ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Харьков (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Где все? (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105591)

bonia 06.01.2024 22:07

Цитата:

Сообщение от Vale_RUA (Сообщение 3835614)
Слухаюсь. Але після таких нападів зникає бажання заходити на Гівнофорум.

как давно ты продал свою славутку????мое мнение -общение с тавроводами(долгое время общения ,дружба,общее все что связано с машинами ) єто хорошо!продал машину,в флудилку умничать! не кто не может запретить общаться,давать советі и т.д,но нехрен ,,тролить ,, и тявкать что попало.гавно форум для тебя,но не для обладателей заз!!!!!!!!!!!!

masster 06.01.2024 22:40

Цитата:

Слабак)))
А якщо серьйозно, то якби це написав якийсь новачок, салага, то ладно.
А якщо ти, пройшовший тут крим і Рим, десяток с гаком років, то якось це не правильно звучить.
Це норма. Тут.))) То ти ще не писав в політиці, що петя тваринка))))

masster 06.01.2024 23:06

Цитата:

Сообщение от bonia (Сообщение 3835615)
не кто не кого не травит!!!!!!!! просто ты как всегда-люди не меняются! ты тявкнул и понеслось!лучше бы хотя бы словом поддержал жителей харькова и военных вместо стравливания и как написано писюнами меряться.чем ты за ,,тяжелое времена,,помог ??за меня и не только за меня скажут люди знающие чем занимался в ,,тяжелое время,,- где травка??????нефиг тявкать,а немного уважения прояви к людям которые были в городе,на форуме,общались,помогали чем могли друг другу.masster по поводу меня и дяди фары все правильно написал,а вот что про тебя напишут люди которые здесь были?возможно я многого не знаю про тебя и во многом не прав,но в мирное время знаю что ты професиональный ,троль,, и ,,павлик морозов,,наступит мир-время все расставит по местам! главное дождаться победы!главное быть всем живыми!здоровья,терпения нашим воинам!Слава Украине!

Я вже не є таким категоричним. Кожна людина може проявити себе гарно за певних обставин.
Зовсім недавно, я думав що всілякі хулігани і їм подібні бешкетники, тільки проблеми людям створюють. Але прийшла війна, і саме такі хлопці там нормально себе почувають.
Я навіть зараз, не засуджую так щоб дуже , тих хто заховався від призову.
От якщо заховався, і не донатить на зсу, тоді це погано.
Хтось може з молотком чи паяльником більше користі принести, ніж з автоматом. Бо стріляти забоїться, а щось цікаве зварганити для зсу зможе сотнями.
То ж треба від людей очікувати те, що вони здатні зробити.
Взагалі до людей в основному ( окрім путіна і пол-пота)))цих ненавиджу постійно ) відношусь по їх діях. Сьогодні зробив щось погане, то відношусь до цього випадка негативно. А завтра він може тобі допомогти там, де не допомогли ті, на кого розраховував.
Не буває постійних друзів, і постійних ворогів. Окрім путіна...
Я би міг привести приклади з власного життя, але то все дурному не допоможе, а розумному і сказаного досить.
Ну було і було. Минуло. Треба піднятися вище тих подій, і не вертатися до них. Інакше болото.

Greep 07.01.2024 02:34

Я такої хуйні не читав з часів ВовиTVR.

IndeeЦ 07.01.2024 06:25

Тоже не асилил.

masster 07.01.2024 08:48

Vale_RUA ))) От бачиш, все стабільно. А ти возмущаешься.
І відвідувачі форума, виявляється, все ж таки є.

bonia 07.01.2024 10:02

Цитата:

Сообщение от Greep (Сообщение 3835624)
Я такої хуйні не читав з часів ВовиTVR.

времена меняются!!!!!!!!!!! masster умничка и молодец!!все правильно написал!кто не понял или не понимает -в детский сад

bonia 07.01.2024 10:04

Цитата:

Сообщение от masster (Сообщение 3835629)
Vale_RUA ))) От бачиш, все стабільно. А ти возмущаешься.
І відвідувачі форума, виявляється, все ж таки є.

их много,но про форум вспоминают тогда,когда в ютубе полный голяк!предлогаю помогать советами и подсказками как раньше!умников и тролей не банить,а в черный список загонять!

bonia 07.01.2024 10:05

Цитата:

Сообщение от IndeeЦ (Сообщение 3835628)
Тоже не асилил.

все буде добре!!!!!!! все ще по переду!!!!!!!!!!

masster 07.01.2024 23:02

Цитата:

Сообщение от bonia (Сообщение 3835632)
их много,но про форум вспоминают тогда,когда в ютубе полный голяк!предлогаю помогать советами и подсказками как раньше!умников и тролей не банить,а в черный список загонять!

Можливо мені здається, але зараз наче менше народу щось робить самотужки з тавріями.
Мабуть таки не здається. Бо можна тепер купити за відносно не дорого ушатоного ланоса або форда і трахатись з ним. Все ж така машина буде краще.
Тому сюди тепер старожили будуть заходити більше побазікати, та інколи молодь , якій у спадок від дідуся дісталася Таврія, з простеньким питанням, щоб щось швидко-дешево зробити і продати.:D

Greep 08.01.2024 00:40

Молодь від вас, старих пердунів втікла ще 5-7 років тому на більш комфортні платформи. Навіть не втікла, а просто знайшла ті комфортні платформи раніше, ніж натрапила на ТФ.

