![]() |
Цитата:
Собсно, на внутренний рынок и не расчитывается особо... [Рукалицо.жпг] |
Цитата:
Расход топлива* При постоянной скорости 90 км/ч л/100км 6,5 - это позор. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Стоимость самых дешёвых авто в Европе от 7к евро - это Лада Гранда и Рено Логан.
Соответственно цену надо делать меньшую или на уровне конкурентов . ИМХО. Выводит на европейский рынок никому не известную модель авто с нуля без сети дилеров и сервиса это мега тупак. Цитата:
Очередная Форза получается. |
Да нафик форца кому нужна вот и решили ее ославутить
|
Цитата:
230 тыс. грн! Это же 600 тыр! А что это она такая дорогущая-то?? http://www.kare-saratov.ru/glavnaya/gc6/komplektaciya 420 тыр. за комфорт. |
Цитата:
Они "не едут" на свои кубики. Отсюда и жор. |
Цитата:
|
|
ппц! именно из этих же побуждений не заехал на автошоу. тупо что б своей тушкой не создавать видимость ажиотажа вокруг этого корча. я о китае оч хорошо думаю, но блин- когда сдохнет васадзе и укравто?
|
На жаль озвучена ціна десь удвічі перевищує мої уявлення про те, скільки має коштувати народне авто. Саме народне. Для сільського дядька якому потрібно перевезти декілька лантухів картоплі з городу. Пару раз на місяць з'їздити до райценту на базар, чи в справах. Та славута що випускалась раніше - для багатьох родин була доступна по ціні. І зараз вірою і правдою слугує своїм власникам. У мене була надія, що відродиться народний, доступний автомобіль. Але $10000 - це аж ніяк не народна ціна :(
Ті, хто в змозі зібрати таку суму, звичайно будуть дивитись на інші моделі і не вітчизняні, звичайно. Але що робити тим родинам, кому авто потрібне не як розкіш, а як необхідний помічник у господарстві. Якби поставили планку в межах 5-6 тис. То певно попит на такі авто був би досить великий. Але ж 10 - це забагато. Я можу помилятись, але мені здається, що якраз сегмент ринку дешевих авто явно незаповнений. А в діапазоні 10 - 15 тис - величезна конкуренція. Тут вітчизняним автовиробникам конкурувати з відомими брендами майже неможливо (це моє іхмо, Можливо я дещо помиляюсь.) |
Для картохи и навоза есть классика)
|
Ну купляти нове авто, щоб возити гній, це ви трохи перебільшуєте. Але завезти мішок картоплі, гуску, і ще гостинців дітям в місто - це ж святе :).
А що ви маєте на увазі під класикою? |
Цитата:
;-) |
Вложений: 1
|
|
Цитата:
|
Ну так в багажнике же картоха ,а в салоне сзади навоз,проедет инфа 100
|
|
В прицепе новая Славута?
|
Не, в прицепе автозазовские шильдики для замены на китайских славутах - оптом купили на Али-експрес, забрали посилку на укрпочте, везут в пикапе и прицепе. Сразу 40-50 тысяч штук - на весь год закупили ;-)
|
Цитата:
|
http://www.s.061.ua/s/3/section/news...a8b1d50261.jpg
Хз откуда картинка ;-), но турбомэмз на 135 кобыл с 1,3, и разгон до сотки за 8,5 секунд это уже вполне серьезно. Особенно если это все с родной таврокоробкой ;-). PS: справедливости ради, дизельные турбины в мелитополе вроде неплохо ремонтируют. |
Цитата:
|
Ну я бы в свою славуту свапнул бы турбу,если кузов выдержит
|
такое же фото пикапа авечки и было в журнале. только там оно было рыжего цвета. а прицепчик прикольный. для ланосопикапов.
|
но турбомэмз на 135 кобыл с 1,3 Ой, чето мне не верится. Может опечатка и 99л.с.? Интересно, КПП тоже таврийская? Если да, то это капец!
|
-Почему в Израиле не выпускают машины?
- А куда им таки уезжать? |
Турбо+МЕМЗ+КПП от Ланоса (опыт с КПП есть) :drama: интересненько
|
Всё, отмена! ))
С принятием закона про снижение акциза эта фигня уже в серию не пойдёт... Я так думаю! )) |
да насрать на акциз . хочу мемз с турбой и расходом 5,5литра по городу, с разгоном 8,5 до сотни.
|
И 215 момента? ))) Такой большой, а в сказки веришь... ))))
|
ну вы же верите:)
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
в светлое будущие, которое вам обещают.
|
Ну, вы же верите в светлое ПРОШЛОЕ, которым вас обманывают и манят? По-моему, лучше все же верить в будущее.
