![]() |
Цитата:
Термін "анархія" означає "відсутність уряду". Ана́рхія (з дав.-гр. ἀναρχία — відсутність влади). Термін «анархія» зазвичай використовується для позначення понять «не мати ніякого уряду» або «бути без уряду» Навіщо вигадувати свої тлумачення термінів? |
Кстати, соладко и Кварц вообще реально зажигают)). Если кто заметил, они пишут практически подряд друг за другом прямо противоречащие друг другу посты))) . Если они ещё и плюсуют друг друга, это вообще хохма, жаль не видно))
|
Цитата:
За 2020 рік 35 тис проти 590 тис, тобто 6 %, ніяк не 0,5. Це при тому, що було два спалахи з паузами між ними, при цьому в листопаді-грудні більше 40 %, зараз більше. Я викладав дані держстату і графіки. Звідки інфа про 0.5, з фейсбуків?))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Надсмертельність січня 19 є лише в вашій голові, а ви ж знаєте закони логіки, пояснювати повинен той, хто стверджує))) Не соромтесь, ми послухаємо. |
Цитата:
|
|
Поспілкувався ще з одним працівником київського моргу. Дивно, але він бачить суттєве збільшення померлих. Ну, а чергу бачив і я.
Дивина |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
:D
Нормальним, я так розумію, вважається лікар, який поділяє ваші погляди. Всі решта - коновали? |
Цитата:
Лікар, що лікує тупо по протоколах це дебіл-кнопкодав. Лікар, котрий лікує не по протоколах, але має підтверджений фіговий бекграунд це просто дебіл. Але другий і третій цілком придатні для виписування довідок, тим більше, що їх послуги переважно безкоштовні або коштують копійки. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
И после этого Вы говорите, что не ведётесь на рашистскую антиковидную пропаганду, а самостоятельно пришли к такой мысли? Я Вас умоляю, при самостоятельном изучении вопроса Вы давно знали бы о полном завершении клинических испытаний, и тезисом "непроверенный шмурдяк" точно не пользовались бы. Настоятельно рекомендую пересмотреть свои источники - они явно брехливые, даже если совпадают с Вашей точкой зрения ;) |
Цитата:
|
Та, ладно. Місцеві вірусолог казали "прискорена процедура", значить прискорена процедура і шмурдяк. До чого тут якісь тупі американці?
|
Цитата:
|
Текущее время: 21:45. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.