![]() |
Мабуть дренаж забитий бо після поїздки в дощову погоду з корпуса пічки почав капати конденсат....чи то дощ....короче поїду на гарантію
|
Цитата:
|
Дружина їздила на тігрі... Їй сподобалось посадка для більшості дівчаток дуже підходить
Мені треба шити подушку під ноги бо не зручно коли ноги висять над сідухою |
Намив....попилососив ....натер салон і коврики....
Замазюкав сколи тойота 202 чорна Протер антистліконом і обробив полімерним воском капот і пройоми частково....частково задній бампер |
Приїхав в Одесу порішати свої справи.... Розхід газу став овер 13.5 змішаний і все ближче до 15 і більше по місту
|
сколы на машине которой месяц?
А чего газа так много жрет, вроде ж должно литров 10 с таким мотором |
По трасі 9-10 ..100-120км/год
Змішаний 10.5-11 дім -робота Якщо їхати 130-140 іноді 160 по трасі виходить 13.5л і більше У сенса по місту і змішаний майже таки самий розхід |
Цитата:
Я ж по Україні їздяю трохи ...на 10к пробігу 4к якщо не більше то рух по магістралях і автодорогах |
Цитата:
По сегодняшней заправке у меня расход получился 8/100 - чисто город... |
Цитата:
І тут ще така лажа як бракована КПП з заводу ..... |
То1 на 10к пробігу 4.9к грн
|
Цитата:
Ну да, зато выглядит веселее... Я помню... Это звиздец... А еще говорят, что Рыно дорого обслуживать... ТО-1 (15 тыщ км.) http://i.piccy.info/i9/6db5b36261eeb...1184233/14.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Більш за все мене цікавить доля шайби маслозливної пробки:
- навіщо її міняти, - що з нею сталось, - куди її дівають? Вона там з чого зроблена, зі шкіри французського шансоньє, чи що, що тотака тендітна??? |
Цитата:
Зі. Але така шайба за 87 грн, це очєнь і очєнь!!!! |
Деформується? Вона з чого- макухи чи картону? Чи з пластиліну? А на тавродвигунах як же, чи там теж таке було? А накуй очі у сервісменів, як не перевірити- тече, чи ні?
Ну коли тиск в 150 атмосфер, бог з нею, а тут? |
Цитата:
Нє, ну якщо є час та натхнення зливати і знову заливати масло, то можна і стару шайбу ставити)) Я , як не забуваю, завжди ставлю нову |
От чого воно потече??? Чи там головка пробки крива стала, чи вварна гайка в піддоні окосіла?
... як не забуваю...- а як забули, тут же рікою потекло? А чого не міняти на пробці заливної горловини, там тех може гнати мастило, а вона така тендітна... Ото вписали в технологічну карту, щоб хоч на чому народ розводити, і тільки. Скільки було автівок всяких і різних, не було раніше такого. Втім, раніше і за зняття захисту двигуна грошей не брали ні разу, а зараз- запросто. От тільки чого там болти не міняють на нові? Ще не додумались? |
Випадки такі бувають. Це факт. Рікою ні але буде капати, воно треба? Я купую кілька шайб, прогріваю горілкою щоб відпустити і кидаю до ключів.
Зараз багато до чого додумалися, наприклад на Октавія А5 з двигуном 1.8 турбо (ген3) пластиковий піддон двигуна! Пробка зливу масла як на Такумі з радіатора - пластикова з резиновим кільцем! |
правильно, зачем менять шайбу, пусть масло течет рекой...можно и фильтр не менять..а зачем?
|
Цитата:
це ще раз доводить, що настає ера їздунів, а не водіїв. |
Цитата:
|
Не мінялась більше 200т на ібіці нічого не текло, на логані 6 замін зі старою - теж не тече.
|
Бортовик ибицы, или логана? Или так тяжело осознать факт, что эти сраные пробки делают из разного материала и если на шикарном логане пробка "вечная", то на чуть менее шикарной китайской поделке резьба на пробке исчезает при первом же выкручивания оной?
Тут человек 5к слюнявит за то1 на Тигго2, а вы бастуете по поводу сраной пробки за 100грн.... |
Пробіг 12к пальот нармальний
|
скоро будуть заветніє ціферкі 12345км
|
періодично після мойки замальовую сколи лкп від камінців..... епоха великого будівництва проходить не правильно....треба якось дороги підмітати
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сколи на капоті то само собою....а ліва боковина і праве переднє крило..... Ну дуже хрєнові дороги з кількістю камінчиків овер дафіга
|
Цитата:
|
Цитата:
Тому рідкі підкрилки а брихговики тільки спереду універсальні |
Повернулась машинка з моря.... Якась дічь з ЛКП....щось обісрало...частково "зрізав" трізаком 3000 потім дві пасти 3М зелена і синя(антиголограма)
Буду ще й дах полірувати...ото жесть |
Жара знатна тачка аж кипить на сонці але мовіль щось ніфіга не тече....мабуть залили мало....надо подкоректіровать
|
Пробіг 15к з кінця лютого...тобто тачка їздить не кисло овер 100км кожен день крім вихідних
|
Майже 18к пробігу ...витрата меньше 10літрів газу і меньше 11.2 літрів газу в змішаному режимі е виходить....майже завжди увімкнений кондішн може через це.....але народ пише що розхід палива типу 8 траса і 10місто....а на бензі тіпа 6 траса....