|
Цитата:
сообщил на пресс-конференции заместитель председателя Правления «УкрАвто» Вахтанг Васадзе. «Рынок новых автомобилей занимает примерно 10% от всех сделок на авторынке и эта тенденция, к сожалению, долговременная. Мы, в «УкрАвто», понимаем, что чуда не будет, и прорыва с условиями банковского кредитования ждать не приходится. В этих условиях мы должны предложить нашим клиентам доступные автомобили, которые они смогут позволить себе купить. Так мы пришли к необходимости начать системную и долговременную работу на рынке автомобилей с пробегом» — резюмировал Вахтанг Васадзе. Наша услуга «АвтоХИТ» — это, прежде всего, гарантия чистоты сделки и истории автомобиля. В базе данных «УкрАвто» более 1 млн. проданных автомобилей за последние 5-6 лет. Кроме автомобилей, которые продавали дилеры «УкрАвто», мы готовы предложить автомобили с пробегом наших крупных партнеров: лизинговых компаний ALD, AVIS, OTP Leasing, крупных корпоративных покупателей. Система «АвтоХИТ» будет работать со всеми марками авто и всех возрастов, будь-то VW, Porsche, Ford или Chevrolet, Opel, или ЗАЗ. (Услуга «АвтоХИТ» создана на базе компании «Юниверсал Моторс Групп», которая входит в корпорацию «УкрАвто».) |
Цитата:
Ну по-перше. ШАРИ не буде,бо більше однієї недорогої авти в рік НІЗЗЯ! А далі. Плюси? Так,можливо трохи зіб'ють ціну на вторинному ринку. Але тут поряд з плюсом є і мінус - ти теж не зможеш продати свою авту по старій ціні,вона подешевшає. Думаю,що ЗАЗ (який для багатьох прям ісчадіє пекла ги-ги) нікуди не дінеться. Переформатується на б/у,менше стане продавати нового (можливо). Тобто звузиться пропозиція. А це завжди на гірше. |
Якраз падіння ціни на мою Славуту мене і не лякає. У мене машина 2004-го року, карбюратор, кузов в ідеалі, ЛФП - як із салона, пробіг - 97 тисяч, по механіці все близьке до ідеального. Я її зараз при самому оптимістичному підході продав би за 2 тисячі доларів, після підписання закону продав би за тисячу. Втрата тисячі доларів мене аж ніяк не лякає, якщо я навіть зможу купити за 5 те, що зараз продають за 7-8. Я у будь-якому випадку не втрачу, як і більшість таких ніщебродів, як я. А от, наприклад власники ланосів і "китайців", особливо, куплених із салона, втратять. Але ж так не буває, щоб усім було добре, правда? :) А взагалі мене радує не можливість пригнати собі інокорч - скоріше за все, особисто я не ломонусь зараз продавати Славуту і купляти іномарку, бо і потреби нагальної немає, і фінансів на щось путнє особливо немає. Мене радує сама тенденція - нарешті ми починаємо у автобізнесі просуватися в бік цивілізованого ринку, на якому і нові авто, і секонд, матимуть більш-менш адекватну ціну, тому що продавати 5-6-річнні авто з пробігом у пів ресурса за 70-80% початкової вартості, або нові ланоси по ціні нової фабії у Європі, як було у нас - це повний неадекват.
|
Якраз тенденція так собі,а точніше гівно тенденція. Відміняти на два роки.Ну яка це тенденція? Це популізм,загравання з піплом. Добрі тенденції, це незмінні,або вірніше поступові, однонаправлені зміни. А тудой-сюдой - фігня це.
Якщо особисто за мене,то я взагалі не переживаю. В совок ми вже не повернемося, вибір завжди буде. Дорожче,чи трохи дешевше,я на це дивлюсь так - більше заробляти треба. Нє,ну звісно хотілося б щоб по-дешевше,але для мене це не головне,скоріше просто як даність. Мені, як один казав: "за державу обідно". Я просто впевнений, що наша (найбільша країна Європи) не повинна втрачати те що нам впало з розпадом совка,а саме автопром, хай хоч у вигляді мілковузлової збірки. Звісно влазити держава туди не повинна,а от зробити умови для існування - це реальна задача. А такі шарахання,та ще і на фоні такого крутого падіння продажів... таке балів від інвесторів не добавить. |
Ни один вменяемый инвестор не станет вливать бабло (я про крупно узлову зборгу) в стране,где власть меняется щелчком пальца,а за 300 км от завода идут боевые действия, такшо на уровне государства будут заставлять покупать лайнос ;-)
|
согласен шо зарплата и цены должна быть адекватные, а то цены европейские и выше, а зряплаты африканские
|
Так вы скажите мне, откуда такая цена на отечественные авто??? Вида - больше 10 штук долларов! За эти деньги в Европе будут и Фиат, и Дачия, и Пежо-Ситроен 301-е - новые. Так и модели же свежие, и качество не сравнить выше, и энергоносители у них дороже, и зарплата раз в 10 выше нашей, а фонд зарплаты - 30% стоимомти товара, а не 10, как у нас. Так в чем же дело??? Я только ЗА отечественный автопром, но на фоне иномарок-конкурентов Ланос должен быть по всем параметрам 5-6 тысяч, Вида - 6-7, но не 10-11!
|
Хто сказав, що ланос чи віда ПОВИННІ коштувати саме стільки? Порівняння з Заходом?
