![]() |
Цитата:
|
Я свічки вже давненько не дивився. Треба буде глянути.
|
Заляв УкрНафту 95 преміум...
Їхала плавно, не смикалась але максимум розганялась 60-70км/год і з розходом в 10л/100км.:crazy::funny: |
Цитата:
|
ОККО-95. Розхід 6,2-6,5 траса-місто. (хоча назвати дорогу на Чорний Острів трасою важко. Оособливо дальні Гречани). 120 їде, далі не розганяв. Хоча вчера на Старкон їхав, ніби 125 було спідометрі.
|
Цитата:
|
Та нормальні бюджетні свічки. Поїздив трохи, викинув і не паришся. 35 гривень не такі вже й великі гроші. Про це доречі говорили на зустрічі сьогодні.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Бриск рулит, никогда никаких проблем!
|
Мабуть ця машина вже стільки не проживе поки я зроблю 6 замін свічок. Ну на крайняк в мене стільки не проживе.
|
Від'їздити то від'їздить. Тільки як.
|
Вложений: 4
Цитата:
Вложение 47525 Вложение 47526 Вложение 47527Уже 40 тысяч наездил и снова купил,скоро буду ставить. |
Щось ми з бензину на свічки перейшли.
|
Ехал на море заправил ОККО 95, средний расход до умани 5,9-6,1, среднняя скорость 90, заправился ОККО на въезде в одесскую трасу, расход 6,4 при средней скорости 120-125, одним словом летел (мне понравилось)
|
Доречі вчора лазив по інтернет банкінгу і помітив одну цікаву деталь. Якщо розраховуватись за бензин карткою, то грошей з неї знімає саме стільки,скільки в підсумку пише колонка. Тобто, якщо я прихожу і кажу заправити мене на 100 грн для прикладу, а на колонці 98,98 як це часто буває, а то і ще менше, то якраз цю суму і знімає з картки.
|
Я вчора на зустрічі говорив вже. Пробуйте 92-ий від УкрНафти. По тестам він краще ніж на ОККО. Сам заправляюсь розхід впав і всі кому радив хвалять. Раніше то була бадяга ше та.
|
Цитата:
Це моя суб"єктивна думка. |
95-ий і преміум не спорю. А ось 92-ий в них один з найкращих в Україні. Це помітив і я і ті, кому його порадив. Росхід на ньому такий же як на 95-му з інших заправок. І тягне непогано. Раніше взагалі 92-ий рідко лив, бо машина ледь їхала.
|
На ОККО скорее всего халтурить начали, машина друга да и моя дёргаться стали.
|
На якість бензину скоріше більше впливає переробка, ніж сама нафта. З наших НПЗ нормальний бенз в Лисичанську роблять, Кременчуг теж ніби підтягується.
|
Лисичанськ - УкрНафта, Авіас, Кременчуг - АНП. Витрата пального однакова.
Але на данний момент краще чим "високоякісний імпорт ОККО" |
Залив сьогодні ОККО 92 імпортний.
Машинка їде непогано, але з місця не вре як на 95 євро чи пульсі. |
Не знаю як на рахунок УкрНафти, але Шелл переважно лисичанським бензом торгують. В мене так як на 92-ому з УкрНафти ще не на кожному 95-ому так машина поїде.
|
А що там зараз на ОККО за 92-ий поркращений рекламують? Це він замість звичайного чи типа як Пульс окремо продають?
|
Цитата:
|
Думав спробувати, але якщо нічого не змінилось, то хай самі на ньому їздять.
|
В суботу їздив в село туди назад приблизно 200 км.
Влив 92 з Укрнафти ЗП біля Престиж Авто, нормальна бенза машинка нормально їхала не дьоргалась при старті, набирала обороти теж нормально не тупила, головне з вихлопної не текло))) Витратив приблизно 12 літрів на туди назад Якість нормальна, я правда в якості то того трохи сумнівався)) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А ціна яка? Набагато дорожче ніж звичайний 92-ий?
|
Сьогодні заправив Укрнафту А-92 кременчуцький, не супер, але можна їздити.
|
Цитата:
|
Получось так, что довольно за короткое время заливал разные бензы, и какое-то мнение уже сложилось. Напомню, что у меня Славута 1,2Л, карбюратор, с установленным МПСЗ.
