ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Дія - країна в смартфоні (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=104227)

_basil_ 19.04.2020 08:33

Цитата:

Сообщение от redpas (Сообщение 3783479)

При этом, на заднем плане я вижу свои права в приложении с фото из загранпаспорта. Но открыть документ эта шняга не даёт. Требует верификацию.

У меня тож так отображалось до верификации

garikttt 19.04.2020 10:31

В Личном кабинете все ОК. Только фотку подтянуло после корректировки. А вот чтобы это все в смартфон загнать - там у ДИИ такие требования к смарту, что мне нада новый покупать... и 4д карту. У нас, если чо, то просто мобильный инет мало где доступен. В городе 3д местами. За городом в не маленьких селах местами мобильная связь присутствует по принципу "на том вон бугорке лицом к коровнику если стать".

Rambo 20.04.2020 09:36

Спробував ще раз завантажити - відображає тільки техпаспорт авто. Нічого нового не підтягнулося і не з'явилося. Користі від програми - як від теперішньої влади. А з урахуванням того, що програма ще буде і шпигувати - користь йде в знак мінус.

AndrewK 20.04.2020 09:41

До речі так, а яку користь ви очікуєте від того віджета? Так важко права-техпаспорт з собою носити?

Rambo 20.04.2020 10:07

Не важко. Але, разів три за життя забував документи на те ж авто вдома. От на такий випадок. Зупинили - швидко поставив прогу, підтягнулося - показав. Але, раз там нічого нема...

_basil_ 20.04.2020 10:26

Цитата:

Сообщение от Rambo (Сообщение 3783619)
А з урахуванням того, що програма ще буде і шпигувати - користь йде в знак мінус.

Я, звісно, не дуже розумію, як працюють системи стеження на телефонах, але програми, що ставляться через маркет, начеб-то, чесно кажуть про дозволи, які їм необхідно надати для роботи. І у вкладці про дозволи додатку "ДіЯ" написано, що програма не вимагає додаткових дозволів. Тобто, ані геолокації, ані камери, ані мікрофону прозі не потрібно. То як вона шпигуватиме?

Rambo 20.04.2020 11:52

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3783627)
То як вона шпигуватиме?

Про використання програмою якихось ресурсів можна написати. Можна не написати.

GAS 20.04.2020 12:05

Цитата:

Сообщение от Rambo (Сообщение 3783641)
Про використання програмою якихось ресурсів можна написати. Можна не написати.

Нельзя, Гугл тогда удалит прогу из Плеймаркета. Бывали случаи.

_basil_ 20.04.2020 14:43

Наскільки я розумію, для отримання доступу треба отримати дозвіл. Дозволи не запитуються. Прога не працює без додаткового бубна з тамбурином на рутованому апараті.

Мені здається, що параноїти з цього приводу завчасно.
Хоча, може мені так тільки здається.
:shit:

OL_75 20.04.2020 15:00

Цитата:

Сообщение от Rambo (Сообщение 3783075)
....
Взагалі, додаток дуже сильно хоче за мною слідкувати (що не подобається) і....в".

Це як, вимагає багато прав, чи щось інше?

Rambo 20.04.2020 15:25

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3783660)
Це як, вимагає багато прав, чи щось інше?

Відносно прав - не знаю. Потрібно аналізувати трафік. А от про використання ВСІЄЇ доступної йому на телефоні інформації - попереджає при встановлення.

OL_75 20.04.2020 16:45

зрозуміло

_basil_ 20.04.2020 17:06

Цитата:

Сообщение от Rambo (Сообщение 3783661)
Відносно прав - не знаю. Потрібно аналізувати трафік. А от про використання ВСІЄЇ доступної йому на телефоні інформації - попереджає при встановлення.

Наскільки пам'ятаю, не "всієї інформації", а "всіх додатків". Гадаю, для відстеження "рутованості" телефону.
ІМНО, звісно.

OL_75 20.04.2020 17:33

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3783671)
Наскільки пам'ятаю, не "всієї інформації", а "всіх додатків". Гадаю, для відстеження "рутованості" телефону.
ІМНО, звісно.

А нафіга відстежувати рутованість?

