![]() |
Цитата:
І так, андроїд безкоштовний, завдяки чому він захопив трохи менше 80% ринку операційних систем для мобільних пристроїв. Ви можете склепати залізяку, засунути в неї готовий андроїд (не треба витрачати час і ресурси на розробку ПЗ) і отримати дешевий смарт, що із задоволенням роблять китайці і не тільки. Огризки також могли б таке зробити виклавши айось під якоюсь ліцензією БСД, МІТ, GPL чи ще якоюсь там. Але такого не буде по зрозумілим причинам. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ничего не будет . и не будет он за 100 уе . кстати уже говорили - вот когда на обычный комп поставят макось то это будет конец маков ... ишо ? можно собрать конфигурацию и под хакинтош и под офф ось и что то не перестают покупать маки ))) а м1 и м2 ваще бимба ;) |
Цитата:
а в тому що там софт весь контрольований можете сходу назвати хоч один антивірус для іоса? а для андроїда? |
ахахаха іфон XR продався за 6 хвилин після публікації оголошення
це рекорд поки що ітого стоімость владенія НЕ флагманським але новим іфоном - 12грн в день передаю прівет любітелям колекціонувати свої старі андроїди ;-) |
Цитата:
|
Цитата:
Нє, звісно в нас на офісі є маки, але це слабоюзабельне угробище використовується виключно зі специфічними цілями, наприклад для розгортання там емуляторів айфонів;-) |
Цитата:
|
Цитата:
и из компов каких марок состоит же ваш охфыс ? :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
;-) https://s01.yapfiles.ru/files/160013...u52ysxxgif.gif |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
що не можна було взяти якийсь ацер чи накрайняк щоб сісадмін з розсипухи зібрав ? |
Цитата:
У мене всю дорогу делли і нр були, хоча нє, десь на початку 2000х якась тошіба сателіт була. Ну не лєново ж мені собі брати;) Ну макбук нафіг нада, я ж не олігарх щоб понти колотити;-) |
Хотя если сравнивать аналогичные Делл и Макбук, то выясняется, что Делл будет дороже. Оба раза, когда я брал себе Макбук, именно так и было, при чём существенно.
|
Смотрю на западной полюбляють технику с европы особенно dell или hp, ноуты или компы
А я ее терпеть не могу, просто ненавижу ;-) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 05:08. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.