![]() |
Цитата:
80 - ОЧЕНЬ мало. проем, чтобы зайти, будет совсем децельным, боком входить будете |
Там саме питання по місцю установки. 90 сильно впритик, тому поки що мова тільки про 80.
Вже знайшов дві моделі 80/120 іпринципі гут... Додам, площа санвузла - 6,5 м2 габарити 2 Х 3,25м |
блин, ну с такими габаритами и пилить 80 см - это я не знаю
долбайте стену на пару см, но ставьте 90! тем более, что и выбор хоть есть |
Несучий залізобетон )
нюню... |
80 см
нюню проем будет 50 макс. |
Цитата:
|
кстати, даже 50 не будет
будет 40 |
Ну це дивлячись який гідробокс.
ТЕй що придивився 100Х80 якраз в масть, тільки табла з тим що стінки курва оклеяні довбаною чорною плівкою зсередини... А треба або світлосірі, а краще бежеві. |
Здох пульт від супутникового тюнера. Новий 500 грн..курва
|
А что, ремонту не подлежит?
|
А хз що з ним, активності ІК випромінювача нуль - батарейки нульц.
|
Если падал, то возможно можно обойтись перепайкой резонатора.
http://remstartex.ru/wp-content/uplo.../04/quartz.jpg |
Может где контакт отвалился?
Я бы стал корчевать, новый купить всегда успеете. |
хм, зависит от сроков ремонта и общей стоимости ремонта.
1 - надо найти мастера который в кратчайшие сроки сделает. 2 - нужно 2 раза к нему попасть. А это время как правило рабочее. ремонт может занять и 3 дня и 2 недели. А могут через неделю сказать что не подлежит ремонту. все это время быть без телевизора? ужас-ужас. В общем диллема |
Не, вы не поняли - я бы сам полез, просто вскрыть и визуально осмотреть.
Может, банально, какая то хрень отвалилась. Делов, минут на 10-15.. Приведу случай из жизни: Сосед притащил пылесос, типа "не работает, сломался, надо? Дарю, я себе новый куплю, а ты, если интересно, можешь поковырять. Мне - облом!" Вскрыл я тот пылесос, вставил назад отвалившийся контактик (такой, как динамики в машине подключаются), и обана! У меня новый пылесос! |
прогреть пульт ;-)
|
Цитата:
Самое простое- аккуратно отжав защелки вскрыть и посмотреть. |
я много пультов вскрывал, но так как не разбираюсь толку от этого мало было. :)
|
Если вскрыл и не "разобрался", тогда - да, нести в ремонт/покупать новый.
|
Приїхав новий.
Працює. Старий не корчував.. Лінива жо, за 4 (чотири) роки не перевіряла тиск в груші водопостачання. Останній тиждень якось підозряло часто почав вмикатись насос (в підвалі стоїть автоматика і з розряду тих що дружить з сусідами перфорастами).. Відкопа якийсь манометр, спустив з системи воду а там лдь на пук старої жаби... Підняв до 1 Бара (автоматика працює в діапазоні 1,2-2,5)... І радость битія повернулась... Рахую бюджет на стаціонарний басейн. |
Початок робіт з ванною #2) від цін вшокє...
|
так, питання для всих.
Якщо мова іде про деревяну підлогу (дошка пола, сосна не зрощена 35 мм товщина). Який краще взяти лак для покриття. Я так розумію що треба серію корабельних брати? ... |
ХЕХ - питання цікавеньке
На скільки років підлога кладеться? |
Навіки))
|
Зашили інсталяцію, постелили підлогу, труть стіни, на черзі плитка.. гідробокс 120*80. Вибираю кран на раковину з клапаном.
|
Текущее время: 21:37. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.