![]() |
с учетом утреннего перегара.шо бывает?
|
ПАРТИЗАН як ШО біваєт!! запотівше скло буває зранку :))
|
Кстате очень удобно.. дыхнул, тряпочкой протёр... красота))))
|
Ну а розводи на склі??? Головне щоб цей "поліроль" вранці видихався до зустрічі із даєром:yes:
|
так ЧУВАКИ. Конкретно у кого узнать .Влияет ли магнит на брелок сигнализации. Поспрошайте може .
|
ПАРТИЗАН ось тел електрика, який мені блок ЦЗ підняв на нохи він у цих штучках, схемах, БК і тд. шарить
097-237-ноль ноль-61 зовуть САША. (на обозному заводі) Але телефонувати із 10.00 ps:Zvirr у нього також шось ладнав |
мальчики 10 дней ездим окуратненько,в городе Житомерские ГАЙцы,сегодня видал 4 экипажа,два Б5пассата,кемри и не помню.
|
ШУСТРИЙ щас побачиш як машинок різногороду поменшає, памятаю кілька років тому вже був наїзд на Вінницю наче миколаївських гаєрів так тоді їхати по місту було одне задоволення (Від Західного автовокзалу до Локомотива за 15хв)
|
так выражаем свое мнение по поводу установки распорки.звонил мастеру у которого нынче обслуживаюсь,в свое время он был техником раллийных и кроссовых команд,дк он вообще сказал что не растягивать,а стянуть чуть нуно
|
Цитата:
|
сосед говорит шо поставил на копейку - машинка поменялась сразу
а я уже 3 года с передней верхней и передней нижней+ задняя катаюсь емоции тока положительные хотя много делают сами бо рикаровская кривая немного лопает на креплениях это на тавриях на славутах -не замечено |
Цитата:
|
сайлент блоки по12гр. на щорса . хто видел? низ задних амортов.
|
то дешовые, я покупал за 58 грн пару, они даже на вид отличаются
|
а на работоспособность как влияет?
|
да на вид и ощупь сложилось впечетление, что они розлезутся или расслоятся еще до установки, но хрен его знает, я купил завод пару, хоть и одну нужно біло только менять
|
Цитата:
|
100500.мій корчемобіль багато чого побачив тому стакани нетерпілись.після розспорки не так передок "виябується"
|
а мну надо заменить сайленты самой балки, подносились немного. КГо подскажет такие же как на амортах или нет?
|
не они совсем разные, на балку ок 15 грн стоит
|
Цитата:
|
ахтунг !!! приповз додому БЕЗ ЗАРЯДКИ.вже світло єлі горіло.проводок з "шоколадки відірваний" тобно на шоколадці 5-8см провода.а звідки він відірвався хз...заФФтра утром їхати...нуно зробити.зі схеми ніфіга не пайму(((
|
А лампочка на приборкі нашо?
ПРиїжай гляну шо там |
несвітилась.хотя при заводці світить..
|
де рихтуют литые диски?
|
на металобазе
|
200 метров за урожаем шиномонтаж. по свердлова. отзывы непоганые.
|
сам спросил, сам тветил,
борюсик катает литье |
кто борюсик?
|
металобазовский шиномонтажник
|
где он:?
|
киевская 78, металобаза, шиномонтаж
|
товарищи! хто в себе знімав піддон? скоро заміна масла і хотілось би подивитись шо в піддоні+промити його.чи гіморойне це діло? + сразу запастись новою прокладкою? герметик потрібний?
|
Цитата:
|
хто підскаже "ефективну" розкоксовку кілець(розборку мотору не пропонувати).в неті начитався шо хадо гаVно,не помагає, ДЖЕТ тоже гам... погане...хто шо собі юзав+дедовскі методі тоже пропонуєм.головне шоб був ефвект
|
Дядя, тогда продать авто если без розборки, да ты в ремонт попадёшь в 500 грн.
|
Цитата:
Утром - замена масла. П.С. :tupak: |
Цитата:
Цитата:
|
ацетон с керосином . а просто ацетон неааа.
|
Короч. Очередной тупак и надо допомога.
