![]() |
Цитата:
Це нагадує мен як колись був тут діалог зі Сповеном . Він сказав що Гра престолів це фігня, але він її не дивився і не планує! )))). Це при тому що він має смак в кіно і по його наводкі я дивився гарні фільми. Як таке можливо я до сих пір не стягую ))) |
Цитата:
https://novy.tv/ru/g-space/showbizne...u-podrobyczi/# |
Цитата:
А мене особисто здивувала дружина, котра разом зі мною дивилася "Долину Сліз" і сказала, що бомбезний серіал. Хоча, вона безмежно далека від воєн і ізраільтян з арабами ))) |
Цитата:
Все питання смаку. Ось я Долину Сліз не дивився. Планував ,але закинув на далеке колись. Після того як подивився Фауду і вона виявилася значно нижче моїх очікувань. Хоча в інеті дуже багато захоплень у відгуках, і ти рекомендував пам'ятаю. Не те щоб поганий серіал - міцний середняк. Але проти того ж Хомленда і Бюро взагалі не вгадує. як на мене. Один сезон - норм. А далі - може колись. |
Ну, тут на любителя. Бюро то казочка "по мотивах", а Фауда - реалістичний твір, де всі актори були діючими співробітниками ізраільських спецпідрозділів.
Тому для мене всі ці "Бюро" - аналог Джеймсабонда, якого я сприймав лише в підлітковому віці. Тут, кому що більш до вподоби |
Цитата:
|
Тому що, будь який реалістичний фільм, навіть не про війну, не може бути "художнім". Це кров, піт і лайно. Тому, реалістичні фільми дивиться дуже обмежена кількість осіб.
У часи своєї спортивної юності, я не любив кіно з вандамом, а дивився бойовики з акторами, які або були колись спортсменами (військовими), або суміщали професії актора і спортсмена. Але, для пересічного глядача це було "некрасиво". А от стрибки з розворотами Вандама (який серйозно займався балетом) заходили на ура. Це я не до того, що у всі фільми треба пхати максимальну реалістичність, а до того, що на кожний товар є свій покупець. |
Очень интересно, а чего достиг Ван Дамм в балете, которым он серьёзно занимался? А то его походы в кружок юных каратистов принесли ему чёрный пояс по карате, по одному стилю, из пяти, которые изучал Ван Дамм. Потом он стал чемпионом по бодибилдингу, и только после этого попал в кино. Но все знают - он балерина, а вот брутальный бывший морской пехотинец Стивен Сигал- вообще ничего не достиг в спорте. Да и в армии не был даже на экскурсии. Но в кадре смотрится отлично.
|
Цитата:
|
Сігал має зріст і фізуху. А казки про спіцназ, то для школярів ))) З вандамом те ж саме )))
У переважної кількості героїв бойовиків біографії і регалії не мають нічого спільного з реальністю )) |
«Мюнхен: На пороге войны" 2021.
Очень советую. Ещё бы хотелось устроить групповой сеанс просмотра этого фильма лидерам стран Европы... |
"Все скрізь і одразу" - прикольний веселий фільм, але, як на мене, дуже затягнутий.
|
Цитата:
|
Список смертників (Сезон 1) / The Terminal List (Season 1) (2022) WEBRip-AVC Ukr/Eng
https://toloka.to/t660075 https://img.hurtom.com/i/2022/07/The...ist-UKR.md.jpg Сюжет: Взвод морпіха Джеймса Ріса при виконанні таємної операції потрапив у засідку і був знищений. Рис — єдиний, хто вижив, — повертається додому з суперечливими спогадами про те, що сталося, а наступні події змушують його взятися за власне розслідування і повірити в існування таємної змови навколо спецоперації, що провалилася. |
Ніяк не викрою часу щоб подивитись "Позивний Бандерас"...
|
Цитата:
|
15.08. выходит последняя серия 6-го сезона "Лучше звоните Солу!" Заканчивается ещё один шедевр...
