ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Бортовой журнал (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Таврояд Barracuda GT-R (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=18316)

Медведь РС 25.01.2009 01:25

Re: Re: Таврояд Barracuda GT-R

Barracuda
где вы такие распорки купили

PayaIniG 25.01.2009 11:14

Re: Re: Re: Таврояд Barracuda GT-R

Медведь РС
к омару обратись

Barracuda 17.02.2009 02:19

Re: Re: Re: Re: Таврояд Barracuda GT-R

Це все барахло береться на місцевому ринку. Попав я тоді на 500грн, зато повний боєкомплект із трьох распор.

Barracuda 11.03.2009 00:53

Центральний замочег

Вложений: 1
Оце прогрес і до мене дійшов. 190грн за комплект. Installation by Omar&Co

Barracuda 13.04.2009 22:15

Приборка

Оце буде мегапанель надіюсь в найближчому майбутньому. Амару буде работка, де він проявить весь свій талант. Приборка від Astra F - 500грн на разборке. Установка і підключка + шумка на перегородку буде після протверезення від усіх квітневих свят. Фотге як тіко так і зразу з описом зробленого об'єму роботи так шо без паніки

Серега GTi 13.04.2009 22:48

Re: Re: Центральний замочег

Barracuda
с чего торпеда??сколько отдал за нее...фотоотчет плиз потом кинеш-)))

vadozz 13.04.2009 23:46

Re: Re: Re: Центральний замочег

Смахивает на опелевскую...

КиВ 14.04.2009 00:04

Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Кажется Форд Фиеста. Было гдето на форуме. И становиться вроде бы классно

vadozz 14.04.2009 00:14

Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Сма приборка Вектровская вроде. А торпеда хз)

koshel 14.04.2009 00:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Торпеда от Астры. Хотелось бы увидеть фотоотчёт установки.

Barracuda 14.04.2009 01:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Приборка ще має пройти повну дез/санобробку і підфарбуватися трошки, а там і саме цікаве. Ціна - див. вище.

Серега GTi 14.04.2009 14:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Barracuda
Печку тоже от астры буш мастырить???

Barracuda 14.04.2009 14:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Походу роботи будем бачить, що підходить і чого не вистачає. Але лишні розтрати мені не в прикол. Якшо сток нормально робить, то нашо його чіпать.

Серега GTi 14.04.2009 19:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замочег

Barracuda
Что мона было наслаждатся нормальным управлением печки-))))

Werwulf 14.04.2009 20:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний замо

Barracuda
Тут не в том проблема что работает а в том что станет ли таврийская печка вместе с опелевской торпедой. У меня когда я нисановскую мантулил к примеру воздуханы слегка не сходились во мнениях :)

RaV-zaz edition 14.04.2009 20:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Центральний

СимпотиШная таврия)))

Barracuda 14.04.2009 21:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Централь

Амара вумний, шось придумаєм. А ні - то звернуся за Вашими порадами.

Werwulf 15.04.2009 20:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цент

Barracuda
А можно мне такого Амара что б нисановскую додумался как примантулить? :-D

Barracuda 16.04.2009 16:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Любой каприз за ваши деньги.

Werwulf 16.04.2009 19:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Barracuda
Смаря сикока денех ;)

Emirxan 24.05.2009 23:02

Накладка вместо номера

Откуда такая красота? Самоделка или подгон от другого авто?

Barracuda 25.05.2009 00:12

Re: Накладка вместо номера

Цитата:

Сообщение от Emirxan
Откуда такая красота? Самоделка или подгон от другого авто?

Які ж ви наівні. Ти нє паверіш - передня пласмасова радіаторна решотка на Тавригу за 30 грн з базара. Прийшлось трохи вкоротить і привести в стайл. Оригінально закріплена 2 саморізами за бампер і прижата фонарями. Тримається без базара. Тимчасове явище, бо буде десь літом заварка ніши номера разом з ремонтом кузова лівого боку. Думав ВАЗівську планку поставить, але ціна більше 100 грн за кусок Г. - не катіт. Чув шо є саме на Таврон така фігня, але не найшов, то ж маю, те що маю

Barracuda 25.05.2009 00:15

Торпедо

Вложений: 8
Пашла жара. Нарешті Кріведко знайшов для мене час. Що ж, стокпанель з великим задоволенням була знята і делет. Зробили шумку на перегородку і на карти дверей між картой і залізом. Примірка нової торпеди закінчилась її вкороченням - було відрізано десь до 3-4см матеріалу з кожного боку знизу, щоб добре притулити до лобовухи поверх резінкі. До речі стало непогано: по ширині якраз, після прикріплення по додатковим точкам добре прижалась до уплотнітеля і ніби ще поки не рипить. Деніска трохи підробив стандартні кронштейни під точки кріплення Опель-панелі і все стало ОК. Потім пішла підключка електроніки - блок освітлення, аварійка, вентилятор і підсвітка блока вентиляції. Все поки круто працює. Як там все це Деня робив я не знаю, мене не було і я в цьому не розуміюсь. Але вночі дуже круто як для Запора всередині підсвітка. На другий день зроблена вентиляція. Базарні водозливні гофри пригодились. Було зроблено 6 відрізків по 25-30см, які по парам підведені від центрального воздухана пічки до центрального воздухана тарпеди і до бічних воздуханів обдуву скла. Вихід трубок з центр. воздухана пічки прикритий кришкой-самопалкой. Маестро сказали шо смисла кидать трубки на бічні воздухани торпеди не має смисла, бо обдув лобовухи буде слабий, та й на скільки я знаю, що і в Запорах він слабий. Пришлось погратися з щитком приладів - 16 проводків і всі треба правильно з'єднати. З'єднали. Спідометр працює ніби правильно, контрольні лампи світять, але тахометр (під'єднаний на катушку) бува плавно піднімається, бува скаче,так шо ще прийдеться з ним поморочитись. Підсвітка щитка супер. Ще поки не зробили, щоб удуплявся показник бензи і температури тосола, буде з часом. Добре, що машинка на ходу і все робить і поки ніде не замкнуло. Підсос кинули вниз під колонку керма, його й не видно. От і вам і півтора дні роботи. Десь через тиждень думаю доробим. Треба в бардачок освітлення підключити і закріпити, ПТФ-кнопку десь приліпить, кожухи колонки керма підмутить, регулятор температури повітря якось замутить, бороду торпеди до ручніка підрізать і музон заново поставить і підключить. Це вже дрібниці, головне що торпеда вже стоїть.

Emirxan 25.05.2009 08:17

Re: Re: Re: Накладка вместо номера

Относительно фото P5230213.JPG хочу сказать: Разве вибро-шумка не внутрь двери вклеивается?

Илья Лавр 25.05.2009 08:38

Re: Re: Накладка вместо номера

Цитата:

Сообщение от Barracuda
Пашла жара. Відпишусь пізніше.

это Омар чтоли с болгаркой...господиииии...ка к похудел-то... :shock: :shock: :shock:

Текущее время: 05:23. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.