ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Львiв (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Чорно-біле ЛЬВІВ (СТО та запчастини) (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=13785)

boris_lvov 20.10.2008 19:05

Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Цитата:

Сообщение от Kropa
Пропоную в темі писати про чорне-біле у Львові, бо дуже важко щось найти набагато зручніше коли все в одній темі.

І відразу по темі потрібна рихтовка покраска у Львові. Хто де робив, де є біла рихтовка/покраска, бажано щоб все разом.
Приглядаюсь до сервісу на некрасова, вроді непогано роблять, але друть купу грошей.

Привіт всім я на рахунок "чорно-білого" :) тепер про чорне -
1. Пукало Василь Васильович з гарантійної служби ВАТ "Галичина Авто" - ПОВНИЙ МУДАК !!! я дуже багато спілкуюсь з людьми, але таких МУДАКІВ зустріти джуе важко.
2. Сервісні інженери ВАТ "Галичина - ЛОСІ ПЕДАЛЬНІ- на бачок абсорбера ВОНО СКАЗАЛО "КОРОБОЧКА З ДВОМА ШТУЦЕРАМИ АЛЕ ДЕ В НІЙ КРАНІК ?" :shock:
3. Тепер про проблему, нова машина тавробудка з дриглом 1.3 їду собі їду , як йобне, думав хтось в дупі сидить, але нікого небуло, через деякий час замітив бензобак дуже зменшився в об"ємі, одним словом - немає вентиляції бензобаку, бідний той заправщик на Укрнафті в якого моя тавробудка плюнула бензином з баку коли він забирав пістолет, поїхав я на сервіс там де брали машину - її зняли з гарантійки!!! тому- що я зробив аникорозійку днища не в них, хоча менеджер салону мене переконував що коли не ставити підкрилок- то все буде гуд, тільки мовільом промазати і все. ЦІ МУДАКИ СЬОГОДНІ ЦІЛИЙ ДЕНЬ КРУТИЛИ ТАВРОБУДУ, ЗНАЙШЛИ ЩО ПАТРУБКИ ВЕНТИЛЯЦІЇ ПЕРЕГНУТІ, АЛЕ ЗАМІНИТИ БЕНЗОБАК І ПАТРУБКИ НЕ ВДАЛОСЯ ЗАВДЯКИ ПУКАЛО ВАСИЛЮ ВАСИЛЬОВИЧУ - НАЧ. ГАРАНТ. ВІДДІЛУ В ЗВЯЗКУ З ТИМ ЩО ДНИЩЕ МАШИНИ ОБОБЛЯЛИ НЕ ВОНИ (ГАЛИЧИНА АВТО ДУЖЕ ХЕРОВО РОБИТЬ АНИКОРКУ)- ВОНО ЗНЯЛО КУЗОВ З ГАРАНТІЇ А МЕНЕДЖЕР ЯКИЙ МЕНЕ ЗАПЕВНЯВ ЩО ВСЕ ГУД- ДІСТАВ ХОРОШОГО ТЯГЛА. Ось така ЧОРНА історія сталась в мене. Тому робіть свої висновки. :!:

boris_lvov 20.10.2008 19:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Цитата:

Сообщение от G@nGster#
boris_lvov
А де ти там на Галичені Таврію взяв ? її вже рік як невіпускают :) якась залежана ?
Якщо Славку то ясно. Ги дивуюсь як можна таку купу грошей віддати треба було б/в пошукати дешевше значно.
Цитата:

при відкриванні кришки баку туда постійно всасується повітря
не ну знаю шо заз зовсім шару гнав на останіх роках но щоб вакумний бак :shock: щось ноухау
Там на Галичені одні барани вони повинні були подумати що так має бути нетреба було казати їм казати тепер точно знімуть :)
Ну тут три виходи рішити питання.
1.частіше заправлятися.
2.менше їздити.
3.купити бак і поміняти в сторонніх майстрів але в Галечені баранам неказати.
Да і ваще вона в тебе на кредиті ? пройди ТО на 10000 км поміняй все що вломиться і пошли їх всіх на* вони три шкури злуплять за ніщо.
Мені по гарантії там болт на рульовій зірвали і машину обдерли с*кі :(

Привіт, тавріїбуди зняли з вир-ва тільки 01 вересня 2008, тому вони ще стоять навіть на "ВАТ Пластик", напевно буду купувати новий бак.
решта описав вище.

