![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
YaSerg
нету там в природе реле, реле регулятор сотит?? |
Цитата:
|
Вложений: 1
нифига в стандарте нет реле, даже не ищи!! за парковку дворнега отвечает специальный контакт...
вот тебе картинко, кури...там сразу и схема подключения реле на будущее ;-) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Роздрукував. Завтра попрошу товариша, щоб по людськи відрегулював ХХ. Потім з папірцем до електрика. Бо з проводами граться - то не моє. Сьогодні замінив двірники - і на морді і на попі. :-D Прикрутив Передні ремені безпеки [-o< , почав прикручувать один задній - для малого. Не можу знайти куди прикрутить самий кінчик ремня. Замок прикрутив. Катушку прикрутив. Верхню точку прикрутив. А де його знизу той кінець прикрутить - біс його знає... Може тавро-електрик буде в курсі? Поставив всі карти на місце. Не ставив, бо була мисля ЦЗ і сігналку поставить - але поки що з бабосами напряг (чого вони так закінчуються?). Кармани на передніх дверях були прикручені на саморізи. Поїду в магазин куплю пастмасові хернюшки (рідні) - це ж у мене відновлення машинки. Задув фарбою з балончика самі страшні місця. Бо не можу на Даночку дивитись з такими синцями і саднами... :-D Це ж дівчинка. Ще планую завтра відновити трубочку і розбризкувач на задньому омивачі.
Як добре. що ви всі тут є... :D |
фото довай!!!
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
А внизу походу он крепится там где и сидение
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Сьогодні пофотаю. Лазив вчора там де диван, під диваном - ніфіга не знайшов. Знайшов тільки місця під кріплення дивана. В одному зрізаний болт, друге нормальне. Прикручу сьогодні по-людськи. Поїхав в гараж.
П.С. Від велосипедної сідушки дупа болить ніпадецкі. :-D Але скоро вже думаю поверну веліка малому. |
Купив Дану..
Вложений: 4
Трохи пофотав. ХХ вже є. Можна їхать до електрика. Тільки ж на свята мабуть ніхто не буде робить. Тож по електриках і маслозамінщиках поїду в понеділок - вівторок. Бо після того як поміняв заднього дворніка він перестав працювати. Також не знаю де має бути бачок + насос Для задньої бризгалки.
|
Re: Купив Дану..
да че, нормальный таз, в нормальных руках будет жить ;-)
зы: зачетное наклейко на крыле :-D |
Re: Re: Купив Дану..
Не таз а Даночка! :-D Купив їй вчора масло. Esso Ultra напівсинтетику + присадку для підвищення компрессії якусь хранцузьку :-D . Масло вибрав тому що мій друг заливае собі і дуже довольний. Ніякого нагару, ніякої грязюки. Масло турецьке, це точно. В провіреному місці брав. 4 літри 195 грн. Присадка 40 грн. Тепер в коробочку треба масло. Виготовляв вчора кронштейн для кнопки під ручнік. Бо раза два рушив як блондінка на ручніку - сам сміявся. :-D . Було бажання замінити блок запобіжників на люксовий. В магазині сказали - один -в- один. А мені чогось не сподобалось, що в люксовому запобіжники по 15, 20, навіть 30 ампер. Ще й знайшовся висячий проводок за блоком, і щось мені підказує, що він хоче стирчати в тому блоці :-D . Поїду до електрика. Товариш каже що зарядку телефонну не можна включати коли робить двигун - скакає напруга аж до 14 вольт. Мабуть теж до електрика. Може десь найду хитру схему випрямателя якогось, чи стабілітатора :D . А новий генератор - дорого. Повторялки поворотів замінив. Ліва була тріснута - купив їй біленькі. Замінив перегорівші лампи. Треба ще три держака патронів - бо просто висять в фонарі, негарно ж... Досі не можу зрозуміти де третя точка кріплення реміня безпеки заднього (і где же у него кнопка Урі?... :-D ) Інтуіція підказує, що десь у районі під диваном-ближче-до-крила-десь-там... :shock: . Перебив пістони кріплення пластмасової ощивки - не всі, а там де вже все зробив. Ще 400 грн. від жінки заникаю і куплю два колеса.
Поїхав в магазин. Там уже обіцяють, що каву нашару будуть давать мені.... частий я гость... :-D зате зроблю Даночку як має бути. Гарна буде дівчинка. |
Re: Re: Re: Купив Дану..
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Да... Читаю и поражаюсь энтузиазму!
Дана машина редкосная. Только я бы начал с полной разборки и капиталки кузова с полной перекраской. Ну и салон новый от славуты бы поставил, а там глядишь и мотор с капиталки, коробка перебраная и новенький карб. |
про 295 - це я щось не в ту цифру тикнув. вибачаюсь. 195. баночка красива. все не по нашому написано. наліпка з перекладом для німців, хранцузів, росіян і ще якихось закордонців. татарів, негрів, білорусів - небуло. :-D
А шо ви там казали про ненависть? Товариш заливає у форд транзит заме з цього магазину - і дуже радий. Є якісь пропозиції? Порадьте. Шоколадку - завтра спробую замінити. Тільки був би виклик. Бо гроші скінчилися чогось... :-D І ніякого фанатизму. Жінка подругам каже що у мене появилась Даночка і у нас любов. :-D |
Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Цитата:
|
Я это к тому, что нет смысла братся за реставрацию даны, если надо просто автомобиль для перемещений в пространстве. ИМХО Дану есть смысл реставрировать как раритет.
Если напряг с баблом, проще купить таврию на ходу. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
У каждого свои вкусы...и в каждом городе разный товар...как по мне так ХАДо фигня....сами тоже заливаем эссо в транзитика за что машина всегда говорит спасибки...
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Машинку люблю! Тому і взяв каністрочку з тих не фуфельних 20% :-D . А так - поїжжу, побачу, напишу. Через скільки км що дивитись і шо писать? атчот видам льохка! :-D
Але всеодно - дуже дякую за всі поради. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Але саме цікаве - це блок запобіжників. Купив же на тому тижні люксовий, з вилочками. Бо те старе піаніно задовбало... :-D Сьогодні взявся за заміну. Стояло в мене піаніно на 10 штук. Люксовий блок на 13 штук за розмірами - майже один-в-один. От тільки запобіжники в люксовому стоять я так зрозумів "по-люксовому" і наборчик не такий як був у мене. У мене були майже всі по 8 А, один 16 і один 5. Продавець сказав шо то фіхня - став як є, все буде нормально. Але ж як можна пооставити на місце запобіжника 8-ми Амперного 15, 20, чи 30 Амперного!?!?!?! Може я чогось не знаю?Фізику в школі вчив, електротехніку в технікумі... Може якусь тему прогуляв? :-D
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
если я не ошибаюсь то ножечные преды только на 10-15-20-25-30..........это если не ошибаюсь,а если ошибаюсь иди в магазин и ищи :D
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Купив Дану..
Цитата:
|
Текущее время: 08:14. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.