Наверное начну пересматривать "Во все тяжкие". |
Цитата:
Поясніть, плз, хронологічний або сенсовий зв'язок цих двох шидеврів. Бо я подивився перший сезон "Пуститися берега", тоді тут і ще десь сказали, що краще спочатку дивитись "Сола". Подивився чотири сезона "Сола". Не враховуючи пари кримінальних елементів, такого зв'язку, щоб от прямо "зразу Сол, потім ВВ" - не побачив взагалі. Тепер з'ясовується, що ВВ вже закінчений, а Сол ще ні. Я патірялса...:( |
Краще спочатку ВВ. Але це не дуже принципово.
|
Цитата:
Місяць тому я б рекомендував спершу ВВ, тому що у Сола не було фінального сезону, який сенс дивитись п'ять сезонів Сола, потім весь ВВ, а потім чекати фінальний Сола? Тому до останнього часу загалом рекомендували послідовність ВВ > Сол. А взагалі погоджуюсь з редпасом - це не надто принципово. |
Крч))).
Це ви задали задачку ))). Я тут цілу годину займаючись справами сушив голову)). Підтверджую свою думку, спершу Сол, потім ВВ. Так крім збереження ходу розвитку подій ви ще отримуєте кілька бонусів - пасхалочок, відповідей на питання і неясності що можливо виникнуть під час перегляду ВВ, а саме (тут без спойлерів): 1. Хто такий Майк, чому працює на Гаса. І це дуже круто, бо після ВВ фанати просили приквел - історію Майка, персонаж всім що називається зайшов. І історія про Сола, насправді це історія про Сола і Майка . 2. Буде ясно чому Гектор Саламанка у інвалідному візку. 3. Як з'явилася лабораторія. 4. Хто такий Лало. 5. Крейзі 8. Виявляється у нього є історія! 6. Чому Сол Гудман? У ВВ ми знаємо що це не справжнє ім'я, але чому? Є ще кілька моментів, але там спойлери. Зі. Не можна не відмітити продуманість сценаріїв обох серіалів. Неймовірно, як їх зуміли переплести враховуючи те що Сола почали знімати набагато пізніше за ВВ. |
Цитата:
По этому нет. Не зря всё сделано в такой последовательности. Это и создаёт ту самую неповторимую атмосферу загадочности и таинственности. Ну вот представь- ты всё знаешь про Майка, и как он тогда смотрится в кадре? Да никак. Банально. А когда не знаешь- то он просто невероятен. И про остальных персонажей та же херня. |
Я думаю что этот вопрос будет предметом многих виртуальных битв в среде почитателей обоих сериалов))). И каждый будет иметь свои аргументы. Такое уже было в кинематографе. Яркий пример - сага Звёздные войны. Там же такой винигрет наснимали что мама дорогая! В сети куча запросов, типа а как это вообще смотреть??? Ну и там среди фанатов два больших течения, одни за то чтобы смотреть в порядке выхода частей в прокат, другие за то чтобы смотреть в порядке развития событий сюжета! Так что ничего не ново)).
Что касается Сола и ВВ, то кмк авторы снимая приквел сознательно подразумевали возможность именно такого порядка просмотра, в Соле раскрыто очень много моментов имеющих неясности и недосказанность в ВВ, при чем не допущено никаких спойлеров! Ну, и есть ещё один момент. Последняя серия ВВ вышла почти 10 лет назад. Все кто собирался посмотреть, те уже видели ВВ, так что для большинства этот дискусс вообще не актуален. |
Именно по этому, я и написал- не дуже принципово. Сериалы довольно самодостаточны. Однако, если смотреть сначала Сола, то ВВ теряет львиную долю интриги. Тот же персонаж Майк должен раскрываться в определённой последовательности. Сначала мы должны увидеть его способности, потом источник его способностей, личные качества, и только тогда складывается полный портрет. Если в обратной последовательности смотреть- то персонаж становится просто банальным.
|
Цитата:
|
Текущее время: 00:24. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.