЭБУ, я у себя снял гофру со жгута и пропаял обжимки еще до того как ставил проводку на авто. Проблем нет уже полтора года. Не знаю, возможно ли это сделать когда поводка уже стоит, вроде как запаса по длине должно хватить. Во всяком случае загляните под торпеду и осмотрите жгут, нет ли на нем воды, если есть вода или ее следы, потрошить жгут однозначно. Если будете снимать колодку с ЭБУ, обязательно отключайте аккумулятор!
|
підкажіть де датчик фаз. крім того питання по дпкв - металева частина, під болтом, це "маса"? там кокретно окслено все, я почистив сяк-так болт і дпкв, але не "стерильно".
|
Цитата:
Щодо ДФ, то дивись на фото, він знаходиться під залізякою до якої прикручено котушку запалювання. http://vlad5229.narod.ru/forum/82.jpg |
Коричневые провода подходят к тем самым ушам, проверить обжим провода в ухе.
|
сьогодні зайнятися не вийшло. машину знов колбасить. помилок нема...
|
маси на місці. машина не працює. де шукати підсос повітря?
|
Цитата:
|
на фотке машина без термостата???
|
Цитата:
Тож, а бо ви щось не так зрозуміли, або майстра треба іншого шукати. (До речі "бомж" в адресі - це де?). Щодо іншого. Які свічки, який зазор на них (не ображайтеся, що таке просте питаю, повірте - 10-15% проблем у маїй практиці вирішуються саме так просто). Щодо підсосу повітря. У момент, відразу після того, коли глушите двигун, не чути звуку всосування повітря? Такий собі пшшшик? Або шипіння під час роботи двигуна? Частіше всього йде від форсунок (тріснули кільця гумові), буває через тріснуту трубку на вакуумник, наприклад. При діагностиці компом на підсос повітря вказують показники РХХ (менше 30 шагів). Великий підсос можна перевірити, закривши отвір дросельного вузла (перед цим знявши гофр від повітряного фільтра). Якщо є підсос, то машина не заглохне. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Крім того, якщо так заркрити воздухохабор, він не пососе там де не сосав? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вы часом не заметили моих постов? Какие у меня были мегапроблемы и мегасоветы и мегаидеи по устранению проблем? А решил все прошивкой. Узнайте что у вас установлено. Поищите на славутоклабе прошивки и прошейте. У Владимира классные прошивки есть.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
попередньо машина поїхала. попередньо бо збої проявлялися через раз. по дорозі в сервіс страшно збоїла, при цьому ясно чулися жлопки в глушак. на сервісі:
- відрегулювали заслонку (вона не повністю закривалася); - помили дросельний вузол; - помили свічки (на стенді для миття форсунок, очевидно це і була сама дорога процедура) - поміняли дд (60грн, базар) - поміняли дпрв (60грн, базар) на все це пішло майже 6 год, і 300грн (ітого 420 разом з зч). зараз на недогрітій машині (70-80) Рхх - 50, ДЗ - 0,2-0,5%. Qхх - 0,96. Отаке. ПОкатаюся трохи, подивлюся як воно. |
Текущее время: 21:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.