Як так я не розумію Буду на плановому ТО позапланово міняти свічки на TORCH з 3ма електродами |
Цитата:
|
...Буду на плановому ТО позапланово міняти свічки на TORCH з 3ма електродами...(с)- та хоч 10, працює тільки один
|
Цитата:
Свічки оригінал) |
Вони поставили зразу 3-хелектродні?
|
оригинальные свечи там с одним электродом..как на форзе и виде
|
По коду і те що в магазі китаєць там 3 електрода
Намив машинку Щось аж на 150грн Правда після тої самообслужки прийшлось домивати тачку мильним розчином терти мікрофіброю а далі дистилятом і замшою Тачка хоч блистить....але повилазили всякі різні косяки які треба розполіровувати 417 та 583 пастами |
Цитата:
|
Цитата:
Ну і я ж сам її полірую і натираю полімерними восками Але якесь таки падло поцарапало машину наче камінець по бочині проскакав |
Завтра буду перевіряти як працює гарантія на укр авто....якщо херово буду піднімати кіпіш і ругатись технічними термінами
|
https://www.drive2.ru/l/535753259504108251/
буду таке ставити https://avto.pro/part-SA056MT-MAGNUM_TECHNOLOGY-355/ бо дороги не торт |
Блин купил мойшину когда и ты но нечего писать кроме замены масла, правда я бу брал
|
|
|
Цитата:
я зУмів вальнути шарові на 20000км |
Цитата:
Я приїхав на ТО-1 9.5 ккм. Славута 1 рік, підіймають на підйомнику, слюсар каже йди подивись, пильники наружних шрусів розпалися на кільця, кажу ремонт по гарантії, а він гарантія на резинку не розповсюджується;-) |
Цитата:
|
Пробіг овер 21 111км
Знову підкапує і сочиться антифріз з редуктора гбо.... Поїдушоб покрутили |
Весь БЖ - сплошная антиреклама Чери... )))
|
Цитата:
|
Поки по гарантії шестерня РВ і шарові...
Враховуючи що тачка їздить скрізь то норм... Тисяч 200 думаю наїздить норм а далі хтось її купить) |
Скризь это где? Не в горы ж вы на ней катаете и не по полям без дорог.
|
Цитата:
я навіть 4х4 лендмарк юзав рідко по переораному полю....так луг або лісові дороги та всякі там запущені поля...пасовища тачка удачна коротка база, висока сама по собі тачка і нормальна резина 195/65/15 й все гуд |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Коля ми дуже за вас раді)
Я періодично їздяю по Україні і питання поллманої машини тут можна вирішити евакуацією в найближчий сервіс укр авто яких чимало Я не зміг знайти адекватну б/у автівку тому взяв нову на гарантії Якби щось тоді було відносно живе ви б читали як я вчуся варити і фарбувати старий корч З радістю взявби живого атмосферного форестера 2 ного покоління на механіці або паджеро спорт але фінансово не доріс до такого(((( |
Цитата:
|
Вроді на роботі дають службову автівку з воділою
Будем пасатреть шо там буде але вже з економив 1500км і овер 2.5 к грн |
Камрі 2.4 vvt-i 2002 року пробіг 845к
Порогів і частини дна немає жуки навколо лобового і трохи на даху .... Сука їде 140 і пофіг..... Таки при наявності бабла куплю собі таку кемрюху під перекраску з більш менш цілим ДВС реально сподобалось Тільки клімат не коректно працює |
Че было не сделать это вместо столь провальной покупки китайца?????
|
Ймовірно тому, що китаєць куплено в кредит, а на 20 річну кемрі кредит проблема
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я за налічку дивився авто до 5к
За ці гроші мотлох Кемрі треба брати за 8-10 + відразу туди 1к басів вкинути Але новий китаєць який в кредит під 10.89% Тому я тихенько взяв китайця. Грошей на щось путнє не вистачало.... Да і я. Завжди вибирав би щось повнопривдне і бу лаб не кемрі а фораннер або рав4 |
пора переобуватися..... завтра нічом -7 цельсія
|
|
Переобув авто за 400грн на Ревуцького/ХШ
А ось у селі хочуть овер 550грн за таке |
заказав бризговики та захисні накладки на пороги та ручки 600грн в круг
алі експрес отримав виручку) |
Треба мити авто але ж погода стрьомна то ложі то тумани то сніг
Короче сира і холодна і мити не хочу |
Короче покатався в голольод
Тормозить двигуном з АБСом навіть якщо педаль тормоза не трогаєш Божественно тормозить АБСом і шипами Навіть на другій передачі коли починаєш рухатися ненада газувать Легка срака як у Славутич нада пару мішків річка по 25кн'г |
Короче покатався в голольод
Тормозить двигуном з АБСом навіть якщо педаль тормоза не трогаєш Божественно тормозить АБСом і шипами Навіть на другій передачі коли починаєш рухатися ненада газувать Легка срака як у Славутич нада пару мішків річка по 25кн'г |
Кайфую від абс
Ще ь антибукс хоч такий як на старих омега Б Булоб круто Про повний привід мовчу Замітив що таки треба підкачати колеса бо температура падає і тиск падає дуже щамітно |
Цитата:
|
Цитата:
|
Повний балон 38-40 літрів газу і 338км в режимі їду як хочу але не більше 160км/год 80трасса і 10% місто і 10% погана дорога або пробки
Це орієнтовно |
| Текущее время: 22:45. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.