![]() |
2 симки решают ;-)
|
Цитата:
|
раньше у меня было по 4 симки и несколько телефонов. сейчас остепенился, позврослел), пользуюсь одним номером. за 2 симки платить надо, если хочешь что бы был хотя бы безлимит внутри сети. а так, толку что будет второй номер болтаться. у 90% билайн-киевстар имеется.
|
Ещё один новый тариф от Лайфселл (региональный) - "ШАЛЕНИЙ РІК"
https://www.lifecell.ua/uploads/cach...b0abca6f0f.jpg Внутри - Пакет послуг на кожні 30 днів протягом року: (1):
Внутри - Тарифи понад Пакет послуг::
НОВИМ АБОНЕНТАМ: Придбайте початковий пакет з тарифним планом «Шалений рік» у магазинах lifecell. Вартість початкового пакета - 20 грн ІСНУЮЧИМ АБОНЕНТАМ: Вартість зміни тарифного плану - 30 грн (з ПДВ і ПФ). Підключення та додаткова інформація за номером: 4010 Станом на 19.07.2017 перехід існуючих абонентів на тарифний план «Шалений рік» можливе лише в м. Суми та м. Рівне. Оновлену інформацію щодо можливості підключення до данного тарифного плану в інших населених пунктах перевіряйте на www.lifecell.ua Пакет послуг із зазначеними умовами діє на всій території Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Луганської, Кіровоградської, Полтавської, РівненськоЇ, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької областей та Криворізького району і міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. |
Другой темы не нашёл, а проблема, насколько можно понять, относится к Лайфу, хотя хз, как у других...
lifecell подарил мой номер телефона и телефон моей жены мошенникам за несколько часов. |
Номер контракт?
|
Цитата:
Цитата:
|
Я ось недавно пішов до київстра і до емтееса і вимкнув віддалену заміну сім-карти. Тільки у моїй присутності із оригіналом паспорта тепер.
Зробив це після того як одного разу зателефонували мені із київського номера, назвали іменем і по-батькові і сказали що я залишав заявку на додатковий заробіток в інеті. Я їх послав і сказав не телефонуйте більше мені, на що нахабна тітка сказала що будуть, бо я залишив заявку. І того моменту почалися дзвінки в основному із київських міських номерів - піднімаєш слухавку а там тиша. Мабудь хотіли щоб я їм передзонював. Думаю - танунафіг, моїй київстаровській сім карті буде 14 вересня 16 років як вона працює. |
Моему номеру лайф 14 лет.контракт. Удаленной смены номера нет. Замена при наличии владельца с паспортом.
|
Текущее время: 10:52. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.