![]() |
Хе-хе,а я тоже туда приехал.Только поздно...,в начале седьмого.Ты катался в классе с классиками?
|
мугу
у тих що 1.3 максимум а рвуть як прокляті, а як виїхала копейка зелена О!!!! тоді вже піпец їй був я на виході 4 включав докотиця)))) |
Почав реставрувати коробку
всі подшипніки стали в 300 грн плюс 3 сальніка 12грн 3л соляри бутилка пива)) |
кста де можна взять б/у коленвал на 1.3???
|
Цитата:
|
|
Так суть не від якого мотора а саме який вал!!!!
мені надо вал з більшим ходом до речі зібрав коробку поки лежить на полу бо вирішив ставить все одним махом(ходовку мотор коробку) єдине що можу сказати вали крутяться дуже легко передачі перемикаються саме задоволення(напрочуть легко враховуючи що без тяги) |
Після долгих пошуків знайшов підшипники які вставляються зверху встойку
2 підшипника- 90 грн |
Привет друзяки)))
конешно форум не фантан вообще вобщем ближэ к теме собрал мотор поставил ходовку, есть куча запчастей постараюсь на днях подробней и с фото |
незабывай про фото:)
|
То шо я зробив лишніх коментов не нада совєти рекомендації привітствую
Вложений: 8
І так двіг був 1.1 став 1.3
коленвал дліноходний, поршні 75, блок тавро розточений 75мм (перші 3фото) Ходова була тавро стала ваз(дішовий варіант задка, но вполнє допустімий задок не до роблений необхідно замінити стойки) кста передні удлінітілі hand made сам |
Прикольная таврюха :) а блок точили стандартный как я понимаю до 1.3 а стенки не тонкие стали? Перегрева не будет?
|
блок точив родной а точить там ше можна, перегрива нема и небуло едине що на драг як прийжав то на високих обертах тиск громадний!!!
|
Цитата:
|
Слушай а это не твоя ли таврюха была с другим бампером ??? От чего он был?
|
бампер от опель астра ф
як я помиряю тиск в рубашки охолодженя? |
И как он сидел ? Норм? Доработок много?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Доречі може кумусь надо кулаки тавро нада чи стойки |
ребята нужен вихлоп на 2 труби хто може подсказать де можна купить в Украини
|
Обратись к Danko. У него был такой.
|
Текущее время: 19:25. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.