![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-бі
Перечитав тему,так і не знайшов де у Львові є інжекторщик?щоб зробити діагностику подивитись до холостого ходу і тд?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-бі
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-бі
Був в одного мастера, питав за заміну переднього бампера славути - сказав що дуже геморна процедура, потребує зняття фар(!!!). Наскільки це правда?
|
на 100%
|
Цитата:
шо сложного не знаю, - времени пойдет достаточно - часа три, наверное. А если по уму делать, то и более, - там "землю" надо переставлять на кузов, с болтов крепления фар. |
дійсно потрібно фари і решітку знімати!
|
в чорному сервісі
|
Всім привіт. Підскажіть будь-ласка про сервіс який знаходиться у Зимній Воді, кажуть, що вони тільки по тавріях спеціалізуються( чи як?). Хотілось би до двигуна глянути , провірити, що та як.
|
Цитата:
Был Мастером. Но понабрал подмастерий - и сервис упал по качеству. Последнее что я ялышал - поставил каябу без верхних проставок. В итоге человек попал на деньги за СТО. Из Львовских тавромастеров поточников - он лучший из известных мне. ПС. Что с двигателем? Каков пробег, год выпуска, модель, что не устраивает, какова компрессия? |
Цитата:
|
Цитата:
Постукивания в моторе - извините, это надо начать с лыжи и камней в ней, а также гайки что крепит подогрев для карбюратора. Езжайте к Олегу, вмотрите за ним в два глаза, точнее за его помощниками. ПС. Насчет коллектора - это скорее штаны, а еще скорей резонатор. И пробег похожий :) |
Цитата:
я В Зимнию Воду еще не ездил и не знаю куда ехать, мне знакомый посоветовал. Вот только с таким звуком как у меня ща так далеко ехать ух как не охота) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Полистай кілька сторінок назад, там схема доїзду вказана - заїзджаєш в зимну воду ідеш прямо нікуди не повертаєш, навпроти стадіону побачиш невекий підйом, на якому кучкується кілька таврій. Тобі туди.
|
Дуже "класне" СТО
Заїхав я на СТО "03" що на Новому Львові - замінити масло, т.я. немаю гаража чи ями, та і авто службове... Замінили вродіби добре - на наступну заміну на іншому сервісі - пробку викручувати довелось ударною викруткою.
В друге, за 1-2 тижні, я там міняв щеплення-зняли колеса, від"єднали ричаг, зняли коробку (вроді все правильно) АЛЕ, як з"ясувалось згодом: - шпилька ввірвана - в ричаг болт запхали - та не прикрутили (коло залізло під крило на повороті на другий день. Щастя в Бога що виїжджав з другорядної і вимушений був зупинитись.) - знімаючи КПП - зламали пластмассовий датчик на коробці. На претензії відповіли - "Я Аткуда знаю КТО там ТЄБЄ ЛАЗІЛ послє нас". Отож дуже "РЕКОМЕНДУЮ" усім це СТО "03" |
Цитата:
А можно ссылочку на карте где STO-3 находится? |
Цитата:
Їдеш в сторону гаражів, не доїжджаєш 30-50м до АЗС - по праву руку розташовано це СТО. Заїзд в низ. Упаси Бог туди потрапить. |
прівет хто знає де можна затонувати вікна таврії і оптику також недорого ??? (у Львові каньешно)
|
хто робий ригуліровку клапанів підкажіть де можна зробити нормально і скільки це коштує???
|
70 гривень
|
Цитата:
|
так
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
це ти про що?
|
???? також нічого не поняв
|
Афа шутит хД
|
Шановні тавроводи Львову! Наразі перебуваю в гостях у вашому чудовомсу місті! Є потреба підрегулювати газ-пропан, їде поганенько, намучився поки доїхав з Черкас! Порадьте пару місцинок! Буду вдячний за СМС з адресами! Бо зараз в інтернет-клубі через те не знаю чи встигну дочекатися відповіді! Тож СМСуйте або дзвоніть - 097 XXXXXX! Щиро вдячний за допомогу!