UzzzVer 08.01.2024 10:26

Цитата:

Ржавая отвёртка всё ещё ждёт тебя!!))))

UzzzVer 08.01.2024 10:29

Для masster:
Все ответы на твои вопросы ты прочитаешь в моей подписи.

UzzzVer 08.01.2024 10:31

Цитата:

Сообщение от bonia (Сообщение 3835631)
времена меняются!!!!!!!!!!! masster умничка и молодец!!все правильно написал!кто не понял или не понимает -в детский сад

Времена меняются.
Люди нет.
Ты по-моему так и остался в детском садике.

Storag 08.01.2024 15:43

Цитата:

Сообщение от Greep (Сообщение 3835643)
Молодь від вас, старих пердунів втікла ще 5-7 років тому на більш комфортні платформи. Навіть не втікла, а просто знайшла ті комфортні платформи раніше, ніж натрапила на ТФ.

А от ти сам себе молодим вважаєш, чи старпером? А 18-річна блядюха тебе ким назове, якщо ти її захочеш? Хоча це залежить від твого гаманця :D
Не все старим являється, хоча так виглядає. Як приклад - моднячі джинси з протертими дірками, що ніяк не виходять з моди... Ще коли був студентом у далекі 80-ті, деякі модники купували за великі тоді гроші 200-300 рублів нові джинси, а потім натирали їх цеглиною до дірок. Можеш сказати, що мода повертається - нове це забуте старе - то так. І тому старперів не потрібно ігнорувати, сам скоро таким будеш ;)
А про комфортні платформи... На днях змінив телефон. ZX Nubia на Samsung. Швидко почав розряджатися акум. Спочатку правда змінив акум - не допомогло. Новий апарат прогнав перед вжитком з робочою сім картою, тиждень роботи і залишок заряду 15%. Переставив у нього карти, підключив до акаунту, автоматом встановились всі застосунки, заряд тримає 2 дні. Як і старий телефон. Потім переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:

Бука 08.01.2024 17:42

який жах (с)

Greep 08.01.2024 18:28

Цитата:

Сообщение от Storag (Сообщение 3835650)
А от ти сам себе молодим вважаєш, чи старпером? А 18-річна блядюха тебе ким назове, якщо ти її захочеш? Хоча це залежить від твого гаманця :D

Це щось схоже було на діалог.

Цитата:

Не все старим являється, хоча так виглядає. Як приклад - моднячі джинси з протертими дірками, що ніяк не виходять з моди... Ще коли був студентом у далекі 80-ті, деякі модники купували за великі тоді гроші 200-300 рублів нові джинси, а потім натирали їх цеглиною до дірок. Можеш сказати, що мода повертається - нове це забуте старе - то так. І тому старперів не потрібно ігнорувати, сам скоро таким будеш ;)
А про комфортні платформи... На днях змінив телефон. ZX Nubia на Samsung. Швидко почав розряджатися акум. Спочатку правда змінив акум - не допомогло. Новий апарат прогнав перед вжитком з робочою сім картою, тиждень роботи і залишок заряду 15%. Переставив у нього карти, підключив до акаунту, автоматом встановились всі застосунки, заряд тримає 2 дні. Як і старий телефон. Потім переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:

А це на старопердунське кряхтіння якесь..

Aprox 08.01.2024 18:38

Старі пердуни не вміють у налаштування телеги... ;-)

masster 08.01.2024 22:49

Як казала моя покійна тещя, гарна і розумна була людина. -Назло буду жити довго, і подивлюсь якими будете ви.)))

masster 08.01.2024 22:58

Цитата:

А переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:

19гіг, це масса інформації. Щоб її переглянути, треба багато часу.
А чі варто? Скільки корисної інформації було з тих 19? 0!
Комусь це подобається )), то нехай порсаються.

Storag 09.01.2024 16:13

Ніхто не переглядав на телефоні. На робочому компі читаю коли працюю. А телефон у фоновому режимі. Заліз у настройки і виключив автовідтворення, автозавантаження. Подивлюсь як воно буде.

Vale_RUA 09.01.2024 20:50

Цитата:

Сообщение от bonia (Сообщение 3835615)
за меня и не только за меня скажут люди знающие чем занимался в ,,тяжелое время,,

На ловца и зверь бежит.
Тут как раз военные ищут толкового автоэлектрика на регулярной основе.
Этот номер телефона еще действителен? Можно давать?
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.

masster 09.01.2024 22:59

Цитата:

Сообщение от Storag (Сообщение 3835662)
Ніхто не переглядав на телефоні. На робочому компі читаю коли працюю. А телефон у фоновому режимі. Заліз у настройки і виключив автовідтворення, автозавантаження. Подивлюсь як воно буде.

Я знаю що не переглядав, це я взагалі кажу, скільки треба часу на непотрібну інфу яка засмічує гаджети.

bonia 19.01.2024 22:47

Цитата:

Сообщение от Vale_RUA (Сообщение 3835665)
На ловца и зверь бежит.
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.

а кто сказал что я не помогаю военным?могу твой номер добавить для полного комфорта обоим

bonia 19.01.2024 22:49

Цитата:

Сообщение от Vale_RUA (Сообщение 3835665)
На ловца и зверь бежит.
0977063750

безгамотность я ложу, и буду ложить.да не заморачивась на грамотность,а делаю что могу руками и опытом

Текущее время: 07:27. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.