![]() |
Re: Re: Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Я ці термоелементи випаяв, бо коли літом тепло і йде дощ - зеркала оставались в крапельках, а це мене не устрайвало, того я вивів все на кнопку.
|
Re: Re: Re: Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Спасибо! Методом научного тыка (пока не нашел схемы) спалил диод на правом зелкале :( . У меня обогрев постоянно работает но я буду отдельно тянуть провод для него. А так все работает и греет очень хорошо. Зеркала мне обошлись в 250 грн. с джойстиком. Удолось найти под цвет машины! :lol:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Не пойму проблему.Подключите через реле от кнопки обогрева заднего стекла.Действительно лучше выпаять или перекусить термоэлементы как сделал Cayenne.
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Так лично у меня никакой проблемы нет, просто поделился как я сделал. :)
|
Re: Обігрів в зеркалах від BMW
[quote="Cayenne"]Поставив собі зеркалки бемевешні, все жужжить і крутиться і гріє...
Але мене смущає той факт, що обігрів в зеркалах включений постійно, на схемі підключення, яку викладували тут на форумі, ніякого вимикача обігріву нема, просто + і - до джойстіка, а від джойстіка уже провода до зеркал... Так і повинно бути ? Чи в бмв стоїть може якась хитра релюшка, чи ще щось в цьому плані ?[/quote Скорее всего обогрев включается от ZKE (центральный кузовной модуль) при температуре воздуха <8C |
Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Electronik
ему уже пофиг от чего он включается он нас прокидал :-D :-D :-D |
Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
Я допер тільки одну фішку, що в зеркалах тих стоїть термо елемент, який автоматом отключає обогрев, коли вони нагріваються. Так що по ідеї, можна даже оставляти їх постійно включеними, я так і їздив перших пару місяців. Потім випаяв ті термо елементи і включив через кнопку.
|
Re: Re: Re: Обігрів в зеркалах від BMW
не спалили еще фухххх
|
Цитата:
|
Цитата:
Обогрев там відключався якимись фігнюшками, які стояли в самому зеркалі, послідовно підключені до обогріву. І коли темпереатура висока - вони відключались. Я їх випаяв :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Розбираються легко.
Знизу в зеркалі є дирка, туди засовуємо тоненьку плоску отвертку, і чуть чуть поворачуєм фіксатор - зеркальний елемент должен випасти. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 11:02. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.