![]() |
.Сливка..а тобі можна й ранішню прогулянку робити.40хвилин і на Первомайській)))
|
трохи поміняв місце роботи, щас +2 часа і на немировському шосе за містом ;-)
|
Вороновиця?
|
:no:
|
мля снег рыхлый пипец,со двора выехал,через пол часа с 5го раза ели заехал.
|
у нас уже колія замерзла , на півдорозі застряв сів на пузо і передні ричаги, виїхав задом
писи задом можна виїхати з маже любої ями |
Цитата:
|
это какую.я такую ток на прадиках и паджеро бидал.больше никто себе такую не позволяет.
|
плохо что не делали славуты полноприводные как легаси например ;-)
|
Цитата:
|
та ну нах с нашим качеством...
|
Цитата:
|
так у меня не наша резина.
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
сьодня откопался.завелась сразу.в снегу тепло было.масло польское залил перед этим неделю назад.
|
ех..купив всетаки сьогодні ВДшку..відігрів її дома бо на холодну дуже пінилась.позмастював замки..відкрив водійську дверьку...закрити а Х,,Я....зверху механізм добре попшикав дв..сірниками розігрів механізм замка...о чудо...двері закрились...
нуно гараж теплий на 2-3 часіка..щоб машинко відігріти... Діма! шо у вас завтра на СТО? купив також свічні проводки ТЕСЛА..хотів ше свічки взяти але ніяк не можу оприділитись з вибором..бріск за 40грн(самі дешеві) шось надії не внушають да і продавець сказав шо до тавріїї вони не підходять..хз чому.. НЖК коштують 20грн/шт... хочеться підібрати по калильному числу такі щоб були на зиму |
крути любі свічки, бріск крути і не парся, тільки зазорі трошки збільш, і не лий гавняний "керосін"
|
так у них же сразу зазор 0.8мм
|
я ставів на товщину крила))) 0.9-1, зимою бомба
|
А17ДВ10,антон бокс на 2 3 часа н1чого не дае в мене день стояла-не просохло
|
мну ненада шоб сохло.мну нада шоб розтанула.
|
ну то за1деш
|
пистолетом шо гарячым дуе. враз высохнуть замки.
|
Текущее время: 01:42. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.