![]() |
ОН то может и не воняет но рощитан быть на улице и в него могли шо хочеш напихать. Харошая антикорка не воняет не вериш понюхай раст стоп. А наши антикорки вообще никаким нормам не соответсвуют. Единственное что можна было б попровывать это монтажная пена в качестве шумо вибро поглатителя в порогах американцы так делают на заводах помоему в доджах
|
Цитата:
|
еврорубероїд взяв(гладенький без піска)+ізолон===439.70грн
|
ну хоть текти не буде
|
хто її буде читати? хіба шо бортовичок создати(ше буду петлі в дверях на клапана міняти)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В понеділок взув батіну машинку:
Літня гума НАNКООК OPTIMO К715, бралася на ПП"Капітан", по315грн/шт. По відчуттях машинка тихіше їде, мякше на ходу краще тримає дорогу! PS: мля місцеві наші бариги гонять пропонують Росаву і амтел по 360-365!!!за штуку. |
Цитата:
|
там написано
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
вали до FAFAнідзе,він мну на склади водив.на літо хенкуууук брав |
Цитата:
|
карла-маркса-Фурманова, угол, возле новой почты
В ГУГЛЕ первый http://www.google.com/search?q=%D0%9...ient=firefox-a |
Незнаю, адреес есть?
|
Усё нашол
|
хто юзав бризговики СПАРКО? крім обичних бачив ше знизу металева полоска.які кращі? + який колір підійшов би під мою славутку?
|
не бери спарко...возьми какие-то универсальные,их много есть на выбор. Тут много есть в том числе и спарки http://intertradeauto.com.ua/shopcat-i-13782.html
|
а мені спарко прикалують...головне не опускати низько до землі+ чим оброблювати під колесами? підкрилки нові тоже ставлю
|
від чого резінові коврики підходять на славуту? чи всі універсальні?
|
на кждую машину свои коврики. в таврии такие же.
|
_АНТОН_ у мене ці чпарко стояли, трохи гунні, почали через 2 роки лопатися, тому у автомагазині було знайдено рідні передні ЗАЗовські із гуми із написом і лейбою ЗАЗа і замінені спереду, а ззаду ще поки доживають своє чпарко.
І кріпив що ті що інші не між кузовом і підкрилком, а до бокового буртика підкрилка і самого підкрилка. Serioga Повертаючись до теми про гуму Неnkook, ось фото протектора: http://i022.radikal.ru/1108/eb/db76cfb5ee6a.jpg Коврики є спецом під модель автомобіля, але є виключення, так ми із знайомим приміряли на його Чері-Амлєт коврики від ТАЗ-2110, підійшли майже як рідні. Правда пятий коврик що кладеться на тунель ззаду не підійшов йому , зате він чітко підійшов на мою Таврюшу :), так шо приміряти і не виключено шо можуть підійти коврики від ВАзівської вісімки чи ще якоїсь моделі. |
це 145-та резіна?
|
Ти на що шукаєш гуму?
якшо до тачки із двома ручками то може такий розмір найдеш. Взагалі то це 155/70Р13 гума неуважно читав попередні мої пости про цю гуму. |
почему же я езжу на красаве 145*80*13 довольно мягко,и в арке как колесо смотрится
|
Цитата:
а взагалы ФСВ шукав резину 80 висоти собы, подылись |
хто який юзає тосол???(бажано відклики тих хто якусь марку юзав 2 і більше років)
|
бери звичайний синый тосол-40А чи а40 не памятаю, буде пыдтыкати -купив в любому магазины ы долив
про червоний скажу шо можна шмурдяк купити, як попадеш а вцылому якшо система охолодження працюэ нормально, то пофыг на чому ъздити, а от якшо пыдклинюэ тройнычок або забитий радыатор-буде кыпыти шоб ти не залив! так шо не парся, постав все нове або добре перевыр поки не залив ПИСИ перед тим як будеш заливати тосол вкрути краник замысть болта зливу на радыаторы, ох як потым облехшить процес зливу ы ремонту |
кранік давно купив)))знаю шо з ним гемор
|
А я краниг не ставил (((
|
Гемору із краником не було, скільки не зливав (міняв) тосол, головне не затянувати той конусний болт так щоб аж із нього вода проступала :yes:
|
Залил себе красный,марку не помню,разницы никакой
|
красный наверно хепу
|
советские тож фабулы красные есть
|
ура! товарищи! купив "камасутру".на Сатурні немає такої
+ на ЦР тоже,случайно в Тяжилові побачив.всім рекомендую.кращої книжки нема для Таврій-Славут.цена 50грн.вся книжка забита фотками(не путати з картінками) http://s45.radikal.ru/i110/1109/99/bd84c4d09e05.jpg |
а шо в ней читАТЬ/? теже яйцатолько в профиль.свичкы лучше купы.
