![]() |
Цитата:
|
В Личном кабинете все ОК. Только фотку подтянуло после корректировки. А вот чтобы это все в смартфон загнать - там у ДИИ такие требования к смарту, что мне нада новый покупать... и 4д карту. У нас, если чо, то просто мобильный инет мало где доступен. В городе 3д местами. За городом в не маленьких селах местами мобильная связь присутствует по принципу "на том вон бугорке лицом к коровнику если стать".
|
Спробував ще раз завантажити - відображає тільки техпаспорт авто. Нічого нового не підтягнулося і не з'явилося. Користі від програми - як від теперішньої влади. А з урахуванням того, що програма ще буде і шпигувати - користь йде в знак мінус.
|
До речі так, а яку користь ви очікуєте від того віджета? Так важко права-техпаспорт з собою носити?
|
Не важко. Але, разів три за життя забував документи на те ж авто вдома. От на такий випадок. Зупинили - швидко поставив прогу, підтягнулося - показав. Але, раз там нічого нема...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Наскільки я розумію, для отримання доступу треба отримати дозвіл. Дозволи не запитуються. Прога не працює без додаткового бубна з тамбурином на рутованому апараті.
Мені здається, що параноїти з цього приводу завчасно. Хоча, може мені так тільки здається. :shit: |
Цитата:
|
Цитата:
|
зрозуміло
|
Цитата:
ІМНО, звісно. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Если есть уверенность не забыть мабилу, но есть опасность забыть ВУ, не проще их к мабиле скотчем пристегнуть?
|
Цитата:
Обіцяють ще взагалі всі внутрішньодержавні переміщення - потяг, літак - зробити доступними через "Дію". Звісно, було б краще, аби взагалі нікому нічого не було потреби надавати для ідентифікації своєї особи, але, чомусь мені здається, що на разі весь світ суне в протилежному напрямку. |
А допилить ее до адекватного уровня не планируют?
|
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=976919&st=640
Много полезной технической информации о приложении |
Цитата:
Ставив собі на рутований телефон, apk-файл скачав у товариша, поставив галучку в розділі magisk hide і все запрацювало. Подивився, користі для себе не знайшов, зніс. |
Цитата:
|
Установил и снес. Ничего не подтянуло. Ни ВУ ни заграна. Хотя через кабинет водителя отправил сканы ВУ и пришел ответ что все ОК.
Вывод кривое оно, как и все в нашем государстве. |
Цитата:
|
Скоро в загривок будуть зашивати гудзика, і тільки. Як для котів та собак.
|
Цитата:
;) |
Текущее время: 22:04. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.