Добре. Який річний випуск Дачі,чи Пижа-сітра 301? А який річний випуск Віди,чи Ланоса? Все,саме тут і відповідь. Собівартість,рентабільніс ь - елементарні економічні поняття. Саме там зарита собака. А ще є ринок який коригується попитом. І потім,окрім Віди чи Ланоса пропозицій в Україні зовсім немає? |
Ок, я все вирішив: у гаражі відкриваю ланосозборочний завод з обсягом виробництва 10 шт на рік (якраз відповідає продажам автозазу останнім часом ;-)). Оскільки собівартість буде космічна, ставлю ціну 50 тисяч баксів за одного, як за ексклюзив. Шукаю виходи у владні кабінети (+20тисяч до вже призначених 50), приймаємо закони про митний збір на іномарки 500% від вартості для захисту мене - вітчизняного виробника. Все, Україна має власного автовиробника, ви можете мною пишатись - я роблю ланоси ручної зборки з гівна і палок. І хай у цих умовах ринок коригується попитом: ціна на 40-річні ТАЗи виросте до 10 тисяч доларів за штуку, як на Кубі. ;-)
|
Повний бред. Я ще раз запитую,у нас в Україні є тільки один ЗАЗ?
І що до лобіювання. Ставки на іномарки і перші заград мита на б/в були прийняті за вимогою корейців. Може хвати вже повторювати журношлюшні фейки на замовлення? Далі вже лобіював Васадзе,так. Лобіювання це злочин? Хто приймав,може до них варто апелювати? І почути їх аргументи. І як повинна поступити держава,коли авторинок показую шалені темпи росту (я тобі нагадаю, що ринок нових авто в Україні зростав аж до 700 тищ авто в рік,з перспективою більше млн!).Так що потрібно було робити? Відкривати кордони для бутора чи стимулювати своє виробництво? А ти згадай скільки і хто у нас виробляв свої авто. Якщо вже і критикувати,то критикувати за полуміри, не варто було тоді зупинятися тільки на скд-збірки,а варто було ще тоді просувати мілковузлове складання. А що до тазів. Хто піплу дохтор,що він тягнеться до бутора? Можливо це такі особливості перехідного періоду. |
Цитата:
Надіслано від мого Lenovo A369i, використовуючи Tapatalk |
Цитата:
|
Цитата:
Щоб стимулювати виробництво, не потрібно звужувати прав і свобод людей, а ще потрібно розвивати всі галузі виробництва, надаючи їм державну підтримку, а не лише автовиробництво. Тоді у людей буде достатнья купівельна спроможність і вибір. А так, складається враження, що совок в наших громадянах все ж живе десь дуже глибоко і час від часу виривається назовні: "заборонити, обмежити, спланувати, підтримати..." Запамятайте: у природі усе штучне, рафіноване є нежиттєздатним, бо розвитку сприяє лише конкуренція і природній добір. З.І. Нехай би Автозаз продали китайцям і через рік-два ви побачили б диво ;-) (звичайно ж, за умови нормального податкового законодавства і відсутності корупції, але ж ми у цьому напрямку працюємо, правда?) З.І.З.І Забув про інших автовиробників: нова акційна Шкода фабія у Німеччині приблизно на тисячу доларів дешевша, ніж в Україні. |
Японамати! Окрім зазу нікого не було!? Мічурін,ну ти читай уважніше,що пишу.