|
Цитата:
"Совет автолюбителю по запуску двигателя в сильные морозы: "Подходя к машине, внушите себе, что автомобиль нужно завести, чтобы отвезти тещу на вокзал. Как правило, помогает до 45 градусов мороза." |
Цитата:
Книжка класная без базара!!!! Автор: Погребной. Тоже рекомендую. Там про инжекторные тоже пишут. |
|
То сразу говори что лудше
|
справа завод
|
Цитата:
|
FSV кажуть люди-практики, що АТшні довго не живуть,,
|
Цитата:
всі інші потроха ( грузіки, корекція по розрідженню) зафіксоване і не працює бо воно працювало землянебо, люфтів немеряно було, тому і перейшов на МПСЗ ПИСИ Вакуум корекція на АТшному накрилась після 2 місяців порвалась мембрана, а може і раніше, але я не відчував так шо недай боже брати АТшну продукцію |
У меня много где стоит АТ продукция, задние стойки, рулевые наконечники и не жалуюсь.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хто користується освіжувачами повітря у своїх автівках і якими?? Назви, запахи??
Освіжувач повітря OREON http://areon-fresh.com/ru Юзав: Treasure(Трісер) Peach(персик) Strawberry(клубніка) Perfume(Парфум) . Розташував їх по популярності (розкупаємості) в автомагазинах. Самий перший частіше свього розбирають. дні тому купив знову 2 запахи Клубніку і чорний лід. Чорний лід трохи різкувтий, але приємний запах, вчіпив у службовій автівці, так як там салон був прокурений до самого металу :). А клубнічний запах у власну автівку. |
я пользуюсь
Как не молоко разольют под полик, так вода затечёт. Запахи из приятных. |
Які запахи використовуєш????
|
Такойже OREON запах Новая машина
|
Шустрый подсказал - квадратик с гелем
|
глейд оранжевый верняк и пахнет ништяк и на долго
|
а если пукнуть и окна не открывать тож вепрняк
|
тоже юзаю квадратік з гелем
+ Ваванідзе варіант працює(товаровед і фсв підтвердять)-запах "зїж грушку" |
котяру на пару днив закрыть в салоне. чудо запах . и надовго.
|
Цитата:
|
хто то, помниццца мне, незамерзайку кустарного производства на форуме толкал, это только я один помню?????
|
скоро заміна масла)) пора зливати ТНК.і залити шось краще.вибор стоїть між мінералкою+полусинтетікою. що краще? + вибір між ХАДО vs ELF ???
|
Полу синт он так не густеет как миниралка
|
хадо однозначно,мен1 теж скоро будеш м1няти ти вже вм1еш:yes:
|
для зимы полусинтетика, а если мотор позволяет то можно и синтетику...
|
олії с жАлудей
|
лыйте шо хотите. а для мотора таврии только минералка.все разговоры о полу и тд.синтет.считаю тьху.кто уже загубил двиг сам знает.
|
Цитата:
|
вакууум-коректори вже другий за 5тис.км... качество гавно... скоро рульові наконечніки брати буду...раніше брав КЕДР (мутний кедр))) зарез з якістю теперішніх ЗЧ незнаю навіть шо брати..хто шо собі брав??
|
Шарові+наконечники сбр, тільки пильники відразу на них заміни на наші, від 2108, та графіточки додай. Або завод, но дорогий він, кедр нах, не бери, вони щось зіпсувались,
не ходять вони. |
чим пильніки куйові???є ремонтна смазка ХАДО(червона) її можна??
|
10кубиков в шприц ТАД 17И делаем укол в пыльник и забываем о смазке.
|
| Текущее время: 09:00. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.