![]() |
зозовозик возить торгових по Україні))) Но від таврії нікуди - купив собі сенса)))
|
Чуваке, є хтось продвінутий в Мікасі 7.6? Хочу попорпатися в мозгах свого сенса. Кабель є, ноута нема((
|
Завтра зустріч, хтось буде ?
|
Мене не буде. На сутках на роботі.
|
Маю бути)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
шутніки. а якщо серйозно?
|
http://s018.radikal.ru/i521/1406/45/00bbe5138b28.jpg
http://s020.radikal.ru/i719/1406/48/c3d117f7f0a5.jpg "КЛАСИ ДО СПРИНТ-СЛАЛОМУ" 1. Авто з об'ємом двигуна до 1500 куб.см. та заднім приводом. 2. Авто з об'ємом двигуна до 1500 куб.см. та переднім приводом. 3. Авто з об'ємом двигуна до 2500 куб.см. та заднім приводом. 4. Авто з об'ємом двигуна до 2500 куб.см. та переднім приводом. 5. АНЛІМ. Авто з об'ємом двигуна понад 2500 куб.см. та без поділу по приводам. Додаткові коефіцієнти на обладнання *: - Компресор (турбо або механічний) = 1.5 - Ротор = 1.6 - «Нітро» = 1.6 - Дизель = 0.8 - Турбодізель = 1.0 - Повний привід = 1.3 * - Коефіцієнти впливають на приналежність автомобілів до тієї чи іншої заліковій групі. '''КЛАСИ ДО ЗВУКОВОГО ТИСКУ''' BASS-1 ДО 1000 ВАТ BASS-2 ВІД 1000 ДО 2500 ВАТ BASS-3 БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (Кількість Сабвуферів та АКБ не враховується тільки потужність підсилювача) ГУЧНІСТЬ ФРОНТА ПІДРАХОВУЄТЬСЯ КІЛЬКІСТЬ ДИНАМІКІВ У ОДНИХ ДВЕРЯХ!!! КЛАСИ Новачок до 3-ох динаміків включно) Аматор 4-5 дин... Монстр 6 дин... і вище |
має бути цікаво, треба сходити :yahoo:
|
а де на трудовій картодром ?
|
Біля автобазару, там де колись машини продавали.
|
Хто був, які враження ?
|
ніхто не був))))
|
из моего опыта посещения слалома, нихрена интересного. Поначалу пару машин посмотреть интересно, а дальше скукота.
|
Нiхто часом не в курсi з якого часу в нас МРЕО працює?
|
Цитата:
|
На зустрічі хтось буде сьогодні?
|
мені втовкли дверку. Рихтувати чи шукати на розборках іншу ?
|
Цитата:
|
Сьогодні зустріч. Хтось взагалі буде?)))
|
Мене не буде, робота :(
|
я теж на роботі :wall:
|
Текущее время: 09:26. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.