![]() |
Цитата:
99 докидывай и завтра уедет новой почтой;-) Ойфоны не дешевеют. |
Всьо, все опиздали, завтра забирают.
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ще одне доказательство що айфони забирають за любу ціну і в любому стані вигодне капіталовложеніє ;-) кстаті - продам 11 про на 256 за $700 |
Запропоную 300, а бо мене SE в якості тестового підхарює
|
Цитата:
а щоб впарювати ;-) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
потєрі капітала за 2 роки в районі $500 ітоговая стоімость владєнія свіжим іфоном - $0.68 в день піду перевірю чи ціни на 13 прошки упали на точці ;-) *** кстаті, продам XR 128 за $380 |
Що і треба було довести, гроші на вітер
|
Цитата:
|
За 500 баксів можна було взяти собі смартфон і юзати його без проблем більше 2х років, а потім продати ніщєбродам ще за сотки 2, або юзати до упора роки 4, а не викинути 500баксів на огризок
Ну є у мене айфон, юзаю по роботі в якості тестового, засетаний на мій айклауд і еплайді. Бажання засунути в нього мою сімку і юзати я якості телефона - взагалі немає |
Цитата:
|
Цитата:
тут якби не то щоб іменно айфоном, а флагманом модельного ряду і якщо вже там щось рівняти то треба рівняти до гнусмаса найкрутішої моделі, купленого на старті продажів, і проданого через 2 роки ну і тоді вже порівнювати втрати |
Цитата:
|
Цитата:
Android - Source model Open source IOS - Source model Closed надєюсь разніцу обяснять не надо? |
Цитата:
Ну але пофіг. А що, крім понтів, юзання флагмана ще дає якісь переваги? По ходу це як титанова нокія в ранніх 2000х, іміджева цацка ;-) |
Цитата:
|
Цитата:
взяв кстаті на точці нову прошку чуть дешевше чим камрад више предлагав розпечатану ;-) https://www.legato.su/products_pictures/L022346_b.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Це потім вже з'явились дешеві пріпейди без реєстрації користувача, дибіли з гіканням та улюлюканням їх понабирали і пізніше зробили основним фінансовим номером телефону, але це вже зовсім інша історія;-) Зараз же середньостатистичний пріпейд знову дорожчий за контракт, хоча бувають виключення |
Цитата:
|
Текущее время: 10:41. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.