![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
А какой антивакс вы?:
У колективі 170 чол. і вже можна дослідити типи антивакцинаторів: 1. Чіпатор - вакциною вживляють чіп для слідкування, але він реєструється на усіх сайтах і дає дозвіл на геолокацію. 2. Камрад - його сват восьмиюрідної бабки дочки дружини від першого шлюбу вколовся і помер. ⬇️ 3. Трунар - найвища ступінь камрада: усі навколо померли, перестали вагітніти, паралізовано. 4. Еко-свідомий - їсть мівіну, запиваючи її юпі, але колоти "недосліджений шмурдяк" не буде. 5. Потерпілий - вакцина експериментальна і він не дозволить проводити над собою досліди. ⬇️ 5. Дослідник - прочитав 100500 статей, має 865 підписок на псевдо-наукові канали і несправжні дослідження. 6. Свідок імунітету - вірусу нема, але якщо є, то загартовування і правильне харчування допоможуть. І ще БАДи і гомеопатія. ⬇️ 7. Недужий - субботнє поколювання у правій п'яті є абсолютним протипоказом до вакцинації. 8. Конституціоналіст - вважає, що його права порушують. 9. Багатій - заробляє достатньо, щоб не колоти безкоштовну вакцину, але купити сертифікат про щеплення. https://twitter.com/Leias_New_Hope/s...CUyC9_BhA&s=19 |
Как же вы любите дермо таскать.
|
А шо не так? Вроде ничего не пропущено))
|
Цитата:
|
Очевидно, сегодня каждый ваксер, занесет сюда этот сомнительный юмор.
|
Я думал, что только вкус/запах глючит от болячки. А оно вон чё. Чувство юмора тоже пострадало. А привился бы, то такой херни б не было. ;-)
|
Может быть. Но мы, этого, скорее всего, никогда не узнаем ;-).
|
Цитата:
|
И? Тебе теперь в два раза обиднее от этого?
|
Хоба!!!! В третий раз. ;-)
А какой антивакс вы?: У колективі 170 чол. і вже можна дослідити типи антивакцинаторів: 1. Чіпатор - вакциною вживляють чіп для слідкування, але він реєструється на усіх сайтах і дає дозвіл на геолокацію. 2. Камрад - його сват восьмиюрідної бабки дочки дружини від першого шлюбу вколовся і помер. ⬇️ 3. Трунар - найвища ступінь камрада: усі навколо померли, перестали вагітніти, паралізовано. 4. Еко-свідомий - їсть мівіну, запиваючи її юпі, але колоти "недосліджений шмурдяк" не буде. 5. Потерпілий - вакцина експериментальна і він не дозволить проводити над собою досліди. ⬇️ 5. Дослідник - прочитав 100500 статей, має 865 підписок на псевдо-наукові канали і несправжні дослідження. 6. Свідок імунітету - вірусу нема, але якщо є, то загартовування і правильне харчування допоможуть. І ще БАДи і гомеопатія. ⬇️ 7. Недужий - субботнє поколювання у правій п'яті є абсолютним протипоказом до вакцинації. 8. Конституціоналіст - вважає, що його права порушують. 9. Багатій - заробляє достатньо, щоб не колоти безкоштовну вакцину, але купити сертифікат про щеплення. |
Главное вчера все дружно накинулись на АндреяК, по поводу гмо.
А как появились ссылки на официальные данные о гмо, так сразу языки в жопу позасовывали;-). ЗЫ. Скинул ссылку сотруднику антиваксеру, его прям порвало;-). |
Цитата:
Что не так? |
Чувак, мені 10 раз похуй. Я просто ржу з тупості прищепок. Якщо зі всього пакету інфи крім абізян ти знайомих слів не знайшов, то мені не ясно для чого ти взагалі питався. Тим більше, що доки усвідомити ти не в стані, але тобі також дали версію для тупих:D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Не вірю в обмеження народжуваності. Але непрофесійні ігри з імункою тригерять жорсткі алергії, нагадую, що анафілактичний шок і астматичні явища це прояви алергії
|
Цитата:
|
Ковідосектант дискутує про секту. Це так мило;-)
|
Я выше кинул ссылку на наказ МОЗ....почему нет негодования тру ваксеров? Вы понимаете, что судя из описания самого експеримента часть из вас или ааших близких получила плацебо, физраствор пфайзер? Вы искренне сами хотели привиться експериментальной вакциной, но МОЗ это разрешил сделать не всем.
|
Кто такие "тру ваксеры"?
|
Цитата:
|
Текущее время: 05:06. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.