|
Please, I need help :(
|
Цитата:
Думаю тебе газовое СТО искать надо. Например: Газовик ТОВ, м. Львів, вул. Зелена, 145, 79035 Тел.: (032) 2901517, (032) 2453933 Если не вариант, тогда так. |
Оффтоп:
Да, у вас там сильно не разгонишься...газ по 5.90 да и заправок не густо..спасался на ОККО :)редуктор кое-как настроил сам, погонял по карпатам и доехал домой 900 км успешно ;-) |
Всім приві.Місяць як купила б/у таврію, через тиждень після покупки почула стукіт з правої сторони впереді, від чоловіка чула про сервіс на автобазарі на зеленій, поїхала туди і мені відняло мову - вийшов ходовик "під мухою"(і це в 11.00)і сказав, що він таврій навіть не дивиться бо це не машина і почав з своїм напарником сміятись,Чоловік порадив сходити до майстра Романа - він на томуж сервісі робить геометрію та діагностику, пішла я на геометрію мені ще раз відняло там мову майстер сидів запухший з бутилкою пива в кріслі, на питання де знайти Романа почула "незнаю"Та мені повезло бо проходив мужчина і сказав, що Роман звільнився а до його заміни навіть воза булоб страшно довірити і дав номер Романа.Була я в Романа (він тепер на вул.Моринецькій-колишні військові склади біля тюрми на шевченка) - поміняв наконечник, шарову, зробив геометрію і все це мені обійшлось 120гр.
|
ціни хороші,мова я так зрозумів тільки про роботу? запчастини окремо?
|
запчастини мені чоловік купляв, а за роботу вже я платила.
|
Дійсно хороші ціни. Можна писати в біле. Номер даси ?
|
0976107516 Роман
|
Цитата:
|
067 75 00 357
|
балансування
Де у Львові можна відбалансувати колеса, бо не кожен шиномонтаж має приспособлення до даних дисків.
|
В.Великого, біля автобазару. (перфецького)
Стрийская, район автовокзала, напротив барвинка сзади издательства "Высокий Замок" есть, около Геликона, при выезде от гаражей есть. |
Цитата:
|
Цитата:
додам - робить на совість. я стоя в біля нього і помагав. Зробив мені знижку взнавши, шо я студент і віддаю останні гроші =)) |
Цитата:
|
народ, є в когось номер Свєтки з Зеленої ?
|
Світлана на авторинку по вул. Зеленій (автозапчастини для Таврий та Славут) тел. моб. (067)700-76-19. Якщо ти звичайно про неї питаєшся...
|
Олег із Зимної води
Шановне товариство,
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, коли їдете до Олега. Ситуація: Переросхід палива, погана тяга Таврюхи. Вихід - "їдь до Олега, він допоможе" Візит до Олега: До нього я поїхав вперше. Почали із заміру компресії. Перевірку він проводив сам особисто. Знайшов - свічки в 2 і 3 циліндрах чорні - замір компресії: 1 - 12 атмосфер 2 - 11 атмосфер 3 - 7 атмосфер 4 - 7 атмосфер Переміряв, - те саме. Діагноз: потрібен ремонт двигуна - як мінімум заміна кілець, вкладишів ітд, а там буде видно, вартість 2000-2500 грн. Після цього він почистив свічки і я, повністю шокований, поїхав додому. Мої невелики знання автомобілів не дозволяли мені зрозуміти як різниця між циліндрами може бути 3-4 атмосфери. Крім того - чому свічки чорні в 2 та 3 цилігдрах, а компресія погана в 3 та 4-му. Поспілкувався із знайомими, водіями із стажем - реакція та сама: "Звідки така різниця???" Вирішив перевірити - поїхав на дві різних майстерні, результат однозначний - двигун в нормі, компресія в усіх циліндрах вище 11, шукаяй причину деінде - в карбюраторі. Тож зараз я ШУКАЮ ГАРНОГО КАРБЮРАТОРЩИКА і пораджу - перевіряйте і Олега в томму числі, так яка і він норовить підзаробити, а 2500 грн таки не малі гроші! |
Цитата:
|
Шукаю карбюраторщика
Доброго часу доби!
Підкажіть будь-ласка гарного карбюраторщика, бо якось занадто вже багато почав звірок споживати, та і судячи з чорної плями після прогріву, там явно щось не так... |
я налаштовував карб в того ж Олега. зняв, перебрав, перемив, замінив мембрани, налаштував запалення - 80 грн. Дешевшого не знаю.