ОККО, 95 Евро - вполне приличный, хорошая тяга, но есть нюанс, он может быть польским или белорусским (как они говорят), польский лучше. ОККО, 95 Pulls - бензин отличный, звучание движка приятное, набор скорости (хорошо берёт с низов) отличный. Я думаю, что Пульс отлично подходит для дальних поездок, трассы. ОККО, 92 - разница между 95 Евро и Пульс ощущается, машина туповатая, но не кретично. Тож бывает белорусским и польским. Хотя есть мнение, что под маркой 92-го могут и продавать 95-й импортный. ANP 92-й (Кременчугский, возле ГазКонторы), разница между 92-м ОККО мизирная. Динамика нормальная если ездить не груженым, без пассажиров. Я думаю, что по городу ANP 92-й саме то. И стоит он 9,70 грн - самая низкая цена. Хотя, скорее это интереснее тем водилам, у кого карбюратор. Кста, расход между 95-м и 92-м почти одинаковый, если не гонять. И ещё хотелось сказать про запах из выхлопной, самый противный от 95-го Евро, ОККО. |
Я теж вже все перепробував, перечитав в свій час купу тестів. 92-ий непоганий на УкрНафті і при цьому навіщо платити більше. Він на більшості заправок відповідеє ЄВРО-4. Набагато кращого 92-ого бензину всеодно наврядчи можна знайти навіть і на дорогих заправках. Головне щоб не бадяжили. Нарахунок 95-ого, то на ОККО він переважно імпорт ЄВРО-5. Машина хоч і трохи гірше тягне ніж на українському бензині з УкрНафти, а особливо з Шелла, але движок працює тихіше і рівніше.
|
Знайомий недавно заправився на АНП, таж історя що і в мене як вигорів старий бензин машина заглохла і пропав холостий хід. АНП ГА&НО!!!!!!!!!!!
|
Останнім часом з бензину АНП заправляв тільки 92-ий. Як для 92-ого ніби непогано, без особливих нарікань. В мене є знайомий, який вже біля 5-ти років тільки його і ляє. Ніби нічого. Проблем не було.
|
Цитата:
|
Та я сам недавно з дуру 95-ого залив на УкрНафті. На холостих газнеш і машина глохне. Бадяга ще та. Так що, якщо сині заправки, то тільки 92-ий.
|
Цитата:
(1,2 карб.) |
Я на Шелл десь біля року заправлявся. Але вже так дістали своїм:'Тільки що бензовоз зливався. Може V-Power спробуєте?' Недавно слухав цю байку три дні підряд. Після чого туди ні ногою.
|
Цитата:
Я таку тенденцію теж помітив, навіть коли міняєш дорогу АЗС на теж дорогу. |
заправился недавно на ОККО 92-рым,динамика выросла и что самое интересное снизился расход(на 0.5-0,6)литра.
|
УкрНафта 92-ий 8-8,5 л/100 км, ОККО 95-ий 9,5-10. От вам і реклама про те, що на високоякісному бензині ОККО ми проїдем більше.
|
На счёт на 92-м цокают клапана и т.д. - нада подстроить зажигание, в минус например, проехаться, послухать. У меня на 92-м АНП тож цокало чуток, ну октан-корректорм дал 2 градуса в минус, и ща всё нормально. Правда и делается, это у меня ну ооочень просто, одной кнопочкой и не выходя из салона автивки.:) И на счёт присадок (евро, ароматизаторы, для очистки топливной системи ну и т.п.), то в 92-х их очень мало, поэтому конфликтовать особо нечему. Сейчас АНП и УкрНафта (Авиас) торгуют исключительно Кременчугским 92-м, а он вполне стабильного качества. Кста, на Украине давече недавно наблюдался дифицит 92-го (Белорусь не продавала, Польша и Литва не производила), то дошло до абсурда - импортный 95-й стоил дешевле нашего 92-го, поэтому на некоторых заправках так и продавли 95-й как 92-й. Сейчас Литва, в смысле её НПЗ, снова начали выпуск 92-го, так-шо будет (или уже есть) у нас 92-й ешо и литовский.