_basil_ 20.04.2020 17:44

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3783673)
А нафіга відстежувати рутованість?

На рутованих телефонах не запускається. Вірніше, запускається, пише щось типу "За для Вашої безпеки, на рутованих системах додаток не працює" з кнопком "ОК", жмеш ОК, додаток закривається.

кук 20.04.2020 17:58

Если есть уверенность не забыть мабилу, но есть опасность забыть ВУ, не проще их к мабиле скотчем пристегнуть?

_basil_ 20.04.2020 18:10

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3783682)
Если есть уверенность не забыть мабилу, но есть опасность забыть ВУ, не проще их к мабиле скотчем пристегнуть?

На мою думку, це з тієї серії, що й NFC - картку можна взагалі під бампер телефону вкорячити, і не заморочуватись. Але ж нафіга-то роблять... Як на мене - це ще один ступінь свободи. Не треба думати, чи є у тебе сьогодні в кармані якесь посвідчення, щоб отримати поштове відправлення, оселитись в готелі, сісти за руль авто колеги (мало які причини для цього можуть бути).
Обіцяють ще взагалі всі внутрішньодержавні переміщення - потяг, літак - зробити доступними через "Дію".
Звісно, було б краще, аби взагалі нікому нічого не було потреби надавати для ідентифікації своєї особи, але, чомусь мені здається, що на разі весь світ суне в протилежному напрямку.

AndrewD 20.04.2020 18:26

А допилить ее до адекватного уровня не планируют?

OL_75 20.04.2020 18:28

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=976919&st=640

Много полезной технической информации о приложении

hermit 20.04.2020 20:54

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3783674)
На рутованих телефонах не запускається. Вірніше, запускається, пише щось типу "За для Вашої безпеки, на рутованих системах додаток не працює" з кнопком "ОК", жмеш ОК, додаток закривається.

Працює й на рутованих. Magisk допомагає:yes:
Ставив собі на рутований телефон, apk-файл скачав у товариша, поставив галучку в розділі magisk hide і все запрацювало. Подивився, користі для себе не знайшов, зніс.

_basil_ 20.04.2020 21:07

Цитата:

Сообщение от hermit (Сообщение 3783711)
Працює й на рутованих. Magisk допомагає:yes:
Ставив собі на рутований телефон, apk-файл скачав у товариша, поставив галучку в розділі magisk hide і все запрацювало. Подивився, користі для себе не знайшов, зніс.

Magisk ВЖЕ не допомагає. Онлу перезбірка. Або патч LuckyPatcher.

PavelZT 20.04.2020 21:17

Установил и снес. Ничего не подтянуло. Ни ВУ ни заграна. Хотя через кабинет водителя отправил сканы ВУ и пришел ответ что все ОК.
Вывод кривое оно, как и все в нашем государстве.

AndrewK 21.04.2020 03:04

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3783684)
На мою думку, це з тієї серії, що й NFC - картку можна взагалі під бампер телефону вкорячити, і не заморочуватись. Але ж нафіга-то роблять... Як на мене - це ще один ступінь свободи. Не треба думати, чи є у тебе сьогодні в кармані якесь посвідчення, щоб отримати поштове відправлення, оселитись в готелі, сісти за руль авто колеги (мало які причини для цього можуть бути).
Обіцяють ще взагалі всі внутрішньодержавні переміщення - потяг, літак - зробити доступними через "Дію".
Звісно, було б краще, аби взагалі нікому нічого не було потреби надавати для ідентифікації своєї особи, але, чомусь мені здається, що на разі весь світ суне в протилежному напрямку.

Ну мені і відсутність тих же документів абсолютно не заваджає сісти за руль чи вчинити інші дії.

кук 21.04.2020 08:49

Скоро в загривок будуть зашивати гудзика, і тільки. Як для котів та собак.

_basil_ 21.04.2020 10:31

Цитата:

Сообщение от AndrewK (Сообщение 3783759)
Ну мені і відсутність тих же документів абсолютно не заваджає сісти за руль чи вчинити інші дії.

Може, Вам і відсутність грошей не заважає брати товар в магазині?
;)

Текущее время: 22:04. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.