![]() |
|
Цитата:
можна навіть не качати |
Цитата:
Попробую удалить торрент и начать заново, может глюк. |
Цитата:
Не мій варіант. Я качаю, і переглядаю коли є час. Іноді без доступу до інтернету. |
Цитата:
|
Цитата:
https://filmix.ac/download/85482 |
Толока вже тиждень в офлайні.
???? |
Цитата:
|
|
Подивився вчора нову "Матрицю".
Одним словом - гівно. Кеану вже не торт для цієї ролі... ((((( В цілому враження як від третьосортного фантастичного бойовичка. Старушки-лесбіюшки і гендерно-рівноправний "обраний" присутні. І ще один момент - сам візуальний ряд в цілому. От раніше була різниця у візуальному ряді коли це блокбастер знятий на плівку і коли це знімається для телебачення хоча і з великим бюджетом. Може я не можу просто пояснити це відчуття... Спеціально передивився шматок самої першої "Матриці" так вона виглядає в рази крутіше. |
Сериал "Тегеран" 2020г.
Про работу израильских спецслужб в Иране. Довольно неплохо, второго сезона нет, но думаю будет продолжаться. Напряг только один момент: все нелегальные шпионы общаются с руководством в Израиле... просто по мобильному!))). Я понимаю что кино, но ...не Алле. |
Четвертий сезон Йеллоустоуна вийшов, кому цікаво.
|
Цитата:
|
Цитата:
Дивлюсь сьому |
Цитата:
|
Виявляється, у Йеллоустоуна вже є приквел - 1883 (Йеллоустоун 1883)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А цей Йеллоустоун цікавий і захоплюючий, чи драма-драма, всі плачуть і побиваються?
|
Цитата:
Хоча місцями де-яка ванілька присутня. |
Цитата:
|
Я би сказав, дуже цікаве життя у сучасних ковбоїв, якщо воно хоч частково таке, як в серіалі.
|
Вийшов п'ятий сезон "Гоморри", кому цікаво.
Перед цим сезоном раджу подивитись "Безсмертний" (L'immortale) 2019р. для збереження хронології подій. Тіпа пріквела до п'ятого сезону. |
"Поїздка" норвезька (2021) - треш, угар і (майже) содомія
:) З коментів Цитата:
Цитата:
Крч, як на мене, подивитись можна. Фільм не для сімейного перегляду. Де-хто порівнює з творами Тарантіно по кількості крові та сценах жорстокості. Але, все одно, як на мене - така тягнуча скандинавська чорнушна комедія. PS. А, ну да. Ще б рекомендував "Не дивіться вгору". Сцк інколи відчуття, що про нашу дійсність. Тіпа про уринотерапію місцями. А в підсумку достатньо добра кінуха з апокаліптичним фіналом. |
18 апреля выходит продолжение "Лучше звоните Солу!"
Наконец то!!! |
Текущее время: 16:30. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.