![]() |
Я перейшов до нафтогазу з першого грудня. На тій неділі приїхали контрольне зняття показів виконувати... Ще чекаю... Хто кого...
|
Тобто, облгаз зніме показники і після цього виставить рахунки? Так у вашому ж випадку що вони можуть зняти, якщо ви місяць уже у нафтогазу? Може, це вони річний обсяг споживання перевіряють, щоб виставить за транспортування? У нас лічильник стоїть в частині будинку у батьків-пенсіонерів. Якщо приїдуть - хрен їх хто туди пустить. Карантин - нефіг шастать! Захочуть - я їм сфотографую.
|
Фотографуй, не фотографуй, все рівно буде фуй:
...НАК "Нафтогаз України" підвищила ціну газу для побутових клієнтів на 14% у січні. "Ціна на природний газ у січні для населення в рамках тарифу "Місячний" становить 7,22 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті НАК "Нафтогаз України" в суботу ввечері. У грудні поточного року ціна становила 6,33 грн...(с) Всі поставщики безкоштовно видають абенентам машинки для закатування губ. Інфа 146%. |
Так майже всі облгази теж піднімають ціни з січня - все одно у нафтогазу дешевше, як мінімум, на 1,6грн за куб. Ну і можна ще, мабуть, підключить пакет "річний" по 6.44. Сьогодні помоніторю
|
Цитата:
|
А хтось на "річний" перейшов? Як думаєте, є смисл?
|
Цитата:
Все в купi=той же Обiбас народу + доставка ((( |
Почитав умови договору на "Річний" - все досить прозоро і можна у будь-який момент відмовитись. Порахував, проаналізував тенденції і вирішив підключити. По ціні "річного" без вартості доставки газопостачання мого будинку для приготування їжі на 2 сім'ї, опалення і ГВС на одну сім'ю обійдеться за рік приблизно у 7,5кгрн, що, думаю, абсолютно підйомно. На схожу квадратуру знайомий, опалюючи дровами, витратив трохи більше 6 тис за рік. Ну, доставка ще добавить, правда. ХЗ, яка там буде вартість. Цей рік платив 131грн в місяць. Коротше, спробуємо. Якщо вже станеться диво і ціни обваляться, завжди можна відмовитись, але тільки 1 раз :)
|
Якась космічна сума для дров як для Малина.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Рома, ти їздиш на Ренаульті, а вони на Лексусах та Бентлі і хрен ти їх доженеш.
|
Та нащо вони мені здалися, Васильович! :) Але ж 9.91 і 6.45 - є різниця. За один зимовий місяць можна приблизно 700 грн зекономити, а то і більше, якщо морози. Чому б ні?
|
Цитата:
ХЗ, как по мне - сомнительная экономия выходит, особенно как у нас последние зимы без снегов и морозов. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
даже не купил, а заказал. аж 61 куб;-) |
Саныч, смысл вашего поста про 61 куб, если счет на сотни? Или вы 61-м кубом дом грели?
|
Цитата:
|
На европейских и американских хабах цены на природный газ скакнули вверх.
Так что, ждем еще одного повышения розничных цен у нас. |
Цитата:
1- тырите, 2- только плита. |
Цитата:
|
я газ люблю принципиально. Вы попробуйте на електро сварить кофе или молоко вскипятить. Как с этим у индукционок не знаю, но у классики - это пипец.
|
Отлично работает варочная поверхность с ленточными тенами.
Быстрый нагрев, довольно малая инертность. Никакой вони, никакой копоти. Безопасность в обращении на порядок выше вашего вонючего газа, с не программируемой калорийностью ;-). |
Цитата:
PS: один и тот же чайник на газу закипает существенно дольше. |
Цитата:
А вот касаемо чистоты стен и потолка в зоне плит, то тут газовая, даже с вытяжкой, нервически курит в сторонке. Ну а безопасность и сравнивать незачем. Ни разу не слышал про взрыв в квартире/доме с эл. плитой, акромя взрыва самогонного аппарата. |
Текущее время: 21:28. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.