є ше один, теж дууууже добре робить. друг на фольці до нього їздив. за все взяв 200 грн і дав місяць гарантії. можу спитати номер/адресу |
Може хтось знає де можна відремонтувати аудіопідсилювач?:(
|
на зеленому колi
|
в тому магазині через дорогу від базару?
|
СТО по перерахунку..
Підкажіть будь ласка нормальне СТО,яке працює по перерахунку і візметься за чистку(ремонт) карбюратора Тавріі..(бажанно район Н.Львів,Сихів).. Пластик ,Галичина авто,Радар не пропонувати.. ;) (наболіло -Пластик вже дістав)
Дякую. |
Ремонт двигуна у Львові
Привіт усім!
Після заміни масла появився стукіт у двигуні і є необхідність показати авто нормальним майстрам. так як не всі хочуть братись за Таврії прошу колег допомогти з сервісами у Львові або приватними майстрами (можна гаражними) - головне щоб добре і недорого брались за ремонт двигуна. дякую |
Олег, Зимняя вода 067-75-00-357
|
Рихтовка у Львові
02.07.2012 попав в ДТП. Потрібно рихтувати 2 передніх крила, передню панель, капот, фарбувати бампер, решітку радіатора....
Підкажіть де можна зробити цей ремонт у Львові? З мене пиво! |
О97-263-5О42 Олександр
карбюратощик. дядько живе в Давидові, там-же в гаражі все робить. сподобався його підхід до справи - все скурпульозно розбере, перебере, нікуда не поспішає, на відміну від Олега (Зимна Вода). єдиний мінус (умовний) в користь Олега - у нього не має запчастин, тре з собою привезти (якщо треба щось замінити). після останнього регулювання та чистки карба (Славута 1.2) розхід у Львові 7.5, по трасі 5.5. |
Доброго дня!
Збираюсь поїхати у четверг до Львова, подивитись/купити машину. Підкажіть добре СТО де можна зробити діагностику авто. Тобто потрібен ходовик, моторист, кузовщик у одному місці. Або людина яка може все це :) |
про какую машину идет речь?
|
ваз 1118
|
на шевченка, напротив поворота на ряснэ-2 есть лада-сервис
|
Цитата:
г. Львов, ул. Шевченко, 323 (032) 291 2651 032-295-58-01, 255-88-85 https://maps.google.com.ua/maps?q=%D...'&t=m&z=17 |
Порадьте СТО яке могло б в субботу (цю або наступну) забрати машину (не на ходу) і поміняти коробку та зчеплення.
І скільки така робота у Львові може коштувати? Дякую |
касаемо буксировки, то, учитывая состояние дорог, рекомендую заказать эвакуатор. звоните Олегу в Зымну Воду. он, вроде, как работает по суботам, и коробка у него может быть в наличии
|
Коробка у меня есть
А по ценам Львовским не сориентируете, Чтобы не попасть впросак. Почём эвакуаторы? Почём замены коробок? |
в этой теме есть телефоны. звоните
|
де можна прокатати (порівняти) тавробублики, і зробити розвал/сходження?
|
Народ, порадьте СТО де якісно зроблять розвал-сходження на Таврон, може десь в р-ні Шевченка взагалі було б чудово... На деяких сервісах тавро-перехідники якісь криві, на інших майстри з кривими руками...
|
На Таврии? А шо вам удалось сделать для того, чтобы углы установки передней подвески не менялись при эксплуатации?
|
Цитата:
|
Спросим иначе - а вы резинки передней трапеции уже поменяли ?
|
Цитата:
|
Весна - время когда все получается :)
|
Ну да, в этом что-то есть.. :)
|
Рихтовка та покраска.Хлопці на Кульпарківській біля Гелікону, роблять якісно та за нормальною ціною. т. 0989427868
|
Дядя "Вася"
Хлопці, дайте контакти хорошого "ддяді Васі" для ремонту ходової у Львові
|
ШРОТ
Добрий день усім.
