![]() |
Ніхуя тут дєрзкі люди бувають...
|
подписался)))))
|
я на ЗАЗе еще если шо)))
|
Я думал, пердаки рвет тока в политоте, и в теме про ремонт карбюраторов в Днепре без смс и регистраии. А оно во как бывает
|
та ни у кого ничего тут не порвалось.
у бони это перманентное состояние. |
https://picua.org/images/2020/02/23/...b6f5bfdeaa.jpg
По што Боню забанили, |
Пиздів багато.
|
Он скоро вернётся и воздаст всем по 1-е число (как раз 1-го и вернётся) o_O
|
Харківський розділ, перетворили в помийку. Кому тільки кістки не перебирали. І Рабсу і Боні, і Росту, і АК, і Егорка і ще куча народу, всіх і не згадаю... Вже навіть теми почали створювати, щоб когось засудити. Не злочинців, не дурнів, не розумово хворих.
Вийдіть на вулицю, подивіться на своє відображення у великому вікні магазину. Може щось нагадає? І чому обираєте саме Рабса або Боню? Погавкайте на АО! Ссикотно? Невже так і не знайдеться людини з яйцями, здатної закрити , видалити цю тему? Бля, щоб закрити це гівно, вже треба бути з яйцями. Дожили. |
Цитата:
|
вы тут опять не о чем трете?
|
Цитата:
ЗЫ. Впрочем, у масстера все посты лишены смысла. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Багато хто володiє українською мовою, але не кожен щеголяє єю в кожному тупацi.
|
Цитата:
|
:bro:
|
Цитата:
|
Цитата:
І це добре, я вважаю. Допомагає прозріти. Вчора зайшов у магаз. Там нова продавщиця, і так завзято розмовляє кацапською. І все Г-Г-Г... І видно що цим Г вона свій "високий" статус підтверджує. Ну як при совкові, якщо ти в Харкові розмовляв на сільському суржику, то тебе всі лошили і вважали тупеньким лохом. (кацаподрочерам поясню, що я якраз розмовляв чистою кацапською) Так от і ця тьотя, теж цим Г була рада показати свій "вищій" статус. Довелось перейти на українську. |
Цитата:
|
масстер, для обозначения того звука, о котором вы хотели рассказать, в украинском алфавите есть буква ґ
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Текущее время: 20:59. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.