Yurko 20.10.2008 20:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

В принципі - баян.
"Галичина авто" з чорного списку ніколи і не вилазила.
А вентиляцію бензобака однозначно закупорили при антикорозійній обробці. Там трубочка іде з баку під задній бампер.

G@nGster# 21.10.2008 02:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

boris_lvov
Вово яж кажу там мудакі ! а мийка там дальше обовязкова ? тіпо чистота в них в головах :-D
Да я просту Таврію мав наувазі :) а не будку ту так зняли тепер.
Цитата:

напевно буду купувати новий бак.
Ну та напевно прийдеться :? їжай на зелену на базар там дешевше таке барахло, або в зимну воду до Олега, в тебе там напевно від удару в бак десь шланг винтеляції передусило.
А на що так бак посадив на камінь, яму, горби ? от наші бездоріжжя якщо вже Таврії мнуть бакі то це ваще :shock: той Сад... з його ремонтом доріг.

Yurko
Цитата:

В принципі - баян.
"Галичина авто" з чорного списку ніколи і не вилазила.
А вентиляцію бензобака однозначно закупорили при антикорозійній обробці. Там трубочка іде з баку під задній бампер.
В принцепі там - барани баяністи правільніше сказати в Галичені :wink:
Вентиляційну трубку хіба спутали з аркою над колесом і напустили туда антикорозійкі в трубку ну або щоб пожартовати :-D може в нього пів баку антикорозійкі тому там більше бензини нелізе :?

deaf 01.11.2008 22:00

Цитата:

Сообщение от Ram
Цитата:

Сообщение от Kropa
СТО на Некрасова - кілька раз там був в майстра Василя. Досить непогано, майтер швидко визначає в чому проблема, пропонує адекватні рішення. Якість робіт задовільняє.

на Некрасова работает алкашня, и гонит халтуру, качество покраски ниже самого плохого, я кисточкой лучше покрашу.

Пидтримую! там повний алкаш и неумеет делати!

я там был 2 рази неумеет делати тормоз! уже надоело !!!

softm 14.11.2008 12:53

Цитата:

Сообщение от boris_lvov
Цитата:

Сообщение от Kropa
Пропоную в темі писати про чорне-біле у Львові, бо дуже важко щось найти набагато зручніше коли все в одній темі.

І відразу по темі потрібна рихтовка покраска у Львові. Хто де робив, де є біла рихтовка/покраска, бажано щоб все разом.
Приглядаюсь до сервісу на некрасова, вроді непогано роблять, але друть купу грошей.

Привіт всім я на рахунок "чорно-білого" :) тепер про чорне -
1. Пукало Василь Васильович з гарантійної служби ВАТ "Галичина Авто" - ПОВНИЙ МУДАК !!! я дуже багато спілкуюсь з людьми, але таких МУДАКІВ зустріти джуе важко.
2. Сервісні інженери ВАТ "Галичина - ЛОСІ ПЕДАЛЬНІ- на бачок абсорбера ВОНО СКАЗАЛО "КОРОБОЧКА З ДВОМА ШТУЦЕРАМИ АЛЕ ДЕ В НІЙ КРАНІК ?" :shock:
3. Тепер про проблему, нова машина тавробудка з дриглом 1.3 їду собі їду , як йобне, думав хтось в дупі сидить, але нікого небуло, через деякий час замітив бензобак дуже зменшився в об"ємі, одним словом - немає вентиляції бензобаку, бідний той заправщик на Укрнафті в якого моя тавробудка плюнула бензином з баку коли він забирав пістолет, поїхав я на сервіс там де брали машину - її зняли з гарантійки!!! тому- що я зробив аникорозійку днища не в них, хоча менеджер салону мене переконував що коли не ставити підкрилок- то все буде гуд, тільки мовільом промазати і все. ЦІ МУДАКИ СЬОГОДНІ ЦІЛИЙ ДЕНЬ КРУТИЛИ ТАВРОБУДУ, ЗНАЙШЛИ ЩО ПАТРУБКИ ВЕНТИЛЯЦІЇ ПЕРЕГНУТІ, АЛЕ ЗАМІНИТИ БЕНЗОБАК І ПАТРУБКИ НЕ ВДАЛОСЯ ЗАВДЯКИ ПУКАЛО ВАСИЛЮ ВАСИЛЬОВИЧУ - НАЧ. ГАРАНТ. ВІДДІЛУ В ЗВЯЗКУ З ТИМ ЩО ДНИЩЕ МАШИНИ ОБОБЛЯЛИ НЕ ВОНИ (ГАЛИЧИНА АВТО ДУЖЕ ХЕРОВО РОБИТЬ АНИКОРКУ)- ВОНО ЗНЯЛО КУЗОВ З ГАРАНТІЇ А МЕНЕДЖЕР ЯКИЙ МЕНЕ ЗАПЕВНЯВ ЩО ВСЕ ГУД- ДІСТАВ ХОРОШОГО ТЯГЛА. Ось така ЧОРНА історія сталась в мене. Тому робіть свої висновки. :!:

Галычына-Авто не меняется, объезжайте их стороной.

afa14 15.11.2008 04:53

Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Есть абалденный установщик музыки и сигналок.
Базируется в гаражах "медик" напротив ГАИ на Кульпарковской.
Звать Николай. 8067 954 96 сорок пять.
Обслуживает "Генликон".
Рекомендую. У него же можно купить и сигналку и музыку.
Тавроводам скидка по ссылке на меня.

Kropa 24.11.2008 11:58

Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Підкажіть якусь зачотну мийку, бо наразі виглядає так, що це проблема у Львові.

tiger2black 25.11.2008 11:35

Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Цитата:

Сообщение от Kropa
Підкажіть якусь зачотну мийку, бо наразі виглядає так, що це проблема у Львові.

Ну, во-первых, категории "зачетности" - в студию! :)
А во-вторых, предлагаю тупо провести опрос, кто где моется :) С голосовалкой :) Вывод будет ясен :)
Я, например, мою машинку на Навроцкого.

"+" : 1. Круглосуточная
2. Присутствует кофейный автомат
3. Большая по размерам (одновремено до 6-ти машин), соответственный штат мойщиков (8 чел) + оборудование (4 керхера, химия в ассортименте, пылесос, правда один)
4. удобный вьезд и выезд.

"-" : 1. Весьма популярна, очередь возможна даже ночью.
2. Цены не скажу что дешевые
3. Мойщик - птица гордая :-D Не копнешь - не полетит :twisted:

Kropa 25.11.2008 16:23

Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Зачотні малось на увазі, що миєшся там і всім задоволений.
На Навроцького - де саме? І ціни +/- які там

tiger2black 25.11.2008 17:46

Цитата:

Сообщение от Kropa
Зачотні малось на увазі, що миєшся там і всім задоволений.
На Навроцького - де саме? І ціни +/- які там

:twisted: Когда ты всем доволен - ты умер :) :twisted:

+ и - там я описал...., мойщиков там аж 8, есть совестные, а есть такие что надо пальцем тыкнуть :) Но, признаю, не перечат, извиняются и моментально устраняют огрехи, если есть :)

Местоположение: Навроцкого, там где сауна на территории АТП :) Там вывеска висит. Если ехать от н.Львова на Зеленую, то слева, метров 100-150 от поворота с Н.Львова.

Цены: мойка активной пеной + пылесос = 50 грн. + 5грн обычно мойщику на чаек оставляю, если он старался :) (а они обычно стараются :twisted: ) Мойка простой пеной (т.е. мылят керхером, моют мочалкой) вроде 30 грн.
Стекла в салоне изнутри - 5 грн... точно не помню, если честно :oops:

А вообще там прейскурант висит, на удивление :) ;-)

softm 25.11.2008 22:13

Цитата:

Сообщение от tiger2black
Цены: мойка активной пеной + пылесос = 50 грн. + 5грн обычно мойщику на чаек оставляю, если он старался :) (а они обычно стараются :twisted: ) Мойка простой пеной (т.е. мылят керхером, моют мочалкой) вроде 30 грн.

[mod:c673dc4ba8="softm"]Друзья, есть замечательный ресурс Яндекс.Карты. Давайте ссылку на местоположение СТО и прочего ... легче же искать будет :) [/mod:c673dc4ba8]

tiger2black 26.11.2008 11:00

Вложений: 1
Цитата:

Сообщение от softm
Цитата:

Сообщение от tiger2black

:oops: исправляюсь... с ленью надо боротся, тут Softm прав :lol:
P.S. т.к. я максималист по своей натуре, и т.к. на яндекс-карте нифига не понятно (потому как промзона) даю подоснову из гугля :) Там, думаю, будет понятно всем :-D
Итак, мойка на Навроцкого:

softm 22.01.2009 22:10

Насчет запчастей ...
Магазин на ул. Кн. Романа (в подвальчике, на углу улицы около Шахматного клуба/ какого-то техникума), сегодня побывал, поскольку продавцу было нефик делать - перерыли полку "по Таврии"