Я тут новенький :) Підкажіть чи є де у Львові чи околицях ШРОТ (розборка) таврії? Бо з тими цінами на з/ч... :wall: "Попав" з КПП на Таврію, та ще й чобіток (2002 р.в., 1,2 карб). А там ціна КПП - як пів машини :( Конкретно потрібен кожух щеплення. Може в когось завалявся? І ще, підкажіть - кожух у Таврії простої сильно відрізняється від кожуха щеплення на Таврію-чобіток? Бо чув 2 протилежні думки :( Або, як варіант - підкажіть (тикніть пальцем :) ) де і кого можна про то спитати. Дякую. |
Cossac, кожухи невідрізняються.Шукати можна тут,або "Ваш магазин" чи OLX....Що з кожухом? При потребі можу порекомендувати толкового зварщика... Де твої контакти ?
__________________ |
Колегі, порадьте правільне СТО по Тавріям у Львові. Потрібно поміняти передні стійкі, ступіци, важилі, зовнішний ШРУС і развал. Тоб то нічого складного, але хочу, щоб зробив це майстер, добре знайомий з Таврами.
Всім дякую. |
Переважно все вищеперераховане роблю власноруч а розвал класно роблять на вул. Єрошенка, біля ЛьвівГазу
|
Цитата:
Дякую за iнфу про розвал. |
Глохнет Таврия Славута 1,3 Инжектор
Добрый вечер!
Такая проблема. Уже почти пол года была проблема в том, что когда "холодный мотор" и начинаешь движение, падают обороты, автомобиль начинает притормаживать и "чихать" и глохнет. Что бы не заглох нужно педаль в пол и как бы "пробивает" что-то и автомобиль продолжает ехать. Такая проблема возникает как только заводишься и на протяжении первых 3-5 минут проходила. И не важно - ты едешь или стоишь на месте. Работает, все ок, потом мотор начинает себя вести странно, пчих-пчих и глохнет. А вот уже как две недели такая проблема постоянно! Всю дорогу автомобиль глохнет, как только где-то останавливаешься - светофор, пробка или что-то еще.... Загорается сразу датчик масла, акума и chek'a Что бы не глохла нужно все время подгазовывать. Был летом на диагностике у Олегов на Перфецкого. Искали проблему две недели - не нашли. Диагностика показывает, чт овсе ок. На днях заезжал на сервис на Цитадели возле Гаража 23. Тоже смотрели, что-то делали, но проблему не решили. Говорят, что есть предположение, что это датчик холостого хода. Но они не уверены.....Что это может быть и к кому обратиться? СПАСИБО! |
карбюраторная?
|
Инжектор.
|
Я бы заменил ДПДЗ вместе с регулятором ХХ.
А дальше смотрел в сторону расходомера.это в том случае, если все соединения в норме и нет подсоса воздуха. Ну и напоследок, гляньте проводку. Бывает, перетирает изоляцию в жгуте, который на ЭБУ идет |
СПАСИБО! Попробую и обязательно отпишусь. У меня, по-моему, Таврия пьет бензин просто жесть.... Около 12-13 литров на 100 км по городу..... Бензин норм - заправляюсь последние пол года только на Сокаре.... Я в шоке..... Блин, и мастера нормального не могу найти..... Нормальные мастера браться не хотят, а остальные разводят руками....
Но все равно, спасибо за совет! Позже отпишусь! |
если такой расход, пробуйте подставить заведомо рабочий расходомер воздуха. опять же, при условии, что все патрубки целіе
|
Спасибо огромное! Буду пробовать!
|
Костя, тавия не калина, там нет расходомера воздуха, стоит датчик абсолютного давления. А я бы посоветовал проверить все "массы" на мотор, кузов и ЭБУ.
|
Спасибо всем за советы. Могли бы еще, поалуйста, подсказать мастера, к которому лучше обратиться? А то что-то мои не очень горят желанием.... Спасибо!!!
|
Цитата:
|
Зніму в оренду на один день яму
Всім Львів'янам привіт! Підкажіть будь ласка, хтось може дати в оренду на декілька годин яму, або підказати де це можливо? Потрібно поміняти пильник ШРУСа, на СТО дають в оренду лише підйомники.
|
про запчастины
Есть магазинчик на Тургенева 78, категорически рекомендую. Не единожды мне помогали. И с запчастями и расходниками. Цены всегда приятные.
|
Цитата:
|
Доброго дня. Можливо в когось зберігся номер телефону майстра-моториста Романа Доскача? Він колись працював на Галичині-авто.
|
| Текущее время: 05:19. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.