Неделю не мог разобратся кто наложил в машинке и где. Думал _. Не он. Разлилось молоко на полик заднего пассажира, не на коврик,, а мимо. Как убрать эту каку, как отстирать ковёр салона, как сделать чтобы в ракете не ШТЫНЯЛО ? расрасрас |
эсть химия для очистки коврового покрытия, типа ваниша шо ковры стираэ, думаю выдмиэ
|
Может есть такое что ковёр демонтировать не надо, нету времени на это
|
:yes:
Цитата:
|
Цитата:
попшикал и пылесосом в машинке:-D |
заварка от чая испитая. насыпаешь трешь мочалкой пока не скрутится. потом щеточкой на совочек. и нюхай друг хлебный дух.
|
візьму в оренду карбуль на 2 недільки шоб поганяти поки свій буде в ремонті...
|
А чё с твоим???
|
вдув
|
хочу.повністю розібрати,попрочищати "скриті канали".заглушки висверлювати чистити...відрегулірувати всі зазори...
|
А ты владеешь, если не владеешь так не лезь
|
Цитата:
|
Цитата:
практика показала шо пысля промивки карба до 50 км проъздити потрыбно шоб повиходили все шо не вимилось, тоды повторна пыдстройка карба |
е в нас один умелец на чехова, йому почистити і настроїти 6 сек
|
поки пиво выдкривают?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та з одныэю викруткою ы прозорою свычкою мохна настроъти холосты, а роботу пускового настроъти на практицы, шляхом буркнув заглушив ну ы прискорювальну мембрану а быльше то ы налаштувань ныяких окрым правда гемору з жикльорами
|
Все настройки карбюратора можно произвести дома. И пускового, и ускоритель. С жиклёрами какой смысл играться если их подбирали опытным путём?
|
кинуть в керосин потом сжатый воздух.
|
Цитата:
то выбросит, то заглушить, то поменять а это рассвердлить http://tavria.org.ua/forum/showthrea...E0%F0%E1%EE%E2 почитайте оч занимательно, даже прикольно что на заводе сделано, то и должно быть, и нех туда лазить |
карбюратор солекс випускался по лицензии вроде от французов
а разрабатывался ищо в 70 когда топлива стояла капейки и о таврии ищо нихто не знав и не думав а от по поводу совершенства наш карб не далекий але близько так шоб приблизити його нада трошки поработать чи хош сказати шо вприск пального через носик прискорювального насосу в другу камеру при невиликому натисненны газу це розумно? |
какая разница в первую или во вторую если оно тоже должно згореть?
Ращитано так, что дроссельная заслонка второй камеры немного приоткрыта, что есть тоже своеобразным жиклёром. Таким образом достигается больший еффект, чем опустить оба носика в первую камеру, большая еффективнгость сгорания. Попробуйте лить бенз из стакана в карб - мотор просто заглохнет. Два слоника - общее сечение 75 (35 + 40) |
у меня стоит два носика в первую камеру. разгоняется лучше чем в стоке. пробовал ставить с нивы одинарный, так пошли мелкие подёргивания при розгоне. тоесть одинарный с нивы мне вообще не понравился.
я за вариант с перегнутыми в первую камеру! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
я пристреливал их оч долго, ракета не то слово, но на зиму меня єто напрягает, 45(нивовски) єто не вариант но, я ща 85 жиклер в первую камеру хочу при ускорительном в стоке, и во вторую 100, при єтом вторую камеру больше тюнинховать не буду
|
вакуум на тормозах не пляше.перестав робити після заміни заднього циліндріка і прокачки тормозів.ремонтується? шо саме може "накритись"?.шланг вроді цілий.
|
Педаль деревянная?
|
да
|
Все 4 прокачивал или один цилындрик?
|
всі 4
|
Там регулируется вакумник, или попала тормозуха.
|
СЕРІОҐА:шоб лишніх питань не задавав: машина 2002 року,бежева,київська регістрація,пробег 128 тис.