|
Я на Шелл заправляюсь 92-м вимушено - дають на роботі талони, а так перевагу віддаю Окко 92 або 95 - на ньому витрати на 100 км. меньші на 1л порівняно з Шелл .
|
В мене навпаки на ОККО скільки не пробував, завжди витрати пального вище.
|
Вчора заправив 95 Мустанг на ВОГ. Нічого так машинка їде.
|
Залив 20 л. V-Power. Душевно машина пре. Зозо говорив, що розбавляти тре з чимось, бо біда буде. Поки все гуд.
|
Цитата:
Просто він не написав що буде не біда а пес дець - це такий песик що підкрадається не помітно а видно його стає через деякий час. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Перехвалил я 92-ой ОККОвский,опять перешёл на 95-й.
|
Я пару раз хотів на ОККО переїхати заправлятись. Але щось мене не пре ні 92-ий ні 95-ий.
|
І чого вже я тільки не пробував, а всеодно 92-ий УкрНафта для моєї машини якраз як кажуть те що доктор прописав. Заправляю і розхід зменшується, краще тяга.
|
Мож пригодиццо: http://www.benzina.com.ua/
|
Не пам'ятаю чи сюди закидував http://autovisio.com.ua Теж непоганий сайт на дану тематику. Не так давно навіть влаштовували автопробіг проти неякісного пального. Певний час я теж був активним учасником, але потім набридло якось.
|
Вже майже рiк заправляюсь на Лукойлi i щось вiн останiм часом спортився геть..:mad:,прийдеться мабуть здавати талони i шукати якусь кращу заправку !!:no:
|
Я декілька раз заправлявся у них за Шаровечкою 95-им. Ніби непоганий бенз.
|
Цитата:
|
Чим влни такі особливі ті заправки?
|
Це якась наша регіональна мережа? Бензин ураїнський чи забугорний?
|
чуваки я з вами)))) признаю тільки вог. но за небажанням їхатпи хз куди буду таритися шелом)))
|
На Шелі хоч бенз і український, але нормальної якості. Бодяги не помічав. Довгий час взагалі заправлявся тільки в них.
|
я наїздив 100км і поняв - бенз гуано)))
|
Я останній раз коли в них заправявся бензин вилетів як в трубу. На 10 л і 100 км не проїхав. Буду далі лити 92-ий УкрНафта.
|
а у Вас на цьому машини їздять?
|
Цитата:
|
на укр тат нафті, в минулому році якість палива задовільняла, зараз машина зранку чхае і бенз в трубу, 10л 71км, тричі заправлявся, добре що крабюратора не став курочити, перейшов на окко, шел усе стало на свої місця,можливо у васзаправки "сині" краще,але сумніваюсь
|
УкрНафта і УкрТатНафта трохи різні речі. На укрНафті 92-ий бенз один з найкращих на Україні. 95-ий там краще не заливати.
|
А я переходжу на WOC!!! Начальство обiделось на Лукойл за халтуру !:D
|
Цитата:
|
Зараз заправляюсь на WOC i на Петроль-набагато кращий бенз чим на Лукойл.
|
Ти маєш на увазі УкрПетроль? Колись тут питав про їх бенз. Говорили хреновий. Хоча на інших ресурсах читав позитивні відгуки про них.
|
Цитата:
|
заправки
я ляю в свою манюню або Авіас в дубово бо близько від дому або ОККО на прибузькый бо по дорозі на робоу).
і таке питання. кому скільки км по місту вистачає при заправці на 50 грн. мені десь на 50-65км . 65 то якшо обїзною через вишку на тернопільську махну) |
Мені по місту на 60-65 км вистачає. Бензин 92-ий УкрНафта.
|
доречі один бувалий гонщик машин з за бугра. підсказав таку річ, він раз на колись ляє в бак 100г спирту для того щоб вигорала вода яка там знаходиться(конденсат і т д). Вода в бензині не розчиняється а в спирті легко і тіпа білбьше шансів згоріти. ХЗ чи правда но як згадаю то ляю теж)).
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Да уж наш народ не победить)
|
вчора заправився на АНП, це якись шедевр, машина їхати нехоче, вже шось таке колотят, шо нема слів
|
92 чи 95? Я позавчора заправив в КІА на АНП 92. Пре як танк.
|
Текущее время: 22:46. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.