В 1997році задача була врятувати І я ще раз тобі нагадую. Мені начхати на ЗАЗ,по великому рахунку,але саме завдяки державній програмі у нас стали робити авто в Луцьку,в Черкасах,в Сімферополі, в Кременцучі, в Соломоново. До речі Шкода працює і досіівони так само активно лобіювали заградмита. Мічурін,де праведний гнів в бік Шкоди? Що за однобокий підхід? ЗАЗ, ВАЗ, ГАЗ, Чері, Джилі, Шкода, Кіа, Хюндай,Мерседес навіть. А це в першу чергу люди,з/плати,податки. Забороняли? Обмежували? Може не варто зашорюватися на один ЗАЗ. І хто нам доктор,що вляпалися в гімно і не змогли вибратися з нього,тим самим влізши в затяжну кризу!? Знову Всадзе? ЗІ. Ну ЯКБИ китайці погодилися і купили той ЗАЗ,то ні гада у них би не вийшло. Бо я тобі знову нагадую: собівартість,попит. Якщо твоє авто не купують,то хоч взагалі прибери податки - до жопи... кароч,дива не сталосяб. ЗІІ. І хто кому доктор,що шкода там дешевше? Васадзе? Податки? Чи може сама майжефольксваген? Відповідь проста як двері: ринок,є попит-буде пропозиція. І поки буде хоч який попит на той заз,він буде жевріти,але робити свої повозки. Розумієш,не БАЖАННЯ Васадзе,а ПОПИТ середньстатичного УКРАЇНЦЯ,який буде купувати той ЗАЗ. А як показує статистика українець БАЖАЄ купувати ЗАЗ,виводячі його в лідери продажів. Ферштейн про що я? І васадзе,як бізнесмен,буде повним ідіотом, якщо перестане випускати свої повозки,при таких розкладах. Я взагалі не розумію оцих крокодилячих сліз і "правєдного гніву" в адрес Укравто. Не подобається- ніхто не заставляє,вибір слава Богу був (взагалі шикарний!) і є. І буде, бо не совок. |
Ребята смею напомнить первые Сенсы стоили около 3 тонн бакинских тугриков у меня зять брал как только появился
|
2005 год. славка люкс стила 18500 грн (3,7 бкс)
2006 год. славка люкс стоила 23800грн (4500 уе) - добавили пдв, которое на платили ранее. зп на тот момент была 400 долл. тоесть НОВЫЙ автомобиль стоил 10 зараплат. таврикос-стандарт неметаллик - вобще 8-9 зарплат сенс стоил 36000 грн. - 7к уе. - 18 зарплат. сейчас у людей зап в 200 баксов - уже праздник. ну пусть 400 у "среднего класса" можно купить новую машину за 4000 (10 зп)???? нет. за 18 зарплат? разве что сенс или упоротый китаец. и еще момент. в 2006м в холодильник у людей уходило пол зарплаты. сейчас наверное 80%, так что накопить на новую тачку увы сложнее. также было развито кредитование, снежный ком который сам себя и погубил, раздавая кредиты всяким мудакам-таксистам, котрые брали сенсики на убой в такис, при этом еще и не выплачивали. 2006й год. чтоб взять кредит - 2 недели бегал по банкам, собеседования, звонки на работу, 100500 справок и анализов мочи 2008й год - на оформление кредита пришлось стоять в очереди 2 часа!!!!! |
Цитата:
И недорого. :) :) |
Цитата:
|
Ну что же. С возобленным народным авто похоже в ближайшее время ничего не получится. :(
Тогда пойду, посмотрю, чего можно ожидать в будущем от инновационных технологий: Перша міжнародна виставка електромобілів Plug-In Ukraine |
Цитата:
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=62948 |
А хтось в курсі чому Славута Нова? Я розумію, в свій час Таврію оновили і новою назвали, але зовсім інше авто.... Невже так з фантазією сутужно?
|
Судя по всему это действительно предсмертные судороги "ЗАЗа", по достоверным данным завод перешел на трех-дневку, заказов "ноль", в год продажа около 300 машин,а на складах около 5 с хвостиком тык машин, а народ с завода уходит. А с такими правилами игры к нам ни Фолькс ни Жопель да любо кто не придет с баблом.
|
Интересно, по каким ценам будут распродавать складские остатки? ;-) И будет ли смысл их покупать? Ведь ЗАЗ закроется, запчастей выпускать не будет, все будет, как с запчастями на Таврию - или Б/У, или китай.
|
О, вже навіть заз поховали. Прикольно . :)
|
Не поховали, а відспівуємо! ;-)
|
А якщо з гроба встане,не повсераєтесь? :)
|
Тю, повсЕраєтесь... Ще чого! Якщо встане, то започаткуємо нову секту - секту свідків АвтоЗАЗУ! Будемо ходити по квартирах і парити людям Ланоси і Славуту Нову! ;-)
|
Ось вони колабораціоністи таврофорума. :)
|
Цитата:
|
А хотелось бы чего-то типа Жука или Микры, было б прикольно, а то басни шо наш аналог будет дешевле на пару штук гривен и в натуре на пару штук зелени дороже, как то надоели.
|
Найшов таке: http://tyzhden.ua/News/166147
|
|
TOINNOV.COM - breaking news, Nizhny Novgorod, Russia & World News
|
Ну дизайн норм. Если будет стоить 7к покупатель найдётся
|
Форза красивей, могли в своё время форзу Славутой назвать.
|
Цитата:
Один;-) |
Текущее время: 23:45. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.