задній правий тормозний поміняв+трубку(не тече).остальні нормальні,колодки не стерті,тормозуха чиста (дот-4=14 грн бутилочка маленька),НІДЕ НЕ ТЕЧЕ.прокачувались 4 колеса(по пару заходів).прокачувались в + температуру,(в гаражі,на тверезу голову).нікуди не веде,тормозе нормально.тільки вакуумнік не робе...педаль тверда.. як регулірується? |
Да я знаю твою тачку, либо ему песта, или требует регулировки, короч нужно посмотреть.
|
не у вакуумныку справа, выд 4 доту манжети в гтц розбухають, я вже 2 помыняв ы лью неву, дот3
|
А шо такоє может бить Іза тормозухі?
|
в анотоновому випадку не впевненный, але я в себе мыняв ГТЦ, бо мажети реально роздуло
|
_АНТОН_ так продіагностуй вакуум (тільки на тверезу), вижми педальку гальма(без фанатизму) і заведи двигун, якщо вакуум робочий то педаль має трохи підти до низу, якщо ніц не буде, значить вакуум не працює, або нада шось шукати
|
Алекс! робив так.непрацює всеодно.в 1 день було шо коли на світлофорі постоїш а потім на педальку нажмеш то все норм(тіпа накачувало).пару раз нажмеш і знову дубова.) а зараз такого нема((
|
клин перепускного. разбирай.
|
так кто мож точил реактивные тяги(штанги),и прокачивал ли неразборные стойки задние?гиде
|
тягу делал на той неделе. доволен.почти см убрал.выровнял по осям.
|
а где? адрес-телефон. Как контроль происходил "по осям"?
|
сначала замеряли скоко не хватает. потом легинько болгарочкой убрали .затянули .адресок скину только если хлопец разрешит.
|
мну тоже нуно.ціна за 2 шт? там метал каленний?
|
шустрый десь по темі переточених стійок ГЕРЦ писав, пошукай чи йому зателефонуй!!
Він зараз бідолаха працює в поті ліца, навіть на форум не вилазить,кончилися бакси-пішов на роботу :) |
хто підкаже чи знає де можуть відремонтувати брилок ЦЗ. закрити закрив машинку, а відкрити вже НІ, прийшлося ключем. Пробував замінити батарейку, ефект 0!!!
|
кнопочка засіла - 2 грн в радіосвіті і паяльник
|
Кнопочки якраз у порядку кльоцають як нові.
|
вот делюсь опітом, поставил жиклер УН 45 от нивы, воздушный жиклер первой камеры 150(БЕЗ ШАРИКА, такие завод выпускает),вместо 165, (керосиновый 95)и о чудо расход вместо 10 стал +- 8, причем при этом я кручу мотор так что на 2 еще зимняя резина сухой асфальт шлифует, а тогда 10 при экономной езде так что если кому че
|
не шаркай ногами по педалям. ищи обрыв с сигналки. предврорительно белый провод.
|
Цитата:
бастил1лею е замкова лавка вони 1 займаються такими речами,типу брелоки,ч1пован1 ключ1 п1д замки,та й авт1вки в1дкривають хто ключ1 про1бав:yes: на робот1 в1зет1вка,хош завтра передзвони номер дам:yes: |
ОК!! Може чим допоможуть+лишній повід на зустріч приїхати буде :yes:
|
Цитата:
|
причин много. провод оторвался. провод на двери перетерся.и т д. снимать сидушку и нырять под торпеду. смотреть релюхи и все провода. провод антенны. все шо подключено до блока сигн.
|
А шо там в Гайсине за кипиш солдат застрелился или застрелили кто вкурсе?
|
мабуть помогли...
|
Цитата:
|
А хто знаэ
яка різьба на пробці для зливу тосолу з радіатора тавра, хочу втулити от таке http://pasker.ru/photo_lib/6351.jpg може у когось є пробка шоб поміряти На вигляд там Вроде М10 на ? |
Текущее время: 03:28. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.