нашли :)
Крылья - по 120 грн
Амморты 168/150 передние Агат/задние АТ
шланги тормозные ~20
Колодки NRD ~25
ремкомплект рейки ~20-30 грн
задние цилиндры ~36 :(
передние суппорты ~65
есть то есть некоторые части по которым цены как были - так и остались. Есть вообще копеешные штуки, я за ~3 грн купил набор резинок к задним цилиндрам
там же есть всякое разное по ваз/волге/уаз и т.п. мура, вроде карбюраторов, жеклеров, насосов ремкомплектов.
например жабка к стопам стоила 18 грн

Продавец таки скучает, заходите :)

ПС. В этом магазине мне когда-то продали не текущую крышку расшир-бачка и нормальный ЭПХХ.

Oleг 23.01.2009 22:25

Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Кстати да!! Тема з мийкою навіть дуже актуальна.. Я, наприклад, мию на:
ВАРІАНТ 1 ОККО перед метро, то якшо тільки зверху, плюси в неї такі
+ цілодобово,швидко, дешево, досить якісно як на таку ціну, працює мийка коліс, портал в них на дві машини, чекати в черзі не довго
ВАРІАНТ 2, тож з дешевих заправка GFC (в кінці кульпарківської), плюсів в неї мало, працюють до 22.00, довго чекати якшо назбиралась черга > 3 машин, миють хреновенько, я б сказав, така собі, дощова мийка не більше!!!
ВАРІАНТ 3 взагалі нікому не раджу заправка ОККО(вул.Наукова), тут без коментарів!!!
ВАРІАНТ 4 вул. Кн.Ольги перед військовою частиною (від центру), поворот на ГК Ласточка
цілодобово, ціна в них 50-60 грн, одночасно 4 машини, персонал не рахував, але обслуговують швиденько, миють прекрасно, без зауважень!!!
Ще шось згадаю то допишу!
P.S. to Softm -сорі шо без карт, але думаю і так всім ясно про шо я писав

AndRyuhA 26.01.2009 13:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

народ підкажіть де краще затонувати свою славутку?
руки рівні, таврюганчиГа тонував сам! получилось класно! а вот в славуті вигнуте задне скло, там потрібно застосовувати фен, або ще щось типу того! та і з часом зара напряжно....

afa14 26.01.2009 15:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

AndRyuhA привет! позвони, затонирую

AndRyuhA 26.01.2009 16:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

afa14
привіт і тобі! аську твою бачу, але ти не в мережі! а телефончика нема! куда звонити?

afa14 27.01.2009 23:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Тонировка, електрика, музыка, сигналка.
Авторынок зелене коло. Електроцех. Однозначно белое.
Слава 067 673 двадцать 95
или Саша 067 673 двадцать 93.
Тавроводам скидки

tiger2black 28.01.2009 13:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле ЛЬВІВ

Цитата:

Сообщение от afa14
Тонировка, електрика, музыка, сигналка.
Авторынок зелене коло. Електроцех. Однозначно белое.
Слава или Саша. Тавроводам скидки

Телефоны оных однозначно белых в студию :) А то приехал, а там, обед, например :)

AndRyuhA 29.01.2009 09:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-біле Л

сейчас поеду машинку им отгоню! предварительно обьявили мне 550 грн. затонируюсь завтра отпишусь, как- что!

AndRyuhA 29.01.2009 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Чорно-бі

Затонировали мне славутку... пока дефектов не обнаружено...плёночка лежит ровненько...окна открывать низзя минимум 3 дня, чтоб хорошо приклеелась!
оторвали на заднем стекле дополнительный стоп, и поснимали все ветровики! через две недельки попросили приехеть, все поставят наместо!
по финансам получилось 550 тонировка + 20 регулировка водительского стекла (выпадало постоянно из направляющих).
Итого я доволен!!!
Спасибо afa14 за координацию!!!

softm 05.02.2009 18:48

Тарас с "Зеленого кола" начал ремонтировать тавро-стартеры, не выходя из киоска. Обращайтесь. Стоит пресс, есть крутой мультиметр. Руки тоже вроде как на месте.

Oleг 06.02.2009 14:18

Тавроводам знижка :!:

softm 06.02.2009 19:28

Если ты в курсе огласи список работ и цены. Я забыл спросить ...

Текущее время: 08:02. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.